Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Nipponeria
DÍva, neked akkor, amikor linkeltél, még működött az oldal? mert nekem most, kevesebb, mint egy hónappal később egy szinte üres oldal jön be a kiadó logójával, háttérrel, ennyi
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
beküldve: 2012-03-21 17:33:28
(#15) Most jutottam el odáig, hogy szeretném megvenni ezt a mangát. Viszont egy könyvesboltban / netes boltban sem találom. (Jó a terjesztési technikája a kiadónak...) Nem tudjátok, hogy conon kívül hol lehetne hozzájutni?
azt hiszem itt: [Link] ha nem nyitja meg akkor igy irom: www.nipponeira.hu ,ez a honlapjuk, ot megtalálod hogy hogy tudod megrendelni.
Eddig még én sem jutottam el a megrendeléséig,de nagyon szeretnék^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-04-14 19:41:29
(#13) Most jutottam el odáig, hogy szeretném megvenni ezt a mangát. Viszont egy könyvesboltban / netes boltban sem találom. (Jó a terjesztési technikája a kiadónak...) Nem tudjátok, hogy conon kívül hol lehetne hozzájutni?
beküldve: 2010-12-23 12:10:00
(#12) Höh. Én ugyanúgy élvezem az AOL-okat. Sőt, szvsz az Éjféli opera törtnetileg, rajzstílusilag túltesz sok japán mangán. Az nagyon bejött.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-12-23 11:13:46
(#11) Hiába mondjátok itt a szépet. Akkor is a global mangákon idáig 99%-ban csalódnom kellett. Egyedül a DramaCon az egyetlen, ami nagyon tetszett a többire majdnem a kidobott időt is sajnálom. Úgy hiszem a Mangattack épp elég ahhoz, hogy ilyen izéket ömlesszen a piacra, ha meg valaki manga kiadó akar lenni, az ne képregényeket, hanem mangákat, manhwa vagy legalább vmi ázsiai és a mittomén hányadik generációs epurópai japán/koreai/kínai még nem üti meg ezt nálam... Amúgy várom majd a híreket meg a kész weboldalt. Remélem tudatnak vmit magukról a közeljövőben.
legalább manga legyen az a manga
Jaj ne kezdjük már újra ezt az ostoba vitát arról, hogy csak a Japánban élő japánok által rajzolt manga-stílusú képregényt nevezhetjük mangának, avagy sem, mert körbesírom a várost! Ha úgy néz ki és úgy működik, mint a mangák általában (értsd: történetkezelés és ábrázolásmód azonos), akkor nem teljesen mindegy, hogy hol és ki csinálja?
Tökéletesen egyetértek.
-
Nem
Túl tág cica, túl tág.
Túl tág cica, túl tág.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
legalább manga legyen az a manga
Jaj ne kezdjük már újra ezt az ostoba vitát arról, hogy csak a Japánban élő japánok által rajzolt manga-stílusú képregényt nevezhetjük mangának, avagy sem, mert körbesírom a várost! Ha úgy néz ki és úgy működik, mint a mangák általában (értsd: történetkezelés és ábrázolásmód azonos), akkor nem teljesen mindegy, hogy hol és ki csinálja?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-12-22 19:01:50
(#7) Az igazság az, hogy felőlem jöjjön az új kiadó és nem is kell, hogy Death Noteokat és Narutókat akarjanak az ember után vágni. Jobban örülnék neki, ha szimplán mangákat adna ki, abból is bőven jöhetnek kevésbbé népszerűek, de legalább manga legyen az a manga
Remélem rendes mangát adnak majd ki, nem global ocsmányságokat
Ha jól tudom Németországban élő félig kóreai lánytól adtak ki kötetet.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-12-22 17:28:40
(#5) Én azért bemernék próbálkozni light novelekkel és ecchivel (animében és mangában is ). Remélem rendes mangát adnak majd ki, nem global ocsmányságokat
Szerk: vadooc 2010-12-20 11:56:09
úgy látszik, hogy mégsem annyira rossz a helyzet és mégis van ebben biznisz.
Az hogy újra és újra bepróbálkoznak kiadók manga kiadásával nem jelenti azt hogy van benne biznisz. Ott van pl a Lucky Luke kiadója, aki kiadta a Lángoló hold 1. kötetét és be is bukott vele. De mangán kívül rengeteg olyan képregénykiadó van akik belevágtak aztán megszűntek.
Mindenesetre nem lesz könnyű a helyzetük ezen a telített piacon az biztos...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-12-20 11:56:24
beküldve: 2010-12-20 11:30:22
(#2) Ja, kinn voltak a szombati rendezvényen. Nem tudom, hogy miért ezt adták ki, de vannak terveik jövő évre is, amit persze nem árultak el.
Engem meglepett, hogy új mangakiadó alakult ebben a helyzetben. Az sokkal kevésbé lett volna meglepő, ha mondjuk becsődöl egy, de úgy látszik, hogy mégsem annyira rossz a helyzet és mégis van ebben biznisz.
Engem meglepett, hogy új mangakiadó alakult ebben a helyzetben. Az sokkal kevésbé lett volna meglepő, ha mondjuk becsődöl egy, de úgy látszik, hogy mégsem annyira rossz a helyzet és mégis van ebben biznisz.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.