Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2010-01-02 18:24:22
(#2532) Eladó cuccok!
Könyvek - Mangák - Mondo magazinok - DVD-k - CD-k...
...és egyéb nyalánkságok :)
Megtekintheted itten:[Link]
Sőt, még te is hirdethetsz!
Több termék vásárlása esetén kedvezmény!*
* részletek az oldalon
Könyvek - Mangák - Mondo magazinok - DVD-k - CD-k...
...és egyéb nyalánkságok :)
Megtekintheted itten:[Link]
Sőt, még te is hirdethetsz!
Több termék vásárlása esetén kedvezmény!*
* részletek az oldalon
A halandók leghőbb vágya az örök élet, azonban a halhatatlanok azért hajtanak évszázadokon át, hogy halhatóvá váljanak.
Szerk: Róka 2010-01-02 18:25:01
beküldve: 2010-01-02 18:21:53
(#2531) Alábbi dolgok eladóak:
Kuroshitsuji wallscroll: 70x96 cm Ilyesmi:[Link] (A képtől abban különbözik, hogy nincs jobb felül írás, illetve a kékek halványabbak) 3000 Ft
Vampire Knight wallscroll: 70x96 cm Ilyesmi:[Link] 2000 Ft
Death Note wallscroll: 60x90 cm
Ilyesmi: [Link] 1500 Ft
Vampire Knight nyaklánc és kulcstartó: [Link]
A kettőt együtt 2000 Ft-ért adom, külön-külön 1500 és 1000 Ft-ért.
Minden darab kifogástalan/hibátlan állapotban, a kulcstartó és nyaklánc pedig bontatlan.
Kérésre küldöm a fényképüket. Érdeklődni itt lehet:
A wallscrollokat nem postázom; ezek átvétele Budapesten lehetséges.
Kuroshitsuji wallscroll: 70x96 cm Ilyesmi:[Link] (A képtől abban különbözik, hogy nincs jobb felül írás, illetve a kékek halványabbak) 3000 Ft
Vampire Knight wallscroll: 70x96 cm Ilyesmi:[Link] 2000 Ft
Death Note wallscroll: 60x90 cm
Ilyesmi: [Link] 1500 Ft
Vampire Knight nyaklánc és kulcstartó: [Link]
A kettőt együtt 2000 Ft-ért adom, külön-külön 1500 és 1000 Ft-ért.
Minden darab kifogástalan/hibátlan állapotban, a kulcstartó és nyaklánc pedig bontatlan.
Kérésre küldöm a fényképüket. Érdeklődni itt lehet:
yaven@citromail.hu
A wallscrollokat nem postázom; ezek átvétele Budapesten lehetséges.
Szerk: Yaven 2010-01-02 18:31:31
Sziasztok:)
szeretnék Mangákat, olcsón
Ezeket: -bolondok aranya
-démonnapló
-naruto
-trigun1
-D, a vámpírvadász
-éjféli opera
-dramacon
ha valaki tudna olcsón eladni nekem akkor ezen az e-mailen érdeklődjön: muffta@citromail.hu
előre is köszönöm:)
-démonnapló
-naruto
-trigun1
-D, a vámpírvadász
-éjféli opera
-dramacon
ha valaki tudna olcsón eladni nekem akkor ezen az e-mailen érdeklődjön: muffta@citromail.hu
írtam emailt

ja és ezt a mangás dolgot hogy értetted? mert ha úgy hogy adnál el azt is akkor...najó
úgy értettem hogy ha vki ad mondjuk egy Dragon Ball Boolzz dobozt akkor adok cserébe egy 2.000Ft-os magyar mangát. és beszámítás is lehet, pl ha nem tud olyan értékű cuccot adni, pl ha ad egy DB Fleer matricás albumot akkor a manga árából levonunk egy bizonyos összeget amennyiben meg tudunk egyezni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-01-02 16:55:43
(#2528) -Naruto 2-3. kötete 1000 forintos darab áron eladó
-Borsmenta 2-3. kötete 1000 ft/db
-Árnybíró 2. kötete 800 forint
-Fullmetal Alchemist DVD-k (1-2.): 400 ft/db
- Elvihető egy fekete, szövet (az átlagnál elegánsabb, és igen strapabíró) Naruto Shippuudenes női válltáska, a táskát magát egy belső és 2 külső kis zseb gazdagítja. Az egyik oldalát egy Sasuke, és mellette fejjel lefelé egy Itachi portré díszíti. Leginkább egy magyar kártyára emlékeztet a kompozíció. E-mailben tudok küldeni képet. A táska állapota alig használt, nincsenek hibái, könnyen tisztítható.
Ára 3500 forint.
Eladó MONDO magazinok:
Mangamelléklettel, poszter nélkül, 400 ft/db:
-2007/03., 04., 08.
-2008/01., 02., 03., 07.
Posztetrrel (sértetlen), mangamelléklettel 450 ft/db:
-2009/01., 03., 04., 06.
Budapesten személyesen átvehetőek. Itt keress, ha bármelyik érdekel, nem szeretem a fórumon intézni a személyes dolgokat
:
-Borsmenta 2-3. kötete 1000 ft/db
-Árnybíró 2. kötete 800 forint
-Fullmetal Alchemist DVD-k (1-2.): 400 ft/db
- Elvihető egy fekete, szövet (az átlagnál elegánsabb, és igen strapabíró) Naruto Shippuudenes női válltáska, a táskát magát egy belső és 2 külső kis zseb gazdagítja. Az egyik oldalát egy Sasuke, és mellette fejjel lefelé egy Itachi portré díszíti. Leginkább egy magyar kártyára emlékeztet a kompozíció. E-mailben tudok küldeni képet. A táska állapota alig használt, nincsenek hibái, könnyen tisztítható.
Ára 3500 forint.
Eladó MONDO magazinok:
Mangamelléklettel, poszter nélkül, 400 ft/db:
-2007/03., 04., 08.
-2008/01., 02., 03., 07.
Posztetrrel (sértetlen), mangamelléklettel 450 ft/db:
-2009/01., 03., 04., 06.
Budapesten személyesen átvehetőek. Itt keress, ha bármelyik érdekel, nem szeretem a fórumon intézni a személyes dolgokat

nevergonnabe@citromail.hu
Szerk: Zsófi(a) 2010-01-02 16:57:05
Hello!
Régóta fáj a fogam a Berserk-sorozatra. Ha nagyon muszáj, persze megveszem boltban, de ha van valakinek eladandója belőle (az első rész nyilván mindenképpen kell, de ha lehet, ne csak az legyen...) mondjuk némi árkedvezménnyel megtámogatva, én lecsapnék.
Szóval jelentkezőket várom sok-sok szeretettel.
Régóta fáj a fogam a Berserk-sorozatra. Ha nagyon muszáj, persze megveszem boltban, de ha van valakinek eladandója belőle (az első rész nyilván mindenképpen kell, de ha lehet, ne csak az legyen...) mondjuk némi árkedvezménnyel megtámogatva, én lecsapnék.

én megválnék az 5.kötettől. pesti vagy?
Képkocka nem hiányzik, egy-két oldal meg van gyűrve, a borítók karcosak, illetve az első kötet címoldalán van egy "Noéminak szeretettel" felirat. Ha gondolod, lefotózom őket szívesen, de akkora gáz tényleg nincs. Azért vannak ilyen állapotban, mert egy nagyon kedves és szép lánnyal (aki mellesleg meg fog gyilkolni, amikor meglátja, hogy ilyeneket írogatok róla) ezekkel dobáltuk egymást. Ajándékba akartam neki adni, ő pedig nem akarta elfogadni.
Ha tényleg érdekel a dolog, akkor ne terheljük a topicot tovább az üzleteléssel, tereljük emesére vagy emilre. Emesét jobban támogatnám, mert az emilemet félévente egyszer nézem.
Az erős kifejezés, hogy gitározom, de Slash nagyon epic, őt mindenki imádja.
Ha tényleg érdekel a dolog, akkor ne terheljük a topicot tovább az üzleteléssel, tereljük emesére vagy emilre. Emesét jobban támogatnám, mert az emilemet félévente egyszer nézem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-01-02 15:52:38
Mester! Van három szörnyű állapotban lévő kötetem. De konkrétan iszonyatos. Az egyik még össze is van firkálva. De ze nem jelenti azt, hogy a polcon nem néznek ki jól. Jelenleg ötszázért ígértem oda valakinek, de magának odaadom hétszázért, mert nagyon kell a pénz. Szóval hogyha csak a polcra kell, akkor sima ügy. Olvasható egyébként, csak dobálva voltak fél napot, és az egyikbe írtam egy ajánlást. Más bajuk nincs. Hétszáz forint, és bocsi, Envy. Byakuya a tiéd mindenképp.
Hát, az is egy szempont, hogy jól néz ki...

Najó, és szerepet játszik az ajánlat elfogadásában az is, hogy Slash feltétlen hívei közé sorolom magam, meg, hogy gitározol.
F*ck reality!
Szerk: Bill Chr. 2010-01-02 15:43:57
Mester! Van három szörnyű állapotban lévő kötetem. De konkrétan iszonyatos. Az egyik még össze is van firkálva. De ze nem jelenti azt, hogy a polcon nem néznek ki jól. Jelenleg ötszázért ígértem oda valakinek, de magának odaadom hétszázért, mert nagyon kell a pénz. Szóval hogyha csak a polcra kell, akkor sima ügy. Olvasható egyébként, csak dobálva voltak fél napot, és az egyikbe írtam egy ajánlást. Más bajuk nincs. Hétszáz forint, és bocsi, Envy. Byakuya a tiéd mindenképp.
Szenttehén, ezért még kapol. xD
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-01-02 15:25:22
(#2523) Hello!

F*ck reality!
beküldve: 2010-01-02 15:20:59
(#2522) *sír a röhögéstől*
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-01-02 14:36:51
(#2521) Helló! Nekem van két Bolondok Aranya könyvem,(nem ettől a kiadótól) amitől szeretnék a lehető leggyorsabban megválni! El is cserélem másmilyen könyvekre, de legegyszerűbben a kettőt odaadnám 2000 forintért, ha valakinek csak az egyik kell, akkor írjon az email címemre!! Légyszi, már nagyon elegem van azokból a könyvekből!!

Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Szerk: Crimson Moon 2010-01-02 14:37:20
beküldve: 2010-01-02 14:22:04
(#2520) Kutattam egy keveset, és találtam egy Hellsing 2-t a polcomon, ami nekem nem kell többet. Soha többet. Egy ezresért akárkinek. Könyvre gyűjtök (meg gitárra). Művelődni akarok (meg gitározni). Nem postázok, Budapesten odaadom.
És ha valakinek van eladó cilindere (igen, jól olvastad... Cilinder), egészen kétezer forintot képes vagyok kiadni érte. Nem akarok kartonból csinálni. Aki tudja, hogy mire kell nekem, az most nyilván sír a röhögéstől (igen, szerelmem, rád gondolok), aki nem tudja, az meg nézzen az avataromra, és le fog esni. Nem fűzök nagy reményeket a dologhoz, de sose lehet tudni, inkább próbálkozok mindenhol.
És ha valakinek van eladó cilindere (igen, jól olvastad... Cilinder), egészen kétezer forintot képes vagyok kiadni érte. Nem akarok kartonból csinálni. Aki tudja, hogy mire kell nekem, az most nyilván sír a röhögéstől (igen, szerelmem, rád gondolok), aki nem tudja, az meg nézzen az avataromra, és le fog esni. Nem fűzök nagy reményeket a dologhoz, de sose lehet tudni, inkább próbálkozok mindenhol.
Szerk: Háté 2010-01-02 15:23:55
helóbeló. akad esetleg olyasvalaki, aki bármilyen Dragon Ball-os cucctól megválna szívesen?

írtam mailt, de nem ment el ezért ide írok Z S1 (fekete) króm ügyben:
hamarosan fog jönni több kártya is, amiből kb 70-80 eladó lesz 150-250 Ft között (állapottól függően). amint itt lesznek írok és megbeszéljük hogy melyikek kellenek. esetleg ha lesz időd azt megírhatnád hogy melyik számúakat keresed.
hát így szám szerint nem tudom, nincs túl sok féle, inkább a Lamincard-ok ból van sok.láthatóan gohan-fan vagyok, úgyhogy azokat előnyben részesítem;) ja és ezt a mangás dolgot hogy értetted? mert ha úgy hogy adnál el azt is akkor...najó
BÁRMILYEN DRAGON BALL-OS CUCCRÓL ÍRHATTOK, IDŐVEL MINDENT MEGVESZEK

gohan_ssj2@freemail.hu
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szerk: Lawliet_Sensei 2010-01-02 13:41:42
beküldve: 2010-01-01 22:27:37
(#2518) Sziasztok:)
-démonnapló
-naruto
-trigun1
-D, a vámpírvadász
-éjféli opera
-dramacon
-démonnapló
-naruto
-trigun1
-D, a vámpírvadász
-éjféli opera
-dramacon