Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Uhm... Annak az első kötetét már olvastam és tetszett, Fiszi szerint pedig csak a 3.-tól lesz gagyi. Am. meg inkább a beteg mangákat szeretem, mint a nyálasakat.
Hidd el nekem, nem akarod...

Te jó ég! Először le sem esett, hogy ki vagy, de az e-mail címed elárult.
Bocs, de 1800 alá nem megyek. Sztem még így is nagyon jó ár. ;)
[Link]
-Love*Com 1 magyar nyelvű manga kifogástalan állapotban 1500 Ft-ért, vagy esetleg cserélném Bizenghast első két részére.
-Vampire Knight nyaklánc és kulcstartó.[Link] Együtt 2000 Ft-ért, külön-külön 1500 és 1000 Ft-ért.
-Death Note LA 2 filmes wallscroll (60x90 cm) 2000 Ft-ért.
E-mailem:
Lehetőleg budapestiek jelentkezzenek, mert a postázás bonyolult és költséges. :S

[Link]
irányár:6000 Ft
+ D, a vámpírvadász - vérszomj dvd és Black Jack - a film dvdk 1000 Ft/db
cserélek is! ajánlatokat várom, pestiek előnyben.
glamster@citromail.hu
-Vampire Knight nyaklánc és kulcstartó.[Link] Együtt 2000 Ft-ért, külön-külön 1500 és 1000 Ft-ért.

BTW minőségi cosplay és kiegészítők beszerzését vállalom!Extrákkal bolti ár alatti áron jócskán!

Nem tudom mennyire vagy jó angolból, de mangafoxon esetleg beleolvashatsz. Mondjuk én is megtettem ezt anno, csak éppen valamelyik későbbi fejezettel, ami éppen pörgősebb és viccesebb volt, mint ez. Az eladása nem olyan sürgős, bár örülnék neki, ha még 2009-ben túl tudnék adni rajta. ^^"
Nem ismerem a sztorit, de csak jót hallottam eddig róla. Mondanám, h akkor belenézek, de hol nézzek bele? Sürgős nagyon túl adnod rajta ? Nekem hátha tetszene XD
SZERK: Bele kellett volna olvasnom az AK-n Most már mindegy.
Persze, de biztos vagy benne, hogy kell neked? Csak mert én is azt hittem, hogy hú de poén, aztán olvasás közben rájöttem, hogy nagyon nem izgat az amúgyis nyilvánvaló végkifejlet 17 kötetben elnyújtva. Persze lehet, hogy csak bennem van a gond, hogy nem tudom értékelni az olyan mangákat, amiben nem hal meg legalább 1 ember. XD
-Love*Com 1 magyar nyelvű manga kifogástalan állapotban 1500 Ft-ért, vagy esetleg cserélném Bizenghast első két részére.
-Death Note LA 2 filmes wallscroll (60x90 cm) 2000 Ft-ért.
E-mailem:
Lehetőleg budapestiek jelentkezzenek, mert a postázás bonyolult és költséges. :S
Rosario Vampire 1-6 kötet 1800 Ft/db áron
Ha egyben elviszed 9000 Ft-ért adom
Elérhetőség:
1000ft/db
Gravitation 1.-2.-3. rész
Mennyei dallamok 1.-2.
Bizenghast 1.-2.-3.-4.-5.: (EGYBEN 4.500ft)
Illetve Claudia Gray-től: Evernight 1500ft
Minden manga jó állapotban van, egyszer olvasva.
Érdeklődni: keyofheartkony@gmail.com
Több vásárlása esetén lehet egyezkedni pl. postaköltségben.
Személyes átvétel megoldható hétközben SZÉKESFEHÉRVÁRON.
Vadi új, olvasatlan Nana 5. manga eladó 1800ért vagy cserélhető:
-Chrno Crusade 2 vagy 3
-Death Note 5
re.
A mangákat a jövő héten az Örsön át tudom adni, még kariaji is lehet belőle! :)
Cserélek még animefigurára is.
Továbbá még mindig eladó a BIZENGHAST 1-2-3-4-5, együtt 4500 az öt kötet, külön 1000/kötet (bolti ár: 1490/kötet).
Ezeket is cserélem bármire ami animés, illetve az alábbi mangákra:
-CC 2,3
-DN 5,6
Kérésre képet készítek és küldök emailben bármelyik mangáról, a gerincéről, a lapjairól, a borítójáról...
Ide írjatok: