Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Dragon ball
beküldve: 2013-05-03 22:34:39
(#33) Na én most kezdtem nemrég a Z-et és rájöttem h nem véletlenül tetszett ez kisebb koromban is Most épp a Feeza saga-nal tartok és már kb a sima DB óta alig várom a Super Saiyajin átalakulást. Ráadásul mostmár kb 10 rész óta ezen lovagolnak, h ki lehet az XD de már nem kell sokat várnom
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2013-05-03 22:36:35
beküldve: 2012-09-06 16:26:59
(#32) A csodás hatalmú Zenből.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szeptember 1-től visszatérnek Son Gokuék. A Viasat6 mindennap lead 1 részt egészen az 52-ig. Ráadásul emberi időpontban, 17 és 18 óra között. Ha sikeres lesz, jön a folytatás. Méghozzá a régi, jó szinkronnal!
melyikből adnak le??
"The peoples are intresting, so intresting." Riyuk, Death God<3
Szerk: Az újvilág istene.! 2012-08-17 21:40:11
beküldve: 2012-08-16 14:33:34
(#29) Szeptember 1-től visszatérnek Son Gokuék. A Viasat6 mindennap lead 1 részt egészen az 52-ig. Ráadásul emberi időpontban, 17 és 18 óra között. Ha sikeres lesz, jön a folytatás. Méghozzá a régi, jó szinkronnal!
Huh, hát hol is kezdjem...
Először is figyelmeztetlek, hogy a Dragon Ball GT egy hatalmas filler, tehát non-canon, így nem kell komolyan venni, max csak egy "mi lett volna ha még" dolognak. De mivel nem volt benne a mangában, így nem is történtek meg azok a dolgok, ami a GT-ben vannak.
A kristálygömbök eltűnése meg azzal van megmagyarázva, hogy már nincs rá szükség, és hogy többé ne kerüljenek gonoszok kezébe, ezért eltűnnek. De hogy Goku-nak miért kell "elmennie", na az jó kérdés...[/QUOTE]
Köszi!! Egyedül komoly nem jöttem volna rá, azt hittem a manga is ennyire zavaros befejezéssel bír
Először is figyelmeztetlek, hogy a Dragon Ball GT egy hatalmas filler, tehát non-canon, így nem kell komolyan venni, max csak egy "mi lett volna ha még" dolognak. De mivel nem volt benne a mangában, így nem is történtek meg azok a dolgok, ami a GT-ben vannak.
A kristálygömbök eltűnése meg azzal van megmagyarázva, hogy már nincs rá szükség, és hogy többé ne kerüljenek gonoszok kezébe, ezért eltűnnek. De hogy Goku-nak miért kell "elmennie", na az jó kérdés...[/QUOTE]
Köszi!! Egyedül komoly nem jöttem volna rá, azt hittem a manga is ennyire zavaros befejezéssel bír
Miskolczi Ibolya Kitti
Sziasztok ma sikerült idejutnom a gép elé, Szóval valaki kisegítene mi is volt ez a befejezés? Tudom van még egy rész kedden, de én nem így képzeltem el. Nem értem Gokunak miért kell elmennie, és miért olvadnak bele a kristálygömbök
Szóval ha valaki ráér és ki tudna segíteni az értelmezésben, azt megköszönném
Huh, hát hol is kezdjem...
A kristálygömbök eltűnése meg azzal van megmagyarázva, hogy már nincs rá szükség, és hogy többé ne kerüljenek gonoszok kezébe, ezért eltűnnek. De hogy Goku-nak miért kell "elmennie", na az jó kérdés...
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
beküldve: 2012-05-03 20:39:42
(#26) Sziasztok ma sikerült idejutnom a gép elé, Szóval valaki kisegítene mi is volt ez a befejezés? Tudom van még egy rész kedden, de én nem így képzeltem el. Nem értem Gokunak miért kell elmennie, és miért olvadnak bele a kristálygömbök
Miskolczi Ibolya Kitti
Igen, azt én is láttam nemsokkal azután, hogy kijött, de valami borzalom...
Miskolczi Ibolya Kitti
beküldve: 2012-04-29 00:35:15
(#24) Most néztem meg az élőszereplős Dragon ball Evolúcíónak nevezett baromságot. Csak annyit róla, hogy egy nagy vicc.
Az ember igazi természete szemmel nem látható...
Szerk: Angel eyes 2012-04-29 00:35:48
hála az RTL-nek..í
Na, ez egyáltalán nem igaz. Nem az RTL vagdosta meg. Ha jól tudom az RTL már egy francia verziót vett meg, abból csinálták a magyart, tehát az RTL a grafikai tartalomhoz hozzá se ért.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2012-03-29 19:32:04
(#22) A másik gond, hogy a DB négy szériája (Kai-t is idevéve) + movie részek 2 külön jogtulajnál van. Tehát az Animax csak azt tudja megvenni, aminek közös a joga a GT-vel.
Oké. Lehet azt mondani hogy miért nem a sima DB tulajával vette fel a kapcsolatot, de azt ugye mi nem tudhatjuk hogy ez megtörtént e vagy sem....
Az remélem mindenkinek világos hogy a magyar jog, már rég lejárt, így azt nem lehet megvenni. Max a szinkront lehetne, de ha vágatlanul akarnák leadni a DB/DBZ-t (és mivel így tudják megvenni a külföldi jogtulajtól), akkor az is tök fölösleges.
Oké. Lehet azt mondani hogy miért nem a sima DB tulajával vette fel a kapcsolatot, de azt ugye mi nem tudhatjuk hogy ez megtörtént e vagy sem....
Az remélem mindenkinek világos hogy a magyar jog, már rég lejárt, így azt nem lehet megvenni. Max a szinkront lehetne, de ha vágatlanul akarnák leadni a DB/DBZ-t (és mivel így tudják megvenni a külföldi jogtulajtól), akkor az is tök fölösleges.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2012-03-29 19:32:45
Szerintem oké, hogy egy ilyen "animelegendát" leadnak, de sokan (mint pl.: én is) Még elég kicsik voltunk mikor először ment a sorozat, na meg tegyem hozzá, hogy be is tiltották , mert túl durva vagy milyen volt. Szóval ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy sokkal jobb lett volna ha a legelejéről kezdik, egészen biztos vagyok benne, hogy újra milliók (vagy legalább is százezrek ) ülnének le gyermekeikkel a képernyő elé végigkísérni Goku történetét a LEGELEJÉTŐL!
Igen ez sem lenne rossz csak az a bibi, hogy szarrá volt vagdosva a már a sima Dragon ball is hála az RTL-nek..így szerintem ha újra is adnák először újra kellene szinkronizálni...ami talán már nem lenne ugyanaz mint régen, mert például Zseniális teknős magyar hangja sajnos már nincs köztünk. Biztos lenne nézettsége meg én is megnézném de tuti nem lenne már olyan mint régen volt...
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2012-03-29 18:56:50
(#20) Szerintem oké, hogy egy ilyen "animelegendát" leadnak, de sokan (mint pl.: én is) Még elég kicsik voltunk mikor először ment a sorozat, na meg tegyem hozzá, hogy be is tiltották , mert túl durva vagy milyen volt. Szóval ezzel csak arra szerettem volna utalni, hogy sokkal jobb lett volna ha a legelejéről kezdik, egészen biztos vagyok benne, hogy újra milliók (vagy legalább is százezrek ) ülnének le gyermekeikkel a képernyő elé végigkísérni Goku történetét a LEGELEJÉTŐL!
Miskolczi Ibolya Kitti
A "GT" egy abszolút legalja söpredék DB-t gyalázó szarkupac. Azt hiszem el is mondtam róla mindent.
Hát akármilyen nyersen is fogalmazol igazat kell adnom neked, elég gyenge szerintem is Ha vannak is jó pillanatai azt a következő részben lerombolják...Goku SSJ4-ben nagyon vagány de 2 perc alatt elverik holmi béna gyíkok na nemár....meg a kezdeti goku>majom>ssj4 után ami még elment most már egy csuklással ssj4-ben van..ez nekem fura az idegesítő Giruról meg Panról nemis beszélve. Hol van ilyenkor Vegita, Trunks ás Gohan????
Az ember igazi természete szemmel nem látható...