Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Az első magyarul is megjelenő hentai
Azért tényleg remélem, hogy nem lesznek annyira nagyeszűek, hogy a gyerekpolcra tegyék azt is...
Ki tudja? Ha ennek se olvassák el a hátoldalát vagy nem néznek bele, akkor megvan rá az esély...
Sőt a szülő sem olvas bele, amikor a toporzékoló kisgyereknek a fáradt napi izzadsággal a hátán megveszi a kis színes könyvecskét, csak legyen már csend... aztán kinéz majd az ér a homlokán, amikor először akar felolvasni belőle esti meseként!!! (bár mesének esti az tény )
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Azért tényleg remélem, hogy nem lesznek annyira nagyeszűek, hogy a gyerekpolcra tegyék azt is...
Ki tudja? Ha ennek se olvassák el a hátoldalát vagy nem néznek bele, akkor megvan rá az esély...
Nekem is. Határozottan jobban tetszett.
Ááh, férfiak
Tehát ez nem lesz olyan durulós...nem is baj, ere még nincs felkészülve a madzsar nép
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-06-21 20:34:01
(#73) Azért tényleg remélem, hogy nem lesznek annyira nagyeszűek, hogy a gyerekpolcra tegyék azt is...
A beszélő szerencsesüti...
"még akkor is rendkívül izgalmas, ha nem próbál annyi határt áthágni és ledönteni, mint a The Girls Diary tenné/tette."
Ez kissé meghátrálás-szagú... mintha nagyon szerettek volna bátrak és bevállalósak lenni, aztán meggondolták volna magukat...
Ez kissé meghátrálás-szagú... mintha nagyon szerettek volna bátrak és bevállalósak lenni, aztán meggondolták volna magukat...
Mondjuk ez érthető. Én nem rovom fel nekik. Csak szépen sorban mindent. Nem lehet egyből bedobni a magyar közönséget a mélyvízbe.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
"még akkor is rendkívül izgalmas, ha nem próbál annyi határt áthágni és ledönteni, mint a The Girls Diary tenné/tette."
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-06-09 13:23:53
(#70) Nekem is. Határozottan jobban tetszett.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-06-09 12:31:33
(#69) Hmmm...az előző verzió borítója valahogy jobban tetszett.
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-06-09 11:34:46
(#68) Én arra tippelnék, hogy rendezvényeket lehet majd csak megvenni, illetve a kiadó honlapjáról megrendelni + még szóba jöhetnek képregény-manga szakboltok, pl. Trillian, King Comics, Comicsinvest, stb. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ugyanúgy ki lesz majd téve a Libriben, mint a 6 Mangattackos manga.
Csúcs ez az érzés, de csak annak, aki az, ami.
beküldve: 2007-05-21 15:51:48
(#66) No az is benne van a dologban, hogy míg a De Sade féle Sodoma, vagy a Kama Sutra történelmileg már "beérett" az elfogadott extremitás kategoriájába, addig a hentairól ez még nem mondható el. Majd párszáz év múlva biztos másképp lesz.
Az értékesítés helye ezért is izgalmas kérdés, hogy ki meri bevállalni, hogy polcra tegye és ki nem. Magát az említett művet nem ismerem, ezért csatlakozom az előttem szólókhoz és kérnék ízelítőt a stílust illetőleg.
A többi hasonló kiadvány sorsa úgyis az első fogadtatásán múlik és ha csak fele olyan nagy pörgés lesz, mint az eddigi mangák esetében, akkor biztosan látunk még pajzán történeteket... (mondjuk egy Secret Plot... )
Az értékesítés helye ezért is izgalmas kérdés, hogy ki meri bevállalni, hogy polcra tegye és ki nem. Magát az említett művet nem ismerem, ezért csatlakozom az előttem szólókhoz és kérnék ízelítőt a stílust illetőleg.
A többi hasonló kiadvány sorsa úgyis az első fogadtatásán múlik és ha csak fele olyan nagy pörgés lesz, mint az eddigi mangák esetében, akkor biztosan látunk még pajzán történeteket... (mondjuk egy Secret Plot... )
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Amúgy egészen tetszetős borítója lesz.
Jaja
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Visszatérve, a mangák könyvesboltban lévő helyére, az Alexandriánál egy külön sarokban vannak a mangák a képregények meg a hasonló fantasy-s könyvek
A Líra & Lantban (legalábbis amelyikben én vásárolni szoktam) pedig egy külön kis asztal-szerűség, vagy polc, vagy valami ilyen tárolóalkalmatosság van... ^^ A lényeg, hogy egy helyen vannak, és nem a gyerekrészlegnél a színezők és a mesekönyvek közt :P
beküldve: 2007-05-19 21:25:03
(#63) Nekem is kéne kép róla.....na meg egy hely hol lehet kapni Budapesten
Élj a mának!!!!!
beküldve: 2007-05-19 20:39:44
(#62) nem tudna esetleg vki képeket mutatni a műből? csak mert én sehol sem találtam, és azért mielőtt megveszem, szeretném megnézni h milyenek is a karakterek...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~