Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Honnan van?
Trigun a helyes válasz.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
[Link]
Szerintem nem lesz nehéz.
Valószínűleg a közelében se jár, de azért tippelnék: Trigun? (utóljára ott láttam ehhez hasonló pisztolyt, azért gondolom) >.<
"A gyarlóság a testen belül rothadás. Mint az üszkösödés, olyan az. Tizenéves korom derekától végig ezt éreztem. Ez idegesített folyton. Tudod te, milyen az, hogy valaki kétségtelenül rohad és ő maga is tud erről?"
beküldve: 2011-07-05 15:10:51
(#236) [Link]
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-07-05 14:33:04
(#235) Igen:) Te jössz
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
Tán Elfen Lied?
beküldve: 2011-07-05 11:44:29
(#232) Szerintem nem nehéz...
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2011-07-05 10:47:52
(#230) Avatar-Aang Legendája AppaD
Ja hogy én jövök? El is felejtődőtt...
Akkor a következő:
Akkor a következő:
Ha lehetséges nem olyan "elmés" válaszokat kérnék h a játékboltból van...
Ja és Lamia, megúszom a büntetést remek... akkor nem kell tovább félnem^^
-
Szerk: C-san 2011-07-05 09:24:13
beküldve: 2011-07-03 12:31:30
(#228) Mivle véletlen volt,így sehogy...=D és feltételezem,hogy igazat mondtál és tényleg az volt xd
na,te jössz ^^
na,te jössz ^^
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
Amatsuki: Honten
Bevallom: én láttam a linket, mert amikor válaszolni akartam a postodra akkor behozta... de ez legközelebb könnyen elkerülhető azzal ha elöbb leszeded a képet átnevezed majd azt töltöd fel ide.
edit: akkor most hogyan is akarsz megbüntetni?
-
Szerk: C-san 2011-07-03 07:06:56
beküldve: 2011-07-01 20:52:10
(#226) linket nézni nem ér ^^ aki megnézi annak bünti jár
"I wonder ...if my existence can be forgiven?"
beküldve: 2011-07-01 16:10:10
(#225)