Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2010-02-03 22:07:36
(#2699) Bárki, aki olvasta a korábbi bejegyzésem, annak üzenem, hogy a Szeder Inda probléma megoldódótt, csak figyelmetlenség volt.
Köszi és üdv, Zsófi
Köszi és üdv, Zsófi
beküldve: 2010-02-03 19:22:52
(#2698) Még mindig vennék:
- Terry Pratchett: Piramisok című regényéből egy megkímélt példányt,
- Cyberpunk2020 rpg alapkönyvet magyarul (de fogadnék, hogy ez se lesz senkinek, illetve akinek van, az meg nem adja el, szóval csak vergődöm), és
- egy jó minősítésű biankó jogi diplomát (nagyon nincs kedvem államvizsgázni )
- Terry Pratchett: Piramisok című regényéből egy megkímélt példányt,
- Cyberpunk2020 rpg alapkönyvet magyarul (de fogadnék, hogy ez se lesz senkinek, illetve akinek van, az meg nem adja el, szóval csak vergődöm), és
- egy jó minősítésű biankó jogi diplomát (nagyon nincs kedvem államvizsgázni )
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-02-03 19:09:33
(#2697) Megvenném a következő mangaköteteket, ha van valakinek feleslegbe:
Tsubasa Reservoir Chronicle 5. és 6. kötetét lehetőleg japán nyelven kéne. Továbbá a 13. kötetétől egészen az utolsóig jöhet angol nyelven. Az 5, 6 is jöhet angolul, csak szívesebben olvasnám japánul ezt a két kötetet.
A mangák állapota nem számít, lehetnek gyűröttek, tépettek, foltosak, a fő az, hogy még olvashatóak legyenek. Nagyon kellenének, úgyhogy szinte bármennyit fizetnék értük.
Személyes átvétel csak Győrben lehetséges és ott is csak nagyritkán, mert Szlovákiában lakom. Postai útnál a költségeket én állnám. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, dobjon meg egy e-mail-al!
puchlaniki@citromail.hu
Tsubasa Reservoir Chronicle 5. és 6. kötetét lehetőleg japán nyelven kéne. Továbbá a 13. kötetétől egészen az utolsóig jöhet angol nyelven. Az 5, 6 is jöhet angolul, csak szívesebben olvasnám japánul ezt a két kötetet.
A mangák állapota nem számít, lehetnek gyűröttek, tépettek, foltosak, a fő az, hogy még olvashatóak legyenek. Nagyon kellenének, úgyhogy szinte bármennyit fizetnék értük.
Személyes átvétel csak Győrben lehetséges és ott is csak nagyritkán, mert Szlovákiában lakom. Postai útnál a költségeket én állnám. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, dobjon meg egy e-mail-al!
puchlaniki@citromail.hu
Szerk: P. Niki 2010-02-03 19:10:20
!!!SEGÍTSÉG!!!
HALIHÓ FÓRUMOSOK, SZÜKSÉGEM LENNE A SEGÍTSÉGETEKRE!!! Tudom ez nem egy segélykérő központ de egyfelől figyelmeztetésként is szolgál.
Nemrég rendeltem néhány Lounge CD-t egy Szeder Inda nevű lánytól, aki már 3 hete nem reagál az e-mail-jeimre, a pénzt viszont már tuti kézhez kapta, mert a posta még nem küldte vissza. És gondolom ő sem fogja, mert a pénznek mindenki örül. Szóval vagy történt vele valami, vagy kizsebelt.
Ha valaki tud róla bármit, esetleg ismeri, az legyen olyan kedves és rázza fel a téli álomból, amibe merült, illetve keressen fel engem e-mailben. Aki tud, segítsen!
Köszönöm, Zsófi
nevergonnabe@citromail.hu
HALIHÓ FÓRUMOSOK, SZÜKSÉGEM LENNE A SEGÍTSÉGETEKRE!!! Tudom ez nem egy segélykérő központ de egyfelől figyelmeztetésként is szolgál.
Nemrég rendeltem néhány Lounge CD-t egy Szeder Inda nevű lánytól, aki már 3 hete nem reagál az e-mail-jeimre, a pénzt viszont már tuti kézhez kapta, mert a posta még nem küldte vissza. És gondolom ő sem fogja, mert a pénznek mindenki örül. Szóval vagy történt vele valami, vagy kizsebelt.
Ha valaki tud róla bármit, esetleg ismeri, az legyen olyan kedves és rázza fel a téli álomból, amibe merült, illetve keressen fel engem e-mailben. Aki tud, segítsen!
Köszönöm, Zsófi
Én nemrég beszéltem vele, mert engem is érdekelt volna tőle pár manga és azt írta, hogy úgy alakult, hogy mégsem adja el a cuccait. Bár a te esetedben nem tudom mit kéne tenned így, hogy már feladtad a pénzt....
Szerk: sallylla 2010-02-02 18:45:16
beküldve: 2010-02-02 18:18:57
(#2695) Keresem:
Chrno Crusade 1-3
Jpop bálvány 2
Nana 1-6
dn 5
Dramacon 1-3
Lidércfölde 1-3
Love com
Lécci írjatok
Chrno Crusade 1-3
Jpop bálvány 2
Nana 1-6
dn 5
Dramacon 1-3
Lidércfölde 1-3
Love com
Lécci írjatok
Amikor álmodok, nem a jövőben járok, hanem a múltamban.
Szerk: Konan 2010-02-02 18:19:30
beküldve: 2010-02-02 16:50:23
(#2694) beküldve: 2010-02-02 16:43:08
(#2693) Még mindig eladó egy bontatlan csomagolásban lévő Vampire Knight-os nyaklánc és kulcstartó. [Link]
A kettő együtt 2000 Ft. (Külön-külön 1500 és 1000 Ft-ért adom.)
Elérhetőségem:
A kettő együtt 2000 Ft. (Külön-külön 1500 és 1000 Ft-ért adom.)
Elérhetőségem:
yaven@citromail.hu
beküldve: 2010-02-02 15:49:55
(#2692) Ha valakinek van olcsón chrno crusade 1-3, jpop bálvány 2, nana 1-6, lidércfölde 1-3, dn 5 vagy dramacon 1-3 az lécci írjon.
Szerk: Konan 2010-02-02 15:50:35
beküldve: 2010-02-01 19:03:04
(#2691) ha valakinek lenne a narutoból a békás plüss pénztárca az írjon vagy mind1 csak vegye föl velem a kapcsolatot!!! előre is köcce
jahj és a bnőmnek keresek démonnapló 7.kötetét ha vakinek van de már nem kell neki az is írjon
jahj és a bnőmnek keresek démonnapló 7.kötetét ha vakinek van de már nem kell neki az is írjon
Mindennek van vége és egy kezdete. Csak az a kérdés mikor következik be a vég és mikortól jövünk rá, hogy valami elkezdődött…♥ ;D
Szerk: hachi 2010-02-01 19:26:02
beküldve: 2010-02-01 18:25:18
(#2690) !!!SEGÍTSÉG!!!
Köszönöm, Zsófi
Köszönöm, Zsófi
beküldve: 2010-02-01 18:19:46
(#2689) Hali!
Keresnék Studio Ghiblis DVD-ket.Pontosan
Szentjánosbogarak sírja
Porco Rosso - A mesterpilóta
Yesterday - Vissza a gyerekkorba
A Yamada család
PomPoko - A tanukik birodalma
Földtenger varázslója
A tenger zúgása
Macskák királysága
és ha valakinek esetleg van,de megválana tőle: gyűjtődobozt.
Továbbá a következőket:
Csillagsivatag
Annyira király vagy!2,3
Love*com
Ezen a címen elérsz :
Előre is köszi!^^
Keresnék Studio Ghiblis DVD-ket.Pontosan
Szentjánosbogarak sírja
Porco Rosso - A mesterpilóta
Yesterday - Vissza a gyerekkorba
A Yamada család
PomPoko - A tanukik birodalma
Földtenger varázslója
A tenger zúgása
Macskák királysága
és ha valakinek esetleg van,de megválana tőle: gyűjtődobozt.
Továbbá a következőket:
Csillagsivatag
Annyira király vagy!2,3
Love*com
Ezen a címen elérsz :
dobosmarika@freemail.hu
Előre is köszi!^^
meh....
Szerk: Maryke 2010-02-01 18:30:35
beküldve: 2010-02-01 15:26:29
(#2688) Eladó:
egyszer nézett, karcmentes Vándorló palota dvd. 500.-
2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám (bontott, benne Bizenghast, Granny’s café poszter) 400.-
Alkudni lehet, és csere is érdekel, megegyezünk! Veresegyházon és Budapesten tudom oda adni személyesen.
Keresek:
AnimeStars magazin 2. számát (2007 márc.-ápr.) ill. InuYasha különszámot. Csak jó vagy kitűnő állapotban, ha voltak hozzá, akkor csak poszterekkel, mellékletekkel együtt.
A passing.twilight@gmail.com címre várom a leveleket.
egyszer nézett, karcmentes Vándorló palota dvd. 500.-
2009 jan.-febr. (13.) AnimeStars magazin dvd nélküli szám (bontott, benne Bizenghast, Granny’s café poszter) 400.-
Alkudni lehet, és csere is érdekel, megegyezünk! Veresegyházon és Budapesten tudom oda adni személyesen.
Keresek:
AnimeStars magazin 2. számát (2007 márc.-ápr.) ill. InuYasha különszámot. Csak jó vagy kitűnő állapotban, ha voltak hozzá, akkor csak poszterekkel, mellékletekkel együtt.
A passing.twilight@gmail.com címre várom a leveleket.
The sky is over...
Szerk: passing twilight 2010-02-01 15:27:06
beküldve: 2010-01-31 19:25:42
(#2687) Hali!
Nem tudom, kinek van esetleg PSP-je, de kiírom, hátha:
God of war: Chains of Olympus PSP újszerű játék eladó vagy cserélhető bármilyen animés cuccra, ezalatt a mangákat, figurákat és kulcstartókat értem. ^^
Vagy 3500 Ft-ért elvihetitek. Ebbe pestieknek a személyes tali, vidékieknek az ajánlott postaköltség is benne van. De ha postázni kéred, te is ajánlottan add fel amit küldezs cserébe! Köszi. :)
A játék korhatára: 18+, a játékot értékelni nem tudom, mert nem akarok vele játszani lévén nem szeretem az öldöklős játékokat. ^^
Kérésre képet készítek a borítóról, van hozzá kézikönyv is, és az UMD lemezről is készítek képet!
Szóval ha kéred 3500-ért, vagy van bármid (angol, esetleg német manga v. bármilyen figura), ami:
-Ouran High School Host Club
-Sailor Moon
-D. N. Angel
-Princess Tutu
-Death Note
-Naruto
-Chobits
-La Corda d'Oro
-Suzumiya Haruhi
-Rurouni Kenshin
-K-ON!
-Vocaloid
-Lucky Star
-Legend Of Zelda
-Tokyo Mew Mew
és amit felajánlasz^^,
írj ide:
Még mindig eladó v cserélhető a BIZENGHAST sorozatból az 1-2-3. kötet! Darabja 1000, a 3 együtt 2500. A fent soroltakból kérnék cserébe valamit ha cseréől lenne szó! :)
Nem tudom, kinek van esetleg PSP-je, de kiírom, hátha:
God of war: Chains of Olympus PSP újszerű játék eladó vagy cserélhető bármilyen animés cuccra, ezalatt a mangákat, figurákat és kulcstartókat értem. ^^
Vagy 3500 Ft-ért elvihetitek. Ebbe pestieknek a személyes tali, vidékieknek az ajánlott postaköltség is benne van. De ha postázni kéred, te is ajánlottan add fel amit küldezs cserébe! Köszi. :)
A játék korhatára: 18+, a játékot értékelni nem tudom, mert nem akarok vele játszani lévén nem szeretem az öldöklős játékokat. ^^
Kérésre képet készítek a borítóról, van hozzá kézikönyv is, és az UMD lemezről is készítek képet!
Szóval ha kéred 3500-ért, vagy van bármid (angol, esetleg német manga v. bármilyen figura), ami:
-Ouran High School Host Club
-Sailor Moon
-D. N. Angel
-Princess Tutu
-Death Note
-Naruto
-Chobits
-La Corda d'Oro
-Suzumiya Haruhi
-Rurouni Kenshin
-K-ON!
-Vocaloid
-Lucky Star
-Legend Of Zelda
-Tokyo Mew Mew
és amit felajánlasz^^,
írj ide:
ewyevi@gmail.com
Még mindig eladó v cserélhető a BIZENGHAST sorozatból az 1-2-3. kötet! Darabja 1000, a 3 együtt 2500. A fent soroltakból kérnék cserébe valamit ha cseréől lenne szó! :)
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
beküldve: 2010-01-31 14:50:53
(#2686) Sziasztok érdekelnének az alábbi mangák:
Trigun 1
D, a vámpírvadász 3
A bárány panasza1-2
Naruto 4-8
Nana 5
Hellsing 1-6
Chrno Crusade 1-3
Annyira kirány vagy 2-3
Bania 2-5
Tarot cafe 1-7
J pop bálvány 1-2
ha valakinek van bármie akkor irjon erre az e-mailra:)
muffta@citromail.hu
ÁRBAN MEGEGGYEZÜNK!
Trigun 1
D, a vámpírvadász 3
A bárány panasza1-2
Naruto 4-8
Nana 5
Hellsing 1-6
Chrno Crusade 1-3
Annyira kirány vagy 2-3
Bania 2-5
Tarot cafe 1-7
J pop bálvány 1-2
ha valakinek van bármie akkor irjon erre az e-mailra:)
muffta@citromail.hu
ÁRBAN MEGEGGYEZÜNK!
beküldve: 2010-01-31 13:18:57
(#2685) Valakinek van animés tornazsákja az írjon .