Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Darker Than Black
Oldalak:
1
Minden Mangafanos kiadványnak van témája, nehogy szegény DTB maradjon ki. Mangafan kiadta mind a kettő kötetet, én már meg is vettem. Igényes kiadás, mint mindig! Bár azt is hozzáteszem, hogy az anime után egy kicsit csalódás volt a manga, főleg rajzolás terén. Furcsa, hogy a webboltban egyáltalán nem kapható.Az animéről is lehet itt beszélni.[Link]
Szia! Én is észrevettem a különbséget az anime és a manga között, de szerintem ez elég gyakori jelenség. Az anime gyakran több részlettel és dinamikusabb rajzolással rendelkezik. A webboltban való hiányára nem tudok válaszolni, de lehet, hogy egyszerűen csak gyorsan elfogyott a készlet, vagy más forgalmazási okok miatt nem elérhető
beküldve: 2015-01-12 10:34:36
(#4) http://animemangapalota.blog.hu/ 2014/12/29/negyedik_anime_manga_ palota_nyeremenyjatek
Akit érdekel.
Akit érdekel.
Csak az bukott el, aki meghalt, mert amíg él az ember, mindig van lehetősége jóvátenni bűneit.
Az nem a folytatása. Teljesen más manga, a rajzoláson látszik. Igaz, mindkettő DTB.
beküldve: 2015-01-01 00:47:12
(#2) Én a folytatásra is kíváncsi vagyok a Darker than Black: Shikkoku no Hana-ra
beküldve: 2014-12-31 16:13:23
(#1) Minden Mangafanos kiadványnak van témája, nehogy szegény DTB maradjon ki. Mangafan kiadta mind a kettő kötetet, én már meg is vettem. Igényes kiadás, mint mindig! Bár azt is hozzáteszem, hogy az anime után egy kicsit csalódás volt a manga, főleg rajzolás terén. Furcsa, hogy a webboltban egyáltalán nem kapható.Az animéről is lehet itt beszélni.
Oldalak:
1