Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Avatár és aláírás: honnan van?
Megint klasszikust néztem s idéztem!
Ezz nagyon XD
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-10-01 12:16:56
(#1043) Megint klasszikust néztem s idéztem!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-09-29 18:33:29
(#1042) Új aláírásom :
A Conon a sorban Kaminagával összehegesztettünk egy párbeszédet.
Csúnya módon kiparodizáltuk azokat, akik nem tudják rendesen kiejteni egy-egy anime/manga címét
A Conon a sorban Kaminagával összehegesztettünk egy párbeszédet.
Csúnya módon kiparodizáltuk azokat, akik nem tudják rendesen kiejteni egy-egy anime/manga címét
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
Szerk: Daimoon 2008-09-29 18:33:39
Új avatár: Link a The legend of zeldából. És szerencsére most ilyen cosplayt is láthattunk
<3
Ráadásul az egyik Link fiú volt. ^.^ Igaz kisfiúnak jobban örültem volna, de elégedjünk meg ennyivel. majd legközelebb. ;)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-09-29 16:52:41
(#1040) Új avám, Yiraia, Light, Urahara után :Lelouch a Code Geass-ből
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-09-28 12:17:16
(#1039) Új avatár: Link a The legend of zeldából. És szerencsére most ilyen cosplayt is láthattunk
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-09-28 00:13:02
(#1038) Új aláírás: Jakirte Jak Cyr, az utolsó kyr Hatalmas - "Lobogók hajnala" /M.A.G.U.S./
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Aláírás:Az az én kérdésem!Kíváncsi vagyok,hogy gyógyítható-e mert ha igen nekem kell az orvosság!
Én csak azt tudom róla, hogy egy szó. Azt nem, hogy gyógyítható-e.
Btw, avatár: Sanada-fukubuchou a Rikkai teniszcsapatánál (Prince of tennis); aláírás: Kare kanóból egy olyan valódi igazságot megfogalmazó gondolat.
"I can't handle not being on top. I need to feel worshipped. Basically, I'm an EGOMANIAC."
Szerk: Fyra 2008-09-27 21:58:38
beküldve: 2008-09-27 20:43:29
(#1036) Látom, tervben van a Kuroshitsuji. Helyes-helyes!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-09-26 21:15:31
(#1034) Aláírásomban ezúttal az őszi tervek szerepelnek.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2008-09-23 16:01:06
(#1033) avatárom passz bár ha valaki felismeri vagy valamire gondol írrjon
aláírás saját ^^
aláírás saját ^^
I my dreams I can fly (:
beküldve: 2008-09-23 15:01:35
(#1032) Az Avatar Nina az FMA-ból (lefényképeztem a rajzomat)
Aláírás:Az az én kérdésem!Kíváncsi vagyok,hogy gyógyítható-e mert ha igen nekem kell az orvosság!
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Aha, kár, de ez a kép annyira meglepett és felvidított, hogy nem lehetett nem lecserélni
Az én idézetem deviantartról van, valamelyik fura csávónak volt az aláírása, angolul persze.
Az én idézetem deviantartról van, valamelyik fura csávónak volt az aláírása, angolul persze.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
Szerk: Nagashi 2008-09-23 15:09:59
Jó idézet.
Na, nekem új avatarom van. 8-bit ősemberbébi kacagva repül a bébiaerodactylon. Ez egy életérzés
Na, nekem új avatarom van. 8-bit ősemberbébi kacagva repül a bébiaerodactylon. Ez egy életérzés
Kár szegény Pedo Bearért Idézet honnan van?
no pussy, just the dicks