Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Sportolsz valamit?
Én hobbiból dartsoztam a tesóimmal. Meg íjászkodtunk is, de veszélyes voltam mert célozni azt nem tudok.
-
beküldve: 2013-03-08 19:19:52
(#5) darts-ot azt szeretem,bár az nem igazán sport szerintem
at the end,we all die alone
beküldve: 2013-03-08 19:16:27
(#4) Én úsztam. De jelenleg épp semmi ilyesmit nem csinálhatok, mert nem rég műtötték a lábamat. Ja meg annak idején még általános iskolás koromban karatéztam.
-
beküldve: 2013-03-08 17:18:50
(#3) pedig meg tudja nyugtatni az ember idegeit :) (kivéve ha valaki versenyre jár, de én nem járok)
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-03-08 17:05:36
(#2) beküldve: 2013-03-08 16:59:09
(#1) Az anime nézés nem számít sportnak x3... hmm, abban jó lennék *-*
Na, de én például zumbázok és röplabdázok ezek heti három délutánomat veszik igénybe, bár jobb szeretnék kosarazni, csak a suliban nincs olyan szakkör.
Régen fitneszre és spiningre jártam, nagyon-nagyon régen pedig modern táncoltam is.
Szeretnék még kipróbálni egy-két sportot, de kevés a szabadidőm, mindig úgy vagyok vele, hogy MAJD.
Na, de én például zumbázok és röplabdázok ezek heti három délutánomat veszik igénybe, bár jobb szeretnék kosarazni, csak a suliban nincs olyan szakkör.
Régen fitneszre és spiningre jártam, nagyon-nagyon régen pedig modern táncoltam is.
Szeretnék még kipróbálni egy-két sportot, de kevés a szabadidőm, mindig úgy vagyok vele, hogy MAJD.
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."