Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Honnan van?
Ott a Pont! Te jössz.
(am én inkább Shizua sensei párti vagyok XD)
(am én inkább Shizua sensei párti vagyok XD)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Lol... pont TE mondasz ilyet. De mindegy nem akarok különösebben beleszólni, mert nem sok közöm van hozzá...
-
Szerk: C-san 2011-03-26 16:32:39
Nem kell nyalni, így is meg foglak mondani anyukádnak, hogy csúnyán beszélsz a zinterneten
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ez a Highschool of the dead-bűl van,nem?
Busujima senpait meg dugnám...khm,izé,na,jóseggeva n.
Busujima senpait meg dugnám...khm,izé,na,jóseggeva n.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-03-26 14:09:41
(#24) a kép. Nyugodtan lehet URL-t nézni, ha nem jelenne meg így se.
A Márk: Fél perc sincs lementeni és feltölteni valahova és akkor nincs ilyen probléma
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2011-03-26 12:35:54
(#22) Kattintsatok a kockára, és "kép megnyitása új lapon"
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-03-26 12:09:16
(#21) Én nem leszek a körbe mert most láttam a linket de nekem amúgy nem jeleníti meg a képet...
meh....
beküldve: 2011-03-26 11:57:27
(#19) Akkor legyen egy könnyű:
(linket nézni nem ér XD)
(linket nézni nem ér XD)
Szerk: A Márk 2011-03-26 11:58:21
Akira: Kaneda (ennél egyszerűbb nem is lehetett volna sztem )
(most nézek be először, és na bumm XD)
(most nézek be először, és na bumm XD)
beküldve: 2011-03-25 18:19:03
(#16) Nem ő az
De segítek, a fegyver inkább fekete az animében és a főhős ilyen kabátot visel. Ezzel már szinte megmondtam a megfejtést
De segítek, a fegyver inkább fekete az animében és a főhős ilyen kabátot visel. Ezzel már szinte megmondtam a megfejtést
Szerk: waterhorse 2011-03-24 23:37:43