Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
School Rumble
Oldalak:
1
beküldve: 2008-12-30 15:38:44
(#9)
Szerk: Matild 2008-12-30 15:39:09
beküldve: 2008-08-18 01:07:32
(#8) Én a hétvégén kezdtem el olvasni. Elolvastam kb 3 fejezetet ízelítőnek eddig nem nagyon jön be de ez még az eleje, mindenesetre továbbolvasom
Arról a motoros srác nagyon adja
fura volt látni, hogy szerelmes, ráadásul egy "jó kislányba"
fura volt látni, hogy szerelmes, ráadásul egy "jó kislányba"
beküldve: 2007-08-26 11:09:50
(#7) Gondoltam, kicsit megint bővítem ezt a sok-sok hozzászólást! Annyira gáz, hogy senki se ír ide!!! Enichan, merre jársz?
Elég öncélú lesz akkor a kommnetem, dicsekedni fogok
Meg van az 1. 3. és 4. kötetem!!! Úgy imádom!
Szuper ha az ember olyan helyen nyaral ahol a könyvesbolt rendelkezik egy polc angol mangával
Na mek és lerajzolom Tenmát
Elég öncélú lesz akkor a kommnetem, dicsekedni fogok
Meg van az 1. 3. és 4. kötetem!!! Úgy imádom!
Szuper ha az ember olyan helyen nyaral ahol a könyvesbolt rendelkezik egy polc angol mangával
Na mek és lerajzolom Tenmát
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-28 19:47:09
(#6) Hát úgy láccik ez a fórum nem nagyon bővülget hozzászólásokkal.
Úgy láccik nem túl sok rajongója van errefelé..
De nem is értem h miért nem. Valaki magyarázza meg nekem! (addigis ír ide, amig engem leolt )
Úgy láccik nem túl sok rajongója van errefelé..
De nem is értem h miért nem. Valaki magyarázza meg nekem! (addigis ír ide, amig engem leolt )
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-07 20:31:05
(#5) Most olvastam el amit magyarul megtaláltam a neten. Nagyon jóóóó! Minden oldalon van egy óriási poén! Csak úgy dőltem a röhögéstől
Imádom a szereplőket is, Tenma-tól igaz h nagyon kivagyok, mert enniyre nem lehet valaki lassúfelfogású! Nagyon gyér a lányka, de azért cuki, ahogy mindig "segíteni" akar Harima-nak, hogy összejöjjön azzal a bizonyos lánnyal, aki valójában ő maga.
Hát Harima meg valami őrületes! Imádom!
De az egyik kedvencem akkoris a gondolatolvasó hugica .
Mostmár annyi a szerelmi sokszög, h azt már fárasztó követni is.. Nem is tudom kinek szurkoljak.
Imádom a szereplőket is, Tenma-tól igaz h nagyon kivagyok, mert enniyre nem lehet valaki lassúfelfogású! Nagyon gyér a lányka, de azért cuki, ahogy mindig "segíteni" akar Harima-nak, hogy összejöjjön azzal a bizonyos lánnyal, aki valójában ő maga.
Hát Harima meg valami őrületes! Imádom!
De az egyik kedvencem akkoris a gondolatolvasó hugica .
Mostmár annyi a szerelmi sokszög, h azt már fárasztó követni is.. Nem is tudom kinek szurkoljak.
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-06-06 21:56:16
(#4) "Mit kéne magyarul kiadni" topicba már írtam!
Nagyon tetszik a manga(még csak neten olvastam...) és szeretném ha magyarul is megjelenne, én biztos megvenném (bár előbb Shaman King és Love Hina jöhetne! )
Nagyon tetszik a manga(még csak neten olvastam...) és szeretném ha magyarul is megjelenne, én biztos megvenném (bár előbb Shaman King és Love Hina jöhetne! )
beküldve: 2007-06-06 20:42:27
(#3) De nem baj, ha van ennek is fórumja, én spec nagyon odavok érte!!!
Bár az igaz h még csak most kezdtem olvasni , de azt már most elmondhatom, h ha kijön magyarul akkor tuti ott fog virítani a polcomon!
Bár az igaz h még csak most kezdtem olvasni , de azt már most elmondhatom, h ha kijön magyarul akkor tuti ott fog virítani a polcomon!
lumana.wordpress.com
beküldve: 2007-04-13 15:27:39
(#2) Az tök normális hogy ennyi idős vagy. Vannak mások is akik megélték ezt a kort Egyébként új mangák kiadására ötletet a 'Mit kéne magyarul kiadni?' topicba szoktuk írni
Hogy merészelitek bántani az én Elgalámat ?!
beküldve: 2007-04-12 21:03:02
(#1) Sziasztok!
Kedves Mangafan! A School Rumble-t nem akarjátok megjelentetni magyar kiadásban?
Én a manga és az anime változatát is egyaránt imádom!!!!
Ja, amúgy normális ez? Már 24 éves leszek!!!! :)))
Kedves Mangafan! A School Rumble-t nem akarjátok megjelentetni magyar kiadásban?
Én a manga és az anime változatát is egyaránt imádom!!!!
Ja, amúgy normális ez? Már 24 éves leszek!!!! :)))
Szerk: enichan 2007-04-12 21:11:21
Oldalak:
1