• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Manga >>
Gin Tama
Oldalak: 1
beküldve: 2013-04-16 15:08:42
(#12) Válasz miyu (#10) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Na igen, az összes verekszős' shounen történet erről szól.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2013-04-16 14:31:26
(#11) Válasz miyu (#10) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]

A Dragon Ball nekem kimaradt...

Btw pont ezért jó hogy több szereplő is van többféle jellemmel. Ha valakinek az egyik nem teszik egy adott animében/mangában, mindig van benne egy másik, aki még lehet szimpatikus.

És ne értsen senki félre nem mondtan, hogy ez lenne a kedvenc karakter típusum, csak annyi, hogy az ilyeneket többre tartom mint az értetlenkedő, egyedül semmire se menő ill. az egész történeten keresztül csak különféle okok miatt rinyáló karaktereket.

-
Szerk: C-san 2013-04-16 14:35:59
beküldve: 2013-04-16 13:42:45
(#10) Válasz C-san (#8) üzenetére
miyu
miyu
[ Megszállott ]

De az meg szerintem igenis jó Ichigóban (meg ha már itt tartunk Narutóban is), hogy igenis minden tőle telhetőt megtesz, azokért az emberekért akik fontosak neki.

Jajj. Ebben a karaktertípusban annyi a fantázia, mint egy zacskó mogyoróban. Toriyama Son Gokuja elég volt nekem ebből, szerintem aki azt látta, az mindent látott.

beküldve: 2013-04-15 22:16:31
(#9)
Asako
Asako
[ Rászokóban ]
Gondolkodtam egy ideje bele kellene kezdeni,de az anime változatába,mert mostanában kevés nekem tetszetős shounenel találkozom. Majd meglátom az első rész után.

Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-04-15 21:45:59
(#8) Válasz Háté (#7) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]

Na jó bevallom, én csak addig a részig láttam a Bleachet amikor Rukiát kiszabadították. De az meg szerintem igenis jó Ichigóban (meg ha már itt tartunk Narutóban is), hogy igenis minden tőle telhetőt megtesz, azokért az emberekért akik fontosak neki.
Amúgy nem hiszem, hogy sok értelme lenne erről vitatkozni, mindenkinek más az izlése.

-
Szerk: C-san 2013-04-15 21:50:58
beküldve: 2013-04-15 21:23:21
(#7) Válasz C-san (#6) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]

nem tudom, nekem az hogy néha váratlanul összezuhannak és lelkiznek egy sort nem fejlődés, meg az sem hogy mondjuk Ichigo esetében főellenségenként egyszer jön a deus ex machina és megtanul valami technikát amit amúgy több száz év alatt is csak fél embernek sikerült és akkor rá maszturbál egész Soul Society, aztán meg ahelyett hogy kineveznék főmuftivá hazaküldik

nem olvasom már jó ideje egyik szériát se, de pl. Kubo esetében esélytelennek tartom hogy nála bármi változás beállt volna, szerintem már a szerkesztője is álomba sírja magát minden este, amiért nem fejeztette be vele a Bleachet akkor, amikor Rukiát kiszabadították

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2013-04-15 12:03:24
(#6) Válasz Háté (#5) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Nem tudom... én Narutót meg Ichigót inkább bírtam, ők legalább fejlődnek a történet előrehaladtával. (Sasukét viszont én se bírtam különösebben). Na mondjuk lehet, hogy Shinpachi is változik majd csak még nem tartok ott. Btw szerintem eddig a legiritálóbb karakter amivel találkoztam az Shinji volt a Neon Genesis Evangelionból. Bár lehet, hogy ő is csak nekem unszimpi.

-
beküldve: 2013-04-15 11:05:01
(#5) Válasz C-san (#4) üzenetére
Háté
Háté
[ True mangafan ]
türelmesnek kell lenni, ez Sorachi első szerializált mangája és az elején bevallottan fogalma nem volt róla hogy mit akar csinálni a szériával

Shinpachit mondjuk én soha nem éreztem annyira elviselhetetlennek, semmivel nem rosszabb mint egy Naruto, Sasuke vagy Ichigo, sőt

Gintoki meg Kagura úgyis elviszi még a legunalmasabb részeket is a hátán

i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2013-04-14 22:23:15
(#4) Válasz Háté (#3) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Köszi az infót. Gondolom igazad van, viszont most ott tartok, hogy ez a Shinpachi nevű karakter annyira irritáló számomra, hogy ha valahol félbehagyom majd ennek a mangának az olvasását akkor az azért lesz mert őt nem bírom már tovább elviselni.

-
beküldve: 2013-04-14 21:49:56
(#3)
Háté
Háté
[ True mangafan ]
a legjobb

Cainis
(az a szemüveges srác, még nem tudtam megjegyezni a nevét)

Shinpachi

és azért vannak valószínűleg hogy rá tudjanak kérdezni olyan dolgokra, amik a többi karakter számára egyértelműek, és így ki lehessen fejteni az olvasó számára is a cselekményt

meg hogy legyen kivel azonosulni

Szerk: Háté 2013-04-14 21:56:09
beküldve: 2013-04-14 21:44:49
(#2)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Én most kezdtem el olvasni, nem rossz eddig.

Viszont felmerült egy kérdés: Miért van az, hogy sok animébe/mangába betesznek egy olyan karaktert a főszereplők közé, akinek gyakorlatilag semmi haszna nincs a történet szempontjából. (Jelen esetben az a szemüveges srác, még nem tudtam megjegyezni a nevét)

-
beküldve: 2013-03-17 14:59:30
(#1)
Hiei
Hiei
[ Megszállott ]
Láttam, hogy még nincs a Gin Tama mangáról, így gondoltam létrehozom. Ebben a mangában számomra minden minden megvan, ami kell egy jó Shounen mangához: harc, rengeteg humor, meg vicc, és néha dráma. A manga már számos animesorozatot megélt, és túl van már a 40.köteten is. Aki még nem látta, mindenképp nézze meg! (a főszereplő, Gintoki személyisége nekem nagyon tetszett.)

http://go.1hax.com/steamgifts/?ref=QFR4VLrne
Szerk: Hiei 2013-03-17 15:00:20
Oldalak: 1