Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Yuri
Gondolom előszőr valami lájtosabbal kezd,pölö a Strawberry Panic,vagy a Kannazuki no Miko.Utána jöhet a hárdabb,a Shoujo Sect.Abban aztán van minden,ami szem-száj ingere ^^"
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-01-10 17:14:48
(#20) Én még csak animéket láttam ebben a témáben. Szerintetek melyik mangával érdemes kezdeni? Melyik olyan naon jó szerintetek?
-
Hát mivel a manga befejezetlen, ezért az anime más szálon fut. Nekem az anime sokkal közelebb áll hozzám, pedig a manga is kezdett érdekes lenni, csak ugye abbamaradt.
Az Omnibusra én is sokat tartalékoltam, mivel a 2. kötetet már nem lehet kapni, de így benne volt az elsővel együtt.
Az Omnibusra én is sokat tartalékoltam, mivel a 2. kötetet már nem lehet kapni, de így benne volt az elsővel együtt.
+ még tartalmaz 2 extra fejezetet is.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Látom,neked a mangája is megvan.Az mennyire jobb az animénél? Vagy az anime a jobb? Am a Strawberry Omnibusra én is be akarok ruházni.Meg erre a Kannazuki no Miko-ra is.
beküldve: 2011-01-10 15:28:40
(#17) Én csak a Strawberry Panicot láttam ebben a témában, de azzal maradéktalanul elégedett voltam.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: C-san 2011-01-10 15:26:45
beküldve: 2011-01-09 16:37:44
(#15) Milyen kedves táraság az anime/manga fanok :)
,,A bizonyíték hiánya,nem a hiány bizonyítéka"
A Soujo Sect nekem is bejött . De mivel Near azt mondta most nézne elösszőr yurit ezért gondoltam talán valami "lájtosat" mondok neki mint pl. Candy Boy, Strawberry Panic... stb.
-
Shoujo Sect,mindössze 3 részes és vannak benne szép jelenetek.A mangáját is olvasom menet közben,az egy fokkal jobb.
A Candy Boy-t is írta vki,az inkább a lájtosabb kategóriát képviseli.
Szal aki jó Yurit akar,annak Shoujo Sect a megoldás.
A Candy Boy-t is írta vki,az inkább a lájtosabb kategóriát képviseli.
Szal aki jó Yurit akar,annak Shoujo Sect a megoldás.
Szerintetek melyik a legjobb Yuri amit láttatok ? Én is bele néznék egybe...
Nekem a Yami to boushi to hon no tabibito jött be a legjobban, de tetszett még a Candy Boy, a Strawberry Panic és a Queen's Blade is... Bár ezek inkább az enyhébb kategóriába tartozik.
Köszi szépen sokat segítettél télleg jók,legalábbis amennyit (kb. 2-2 perc ) láttam.
Szerintetek melyik a legjobb Yuri amit láttatok ? Én is bele néznék egybe...
Nekem a Yami to boushi to hon no tabibito jött be a legjobban, de tetszett még a Candy Boy, a Strawberry Panic és a Queen's Blade is... Bár ezek inkább az enyhébb kategóriába tartozik.
-
beküldve: 2011-01-09 14:14:24
(#10) Szerintetek melyik a legjobb Yuri amit láttatok ? Én is bele néznék egybe...
beküldve: 2011-01-09 14:13:21
(#9) Én egyszer próbáloztam egy yurival, de az első részig jutottam csak. Valahogy a BL jobban bejön, de ez valószínúleg azért van, mert a yuriban lányok vannak, kicsit szokni kell ezt a felállást. De szerintem semmivel se ér kevesebbet egyik műfaj sem.
"-Én is bérgyilkos akarok lenni. -Gyűlölöm a bérgyilkosokat. -Dehát te is az vagy, Reiji. Magadat is gyűlölöd? .Igen." (Phantom-Requiem for the Phantom)
beküldve: 2011-01-09 13:55:11
(#8) Yurit akartok? Legyen? Tuti?
Bár a Dz féle Yuri még mindig ütősebb...
Szerk: Souichiro 2011-01-09 14:02:13