Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kilari
beküldve: 2013-03-04 10:37:44
(#9) beküldve: 2013-03-03 18:17:22
(#8) beküldve: 2013-02-25 18:47:02
(#7) Lehet hogy nem annyira igényes a rajzolása és kicsit gyerekes,de attól még lehet rajta jókat szórakozni. Vannak benne vicces jelenetek és érdekes szereplők. Ugyan nem tartozik a kedvenceim közé és nem is fog, de ha épp animaxra kapcsolok és ez megy, akkor megnézem,ha nincs máshol jobb műsor.
Szerk: Little Zakuro 2013-02-25 18:47:48
beküldve: 2013-02-25 15:47:26
(#6) Három vagy négy részt láttam belőle, de rettenetesen gagyi.
Tényleg egy igazi gyerek-sorozat, amit 10éves kor alatt érdemes nézni, és persze ennek megfelelően a rajzolása is elég igénytelen.
Ettől ezerszer jobb idol animeket találhat az ember, de gondolom azért vették meg ezt itthonra, mert ez volt a legolcsóbb/legértéktelenebb.
Tényleg egy igazi gyerek-sorozat, amit 10éves kor alatt érdemes nézni, és persze ennek megfelelően a rajzolása is elég igénytelen.
Ettől ezerszer jobb idol animeket találhat az ember, de gondolom azért vették meg ezt itthonra, mert ez volt a legolcsóbb/legértéktelenebb.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-02-23 18:47:52
(#5) Nem nagyon nézem a Kilarit, de ennek ellenére én Hiroto párti vagyok. :)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-02-23 17:31:01
(#4) Milyen párti vagyok? Nem is tudom.
Igazából mindkét fiú szimpatikus számomra és nem is nagyon tudnék választani. De ha nagyon kéne akkor azt hiszem Seiji-t választanám. Már csak azért is,mert nagyon-nagyon aranyos és ... nem is tudom,hogy tudnám kifejezni. Na mindegy. Hiroto is aranyos,de nem úgy mint Seiji.
Ezt jól megírtam. xD
ÉS te/ti ??
Igazából mindkét fiú szimpatikus számomra és nem is nagyon tudnék választani. De ha nagyon kéne akkor azt hiszem Seiji-t választanám. Már csak azért is,mert nagyon-nagyon aranyos és ... nem is tudom,hogy tudnám kifejezni. Na mindegy. Hiroto is aranyos,de nem úgy mint Seiji.
Ezt jól megírtam. xD
ÉS te/ti ??
beküldve: 2013-02-22 20:39:48
(#3) Én egy esete pillantottam meg, előszőr annyira nem fogott meg, kicsit fura volt.
De végül megtetszett.
Seiji vagy Hiroto pártiak vagy(tok)?
De végül megtetszett.
Seiji vagy Hiroto pártiak vagy(tok)?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
beküldve: 2013-02-15 09:47:28
(#2) Nekem barátnőm hívta fel a figyelmem, hogy ez az anime érdekelhet,mert aranyos a főszereplő és a történet és cuki.
Meg is néztem az aznapi részt. 1 perc után rájöttem,hogy én ezt már néztem valamikor,de akkor nem igazán tetszett.
Így miután vége lett a résznek oda ültem a géphez és megnéztem az eddig lejátszott részeket és nagyon tetszett.
A történet nagyon édes volt és a szereplők is hamar megfogtak. ^.^ Főleg Kilari fogott meg és az édesapja. Nagyon beleszerettem az animébe. *.* Azóta is nézem néha,mert ugyan jó anime, de számomra nem minden rész nézhető meg többször is. =D
Meg is néztem az aznapi részt. 1 perc után rájöttem,hogy én ezt már néztem valamikor,de akkor nem igazán tetszett.
Így miután vége lett a résznek oda ültem a géphez és megnéztem az eddig lejátszott részeket és nagyon tetszett.
A történet nagyon édes volt és a szereplők is hamar megfogtak. ^.^ Főleg Kilari fogott meg és az édesapja. Nagyon beleszerettem az animébe. *.* Azóta is nézem néha,mert ugyan jó anime, de számomra nem minden rész nézhető meg többször is. =D
beküldve: 2013-02-14 22:27:46
(#1) Kinek mi a véleménye róla?
Szerintem aranyos kis anime, cuki főszereplő + egy bishi páros.
Szerintem aranyos kis anime, cuki főszereplő + egy bishi páros.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!