Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Another
beküldve: 2013-03-18 17:58:16
(#38) Ezt a
Hányadik részig nézted eddig?
"másik felemért" -ből következtetted ki?
Hányadik részig nézted eddig?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-03-18 17:43:15
(#37) Szerintem Mei az ikertestvéréért ment a hullaházba.
http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
beküldve: 2013-03-18 17:39:03
(#36) beküldve: 2013-03-18 17:37:39
(#35) AA-n elolvastam az ova ismertetőjét, és van amit már sejtek.
beküldve: 2013-03-18 17:29:48
(#34) Megnézni meglehet, de mint írtam kis spoiler hatása van.
Például (ezt elolvashatod csak a z 1. rész eseményéből idézek)
Ha megnézed az ová-t teljesen nyilvánvaló lesz semmi rejtelmesség,
ugyan így a későbbi részekben pár eseménynél.
Mondjuk én megnéztem előre az ovát és így is belekeveredtem néha
hogy most ki kinek kicsodája, és mi is van Meivel.
Főleg a Misaki név miatt.
Ja és az Ova leleplezi Mei balszemének titkát is.
Például (ezt elolvashatod csak a z 1. rész eseményéből idézek)
Mikor Mei lemegy a hulla házba és mondja hogy "a másik feélért megy" mit gondolsz mire érti és miért viszi a babát?
Ha megnézed az ová-t teljesen nyilvánvaló lesz semmi rejtelmesség,
ugyan így a későbbi részekben pár eseménynél.
Mondjuk én megnéztem előre az ovát és így is belekeveredtem néha
hogy most ki kinek kicsodája, és mi is van Meivel.
Főleg a Misaki név miatt.
Ja és az Ova leleplezi Mei balszemének titkát is.
beküldve: 2013-03-18 17:15:18
(#33) Az 1.rész után jutott eszembe, hogy van ova is. Úgy is meg lehet nézni, hogy az 1.rész után?
Nemrég megnéztem az 1.részt, és tényleg elég jó.
Ugye hogy jó?
És végül megnézted az ová-t előre vagy nem?
Az durva volt, amikor hirtelen ott volt a liftben Misaki, aztán elment a hullaház felé
Ohh ez még semmi, lesz még "jobb" is!
Főleg a közepétől.
beküldve: 2013-03-18 15:41:33
(#31) beküldve: 2013-03-18 14:23:28
(#30) Nemrég megnéztem az 1.részt, és tényleg elég jó.
Az durva volt, amikor hirtelen ott volt a liftben Misaki, aztán elment a hullaház felé
Nekem az egyik kedvenc misztikus horror animém.
Benne van a topp 5-ben, ahogy az avatárom, és nevem is mutatja.
OJ jól mondt tényleg a misztikus, rejtelmes hangulat az ami a legjobban megfogja az embert.
Ha előre megnézed az OVÁ-t ahogy én is tettem, az elején történő események relytéje, misztikuma elvész, de a story-t jobban fogod érteni talán. Ezt te döntsd el.
De azért nem olyan nyilvánvalóak az esmények, csak ha láttad az ovát is, akkor már az 1.perctől vágod az események 50%-át.
(OJ nem tudom te így nézted-e?)
Pár halál tényleg elég értelmetlen, de vannak jól megcsinált, drámaiak is. A főszereplők nekem nagyon tetszettek, és pár mellék szereplőt is jól megszerkesztettek.De pár cselekményt félbehagytak néhol, ami nekem hiányzott.
És persze vannak benne döbbentő fordulatok is.
Mindenesetre szerintem kihegyhatatlan!!!
Majd írd meg hogy tetszett!
Benne van a topp 5-ben, ahogy az avatárom, és nevem is mutatja.
OJ jól mondt tényleg a misztikus, rejtelmes hangulat az ami a legjobban megfogja az embert.
Ha előre megnézed az OVÁ-t ahogy én is tettem, az elején történő események relytéje, misztikuma elvész, de a story-t jobban fogod érteni talán. Ezt te döntsd el.
De azért nem olyan nyilvánvalóak az esmények, csak ha láttad az ovát is, akkor már az 1.perctől vágod az események 50%-át.
(OJ nem tudom te így nézted-e?)
Pár halál tényleg elég értelmetlen, de vannak jól megcsinált, drámaiak is. A főszereplők nekem nagyon tetszettek, és pár mellék szereplőt is jól megszerkesztettek.De pár cselekményt félbehagytak néhol, ami nekem hiányzott.
És persze vannak benne döbbentő fordulatok is.
Mindenesetre szerintem kihegyhatatlan!!!
Majd írd meg hogy tetszett!
Szerk: Misaki Mei 2013-03-11 20:49:01
Az Another-ben a nyomasztó hangulat az, ami igazán kiemelkedő. De a cselekmény elég vontatott és sokszor logikátlan hogy nem jönnek rá egyértelmű dolgokra és csak húzzák az időt. A karakterekből csak a két főszereplőt mutatják be alaposabban, a többiek alig többek statisztáknál akik véres halált halnak. A végén pedig elszállt a készítők agya és csináltak egy hatalmas vérfürdőt.
De mindezek ellenére egyszer érdemes megnézni.
Shiki szintén elég vontatottan kezdődik, míg az emberek próbálnak rájönni, mi történik a faluban, holott a néző már pontosan tudja, mik azok a vámpírok és mit kell tudni róluk. A sorozat második fele azonban sokkal izgalmasabb lesz, mikor az emberek lesznek a 'szörnyek' és elkezdenek vadászni élőhalott szomszédjaikra. Sok morális kérdést felvet az anime, a cselekmény is egész változatos, és a hangulat itt is kiváló. Szerintem a legjobb vámpíros anime, ami valaha készült.
Shiki szintén elég vontatottan kezdődik, míg az emberek próbálnak rájönni, mi történik a faluban, holott a néző már pontosan tudja, mik azok a vámpírok és mit kell tudni róluk. A sorozat második fele azonban sokkal izgalmasabb lesz, mikor az emberek lesznek a 'szörnyek' és elkezdenek vadászni élőhalott szomszédjaikra. Sok morális kérdést felvet az anime, a cselekmény is egész változatos, és a hangulat itt is kiváló. Szerintem a legjobb vámpíros anime, ami valaha készült.
Köszi.
beküldve: 2013-03-11 18:49:08
(#27) Az Another-ben a nyomasztó hangulat az, ami igazán kiemelkedő. De a cselekmény elég vontatott és sokszor logikátlan hogy nem jönnek rá egyértelmű dolgokra és csak húzzák az időt. A karakterekből csak a két főszereplőt mutatják be alaposabban, a többiek alig többek statisztáknál akik véres halált halnak. A végén pedig elszállt a készítők agya és csináltak egy hatalmas vérfürdőt.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-11 18:29:42
(#26) Az Anotherről és a Shikiről már olvastam korábban, egész jónak tűnnek. Talán majd valamikor megnézem őket. Aki már látta, annak mi a véleménye róluk?
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-03-11 16:25:35
(#24) Most kedvem támadt újra megnézni!
Tudtok esetleg vmi hasonlót ajánlani?
Tudtok esetleg vmi hasonlót ajánlani?
Milyen rég nem járt erre Kitsune sem.