Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
A Dragon Ball nekem kimaradt...
Btw pont ezért jó hogy több szereplő is van többféle jellemmel. Ha valakinek az egyik nem teszik egy adott animében/mangában, mindig van benne egy másik, aki még lehet szimpatikus.
És ne értsen senki félre nem mondtan, hogy ez lenne a kedvenc karakter típusum, csak annyi, hogy az ilyeneket többre tartom mint az értetlenkedő, egyedül semmire se menő ill. az egész történeten keresztül csak különféle okok miatt rinyáló karaktereket.
De az meg szerintem igenis jó Ichigóban (meg ha már itt tartunk Narutóban is), hogy igenis minden tőle telhetőt megtesz, azokért az emberekért akik fontosak neki.
Jajj. Ebben a karaktertípusban annyi a fantázia, mint egy zacskó mogyoróban. Toriyama Son Gokuja elég volt nekem ebből, szerintem aki azt látta, az mindent látott.
Na jó bevallom, én csak addig a részig láttam a Bleachet amikor Rukiát kiszabadították. De az meg szerintem igenis jó Ichigóban (meg ha már itt tartunk Narutóban is), hogy igenis minden tőle telhetőt megtesz, azokért az emberekért akik fontosak neki.
Amúgy nem hiszem, hogy sok értelme lenne erről vitatkozni, mindenkinek más az izlése.
nem tudom, nekem az hogy néha váratlanul összezuhannak és lelkiznek egy sort nem fejlődés, meg az sem hogy mondjuk Ichigo esetében főellenségenként egyszer jön a deus ex machina és megtanul valami technikát amit amúgy több száz év alatt is csak fél embernek sikerült és akkor rá maszturbál egész Soul Society, aztán meg ahelyett hogy kineveznék főmuftivá hazaküldik
nem olvasom már jó ideje egyik szériát se, de pl. Kubo esetében esélytelennek tartom hogy nála bármi változás beállt volna, szerintem már a szerkesztője is álomba sírja magát minden este, amiért nem fejeztette be vele a Bleachet akkor, amikor Rukiát kiszabadították
Shinpachit mondjuk én soha nem éreztem annyira elviselhetetlennek, semmivel nem rosszabb mint egy Naruto, Sasuke vagy Ichigo, sőt
Gintoki meg Kagura úgyis elviszi még a legunalmasabb részeket is a hátán
Cainis
Shinpachi
és azért vannak valószínűleg hogy rá tudjanak kérdezni olyan dolgokra, amik a többi karakter számára egyértelműek, és így ki lehessen fejteni az olvasó számára is a cselekményt
meg hogy legyen kivel azonosulni
Viszont felmerült egy kérdés: Miért van az, hogy sok animébe/mangába betesznek egy olyan karaktert a főszereplők közé, akinek gyakorlatilag semmi haszna nincs a történet szempontjából. (Jelen esetben az a szemüveges srác, még nem tudtam megjegyezni a nevét)