Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
beküldve: 2009-11-02 17:28:49
(#1494)
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:31:22
aláírás:Junkies - Mese
Naggyon jó zene
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
beküldve: 2009-11-01 17:00:30
(#1491) az én avimon és vagyok jeeeeee
Csak úgy huppoktak le a lépcsőn az Akaratos Zombi Kiskacsák (röviden a.z.k.),tompa ütést éreztem a fejemen amikor az akaratos zombi kiskacsák,megtámadtak,kerékbetörtek, és szokás szerint belőlem is Akaratos Zombi Kiskacsát csináltak,ja és a vezérük lettem!
beküldve: 2009-10-30 16:40:38
(#1490) beküldve: 2009-10-30 13:07:53
(#1489) beküldve: 2009-10-23 15:23:19
(#1488) az én avatarom egy chrno fanart^^
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Mikami: Nehéz volt (höhöhö), de megismertem... A legszekszibb sónenfőhős a történelemben. Egyszerűen túl szekszi. El sem hiszem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-10-23 11:33:18
(#1486) Az enyém Soul Eater a kedvenc animém/mangám...
Az aláírásom egy dal szöveg a lolly pop song névre hallgat.... Régi klasszikus XD...
Az aláírásom egy dal szöveg a lolly pop song névre hallgat.... Régi klasszikus XD...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-10-23 11:27:55
(#1485) A Google találta meg nekem. Avatarokat általában vele együtt kutatunk fel, mert többnyire beválik. Ez meg még külön jó is, mert nem kellett módosítani rajta semmit. Így tökéletes, ahogy van.
(L) Gúgel!
(L) Gúgel!
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2009-10-23 11:05:56
(#1484) Általában gyakran váltok, de úgy érzem most egy forduló ponthoz érkeztem és muszáj leírnom.
*dobpergés, reflektorfény*
új ava: (Na, Háté-csan, kitalálod? =P) Gintoki egy ritkának mondható komoly pillanatában? xD
(Gin Tama rulz!)
új alá: óóó, azt hiszem ezt Mihonak Yoroinak Háté-csánnak, Luslinak nem kell megmagyarázni xD
De egyébként ez egy azon dolgok között, amiken 15 perceket nevettünk a conon. Megértéséhez a fönt említett emberek egyikének szükséges lenni.
*dobpergés, reflektorfény*
új ava: (Na, Háté-csan, kitalálod? =P) Gintoki egy ritkának mondható komoly pillanatában? xD
(Gin Tama rulz!)
új alá: óóó, azt hiszem ezt Mihonak Yoroinak Háté-csánnak, Luslinak nem kell megmagyarázni xD
De egyébként ez egy azon dolgok között, amiken 15 perceket nevettünk a conon. Megértéséhez a fönt említett emberek egyikének szükséges lenni.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-10-23 11:06:06
beküldve: 2009-10-22 20:51:45
(#1483) Fangörl lettem és lecseréltem az avám: Standalone a Wizards of the Era-ból saját elgondolásban
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2009-10-14 20:57:40
(#1482) új ava: csillagharcos királyi szimbólum...kicsit hülyén hangzik
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
Reading List - 70 manga...Még 30 és megdöntöm a 100-as rekordot!! ( 200 felett hivatalosan is otaku leszek? oO...XD )
Szerk: Moderátor 2009-12-02 19:32:00