Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hunter X Hunter TV, OVA, 2011
Oldalak:
1
beküldve: 2013-03-16 17:25:25
(#5) beküldve: 2013-03-16 15:57:44
(#4) Már néztem belőle pár részt. Annyira megtetszett, hogy meg is rendeltem az első kêt kötetet.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-15 12:53:50
(#3) Ma fogom megnézni a 2011-es sorozat első részét. Ha tetszik, akkor beszerzem a manga pár kötetét is németül a Booklineon.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2011-12-14 22:39:59
(#2) Nekem nagyon bejön az új anime. Annyiszor mondták már, hogy a rajzstílusom hasonlít a HxH-éhoz, hogy muszáj volt belekezdenem x) És valóban, fantasztikus. Az ending meg valami fantasztikus crabcore cucc x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-10-02 19:33:25
(#1) Az új HxH anime apropóján hoztam létre ezt a topicot, kíváncsi vagyok hányan szeretik a HxH animét/mangát és érdekel mi a véleményetek az új animéről...Én a Tv sorozatot és az OVA-kat nagyon szerettem, hihetetlen jól felépített története van és a karakterek sem laposodnak el. Nagyon jól kitalált világban játszódik, nem is értem mért maradt félbe a manga és az anime. Kicsit sajnálom, hogy az új anime reboot lett és nem folytatás nagyon kíváncsi vagyok a végére, de így talán azok is megszerethetik ezt a művet akik nem látták a korábbi feldolgozásokat Én speciel az OVA 3-at nézem és tervezem a manga beszerzését is, mert nálam Gon és barátai benne vannak a top 5-ben....
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2011-10-02 19:34:47
Oldalak:
1