Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Eladnék!/Vennék!
beküldve: 2013-09-13 21:16:51
(#7911) Sziasztok ismét!
Tudom mindenki ezzel jön, de tényleg nagyon fontos eladnom a mangáimat, pelenkára kell a lányomnak
Szóval az itt felsorolt mangák mind eladóak, a magyar nyelvűek 1000 forintos áron, a külföldi példányok megbeszélés alapján. Előre is köszönöm!!! Érdeklődni e-mailben lehet: (ne itt a honlapon kérlek!!!) a dora.fazekas@hotmail.hu címen
Mindegyik kifogástalan állapotban van, azért kezdtem el megvenni őket, mert akartam egy hatalmas és igényes gyűjteményt. Csak közbe szólt a természet és más dolgokra kell a pénz
# Bizenghast 1-5
# Élni
# Rémmetró 1-3
# Naruto 1-4
# Chrono Crusade 1
# Hetalia 1-3
# Vízisten menyasszony 1-8
# Bárány panasza 1-2
# Pirontan
# Kanpai!
# Naruto 1-2 (japán nyelven)
# Love Hina 1-7 (japán nyelven)
Átvétel személyesen Budaörsön vagy a Móricz Zs. körtérnél. Ha nagyon kell postázni is lehet őket.
Tudom mindenki ezzel jön, de tényleg nagyon fontos eladnom a mangáimat, pelenkára kell a lányomnak
Szóval az itt felsorolt mangák mind eladóak, a magyar nyelvűek 1000 forintos áron, a külföldi példányok megbeszélés alapján. Előre is köszönöm!!! Érdeklődni e-mailben lehet: (ne itt a honlapon kérlek!!!) a dora.fazekas@hotmail.hu címen
Mindegyik kifogástalan állapotban van, azért kezdtem el megvenni őket, mert akartam egy hatalmas és igényes gyűjteményt. Csak közbe szólt a természet és más dolgokra kell a pénz
# Bizenghast 1-5
# Élni
# Rémmetró 1-3
# Naruto 1-4
# Chrono Crusade 1
# Hetalia 1-3
# Vízisten menyasszony 1-8
# Bárány panasza 1-2
# Pirontan
# Kanpai!
# Naruto 1-2 (japán nyelven)
# Love Hina 1-7 (japán nyelven)
Átvétel személyesen Budaörsön vagy a Móricz Zs. körtérnél. Ha nagyon kell postázni is lehet őket.
beküldve: 2013-09-13 19:21:38
(#7910) Eladóak az alábbi magyar nyelvű mangák, manhwák:
- Esti tagozat 1.
- A káosz kapui 1,2,3
- Csillagsivatag
- Vörös kert 1.
- Kanpai 1.
- Éjféli opera 1,2,3
- J-pop bálvány 1,2
- Y square
- Az ördög menyasszonya 1,2
- Borsmenta 1-4
- A titokzatos menyasszony 1-4
- A vízisten menyasszonya 1
- Chrno Crusade 1-8
- Shirahime-Syo
- Bukottak holdja
Újszerűek, max. egyszer voltak olvasva, ár megegyezés szerint.
Átvenni személyesen Hódmezővásárhelyen lehetséges, de előre utalással vállalok postázást is.
Ezen az e-mail címen vagyok elérhető:
- Esti tagozat 1.
- A káosz kapui 1,2,3
- Csillagsivatag
- Vörös kert 1.
- Kanpai 1.
- Éjféli opera 1,2,3
- J-pop bálvány 1,2
- Y square
- Az ördög menyasszonya 1,2
- Borsmenta 1-4
- A titokzatos menyasszony 1-4
- A vízisten menyasszonya 1
- Chrno Crusade 1-8
- Shirahime-Syo
- Bukottak holdja
Újszerűek, max. egyszer voltak olvasva, ár megegyezés szerint.
Átvenni személyesen Hódmezővásárhelyen lehetséges, de előre utalással vállalok postázást is.
Ezen az e-mail címen vagyok elérhető:
t800@citromail.hu
Ore wa omae wo uragiranai.
Sziasztok!
Keresek jó állapotban lévő angol nyelvű School Rumble mangákat a húgomnak. A második kötete megvan már neki.
Keresek jó állapotban lévő angol nyelvű School Rumble mangákat a húgomnak. A második kötete megvan már neki.
Szia! Ajánlanám , hogy ezzel kapcsolatban érdeklődj a [Link] weboldalon e-mail formájában! 15%-os kedvezmény van tanulóknak és tanároknak. Én például a One Piece Omnibusomat is rajtuk keresztül vásárolom meg. Amíg az Anime Landben 4000 Ft a kötet amit veszek, itt 3720 Ft a kedvezménnyel. Érdeklődj, hogy tudnak-e beszerezni School Rumble-t !(Attól, hogy nincs webshopban egy kiadvány, nem jelenti azt, hogy ne tudnák beszerezni!) Gondolom ez most nem számít büntetendő reklámozásnak, mivel nem magyarnyelvű mangákról van szó.
beküldve: 2013-09-13 09:58:54
(#7908) Sziasztok!
beküldve: 2013-09-13 09:42:21
(#7907) ELADÓ
2700Ft
Személyes átvétel csak Pesten. NEM POSTÁZOK. CSERE NEM ÉRDEKEL. ----> themonstertrio@gmail.com
2700Ft
Személyes átvétel csak Pesten. NEM POSTÁZOK. CSERE NEM ÉRDEKEL. ----> themonstertrio@gmail.com
Living Jaguar
Okézs! Nem fogom elfelejteni.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Tudod mit? Akkor csapd hozzá még a két Deus Ex-et is : D
Hozzácsaptam ;) és így 1500Ft lesz de az e-mailem ne felejtsd el ---> themonstertrio@gmail.com
Living Jaguar
Tudod mit? Akkor csapd hozzá még a két Deus Ex-et is : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2013-09-13 06:54:39
beküldve: 2013-09-12 15:52:22
(#7903) KERESEK!
Digimon-os dolgokat, főleg plüssöket :3
Aki tud segíteni kérem ide írjon: my_melody@citromail.hu
Digimon-os dolgokat, főleg plüssöket :3
Aki tud segíteni kérem ide írjon: my_melody@citromail.hu
Engem mindenképp érdekelne a Vampire-Bloodlines, csak az a gond, hogy nem mostanában megyek pestre. Max félre tudnád nekem rakni?
Igen. Mondjuk örülnék ha egyszerre többet vinnének ha már valaki nem egyben viszi. De elraktam. Majd írj e-mailt ha aktuális lesz.
Living Jaguar
Szerk: Dávid29 2013-09-12 15:10:53
Engem mindenképp érdekelne a Vampire-Bloodlines, csak az a gond, hogy nem mostanában megyek pestre. Max félre tudnád nekem rakni?
beküldve: 2013-09-12 13:51:04
(#7900) Sziasztok! Eladósorba kerültek az alábbi dolgok:
- Szellemvadászok dvd 1-2-3: 500 Ft/db
- InuYasha dvd 1: 500 Ft
- Lidércfölde 1-2-3: 900 Ft/db
- Princess Ai: Éji hajnal prizmája 1-2: 800 Ft/db
Csere érdekel, keresem: Ghost in the shell, Paprika, Yesterday-Vissza a gyerekkorba, Yona a pingvinek királynője dvd-k, illetve Chrno crusade 8. kötete és A hóistennő meséi kötet.
Érd.:
- Szellemvadászok dvd 1-2-3: 500 Ft/db
- InuYasha dvd 1: 500 Ft
- Lidércfölde 1-2-3: 900 Ft/db
- Princess Ai: Éji hajnal prizmája 1-2: 800 Ft/db
Csere érdekel, keresem: Ghost in the shell, Paprika, Yesterday-Vissza a gyerekkorba, Yona a pingvinek királynője dvd-k, illetve Chrno crusade 8. kötete és A hóistennő meséi kötet.
Érd.:
sakuhika@freemail.hu
Szerk: Gemini 2013-09-12 13:53:22
beküldve: 2013-09-12 12:48:46
(#7899) beküldve: 2013-09-12 09:20:36
(#7898) *ELADÓ
Pc játékok
Lara Croft - Tomb Raider The angel of darkness
Arabian nights
Sherlock Holmes The case of the silver earring
Runaway - A road adventure
Unreal 2. The awakeing
Deus Ex
Crashday
Vampire the masquerade Bloodlines
Hitman 2
Alone is the dark - The new nightmare
Deus Ex - invisible war
Bet on Soldier
Road to Fame
Starship Troopers
Mindegyik 1000Ft/db. Ha többet viszel engedményt adok és aki esetleg egyben elvinné akkor 10000Ft Csere nem érdekel. Átvétel csak személyesen Pesten. Nem postázok.
e-mail --->themonstertrio@gmail.com
Pc játékok
Lara Croft - Tomb Raider The angel of darkness
Arabian nights
Sherlock Holmes The case of the silver earring
Runaway - A road adventure
Unreal 2. The awakeing
Deus Ex
Crashday
Vampire the masquerade Bloodlines
Hitman 2
Alone is the dark - The new nightmare
Deus Ex - invisible war
Bet on Soldier
Road to Fame
Starship Troopers
Mindegyik 1000Ft/db. Ha többet viszel engedményt adok és aki esetleg egyben elvinné akkor 10000Ft Csere nem érdekel. Átvétel csak személyesen Pesten. Nem postázok.
e-mail --->themonstertrio@gmail.com
Living Jaguar
*ELADÓ
Bleach Kuchiki Rukia figura (eladás oka pénzhiány) - 2700Ft
képek [Link]
e-mail ---> themonstertrio@gmail.com
Személyes átvétel Pesten. NEM POSTÁZOK
Bleach Kuchiki Rukia figura (eladás oka pénzhiány) - 2700Ft
képek [Link]
e-mail ---> themonstertrio@gmail.com
Személyes átvétel Pesten. NEM POSTÁZOK
Living Jaguar