Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Az első magyarul is megjelenő hentai
Miért?
Ezzel legalább már tényleg felfogják az emberek hogy a képregény nem csak gyerekeknek való.
Ez jó lesz kezdő lökésnek
Azért nem tudom észre vettétek-e, hogy ha gyerekeknek valónak állítják be, akkor mi azt mondjuk: Dehát van egy csomó, ami kifejezetten felnőtteknek készült.
Máskor meg, mikor csak a hentai-ról meg a horror mangákról és vérről beszélnek, mi azt is megcáfoljuk.
De szerintem a hiba nem bennünk van, hanem abban, hogy mindenki sztereotípiák alapján ítéli meg a mangát, köszönhetően a média értelmesnél értelmesebb kritikáinak meg riportjainak. Na jó, manapság fejlődünk valamennyire. Amire ki akarok lyukadni, az végül az, hogy szerintem el kell még telnie egy-két évnek mire beépül a köztudatba, hogy a mangán belül minden korosztály megtalálja a magának valót. Legalább is azok, akik szeretik a képregényeket.
Nem vagyok benne biztos, hogy kéne... Lány létemre láttam már elég hentait, fizetni biztos nem fogok érte... és szerintem várni kéne, amíg valamelyest beszivárog a köztudatba, hogy "a manga" nem csak gyerekeknek szól ...
Miért?
Ezzel legalább már tényleg felfogják az emberek hogy a képregény nem csak gyerekeknek való.
Ez jó lesz kezdő lökésnek
Az élet rövid,de a szenvedések meghosszabitják.
Az egy dolog, hogy vannak 18+-os könyvek, de a manga/anime kicsit más megítélés alá esik mint az irodalom ... Nem ismerem a Girl's Diary-t, azt se tudom mennyire hentai, de lehet, hogy vmi eicchi-vel kellett volna kezdeni... Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak majd az emberek
ecchinek ott van a Nyári srácok!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2007-05-08 12:44:30
(#13) Első gondolatom: Hű, ez gyors volt. XD
Én örülök neki, jó hogy egyre több műfaj jön be hozzánk mangán belül, így mondjuk arra is több esély van, hogy egyszer yaoit is kiadnak. *reménykedik*
Én biztos megveszem, lány létemre remélem nem ez lesz az egyetlen hentai, ami megjelenik.
Én örülök neki, jó hogy egyre több műfaj jön be hozzánk mangán belül, így mondjuk arra is több esély van, hogy egyszer yaoit is kiadnak. *reménykedik*
Én biztos megveszem, lány létemre remélem nem ez lesz az egyetlen hentai, ami megjelenik.
Az egy dolog, hogy vannak 18+-os könyvek, de a manga/anime kicsit más megítélés alá esik mint az irodalom ... Nem ismerem a Girl's Diary-t, azt se tudom mennyire hentai, de lehet, hogy vmi eicchi-vel kellett volna kezdeni... Arra én is kíváncsi vagyok, hogy mit szólnak majd az emberek
Szerk: mazsola 2007-05-08 11:11:17
beküldve: 2007-05-08 09:57:42
(#11) És nem csak a Mangattack lesz az egyetlen aki hentait ad ki. A Vadvirágok is most készíti elő egy hentai kötet kiadását. A címe még ismeretlen.
beküldve: 2007-05-08 09:51:47
(#10) Nagyon örülök neki hogy végre nálunk is felfedezték ezt a műfajt. Egyetértek drwest írásával. Nálunk is lehet kapni 18 év alatt nemajánlott könyveket pl. a Battle Royal ami kb fél éve jelent meg. A The Girls Diary-t meg biztos megszerzem.
Time to enter The World with no Future.....
beküldve: 2007-05-08 09:41:43
(#9) Izgalmas ötlet szerintem is, kíváncsi leszek a magyar piac/sajtó reakciójára ! Én szinte biztos megveszem, egy ilyen történelmi pillanatot nem szabad elszalasztani ! Terjesztéssel kapcsolatban meg, végül is most is kaphatók 18-as karikával jelzett könyvek a boltokban, valószínűleg ennyi lesz a megszorítás, meg le kell fóliázniuk, hogy ne lehessen belelapozni.
Szerk: drwest 2007-05-08 09:42:07
beküldve: 2007-05-08 09:22:02
(#8) Amikor a conon meghallottam a hírt, majdnem leestem a székről... De majd meglátjuk, mi sül ki belőle
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-05-08 09:00:45
(#7) Én maximálisan támogatom a dolgot. Csak az a fő, hogy tényleg jól nyúljanak a témához így elsőre. Mármint ami a terjesztést és hasonlókat illeti.
Mindig reméld a legjobbat, de készülj a legrosszabbra!
beküldve: 2007-05-08 01:28:26
(#6) Hentai? Máris??? Alig indult be a piac, bátor vállalkozás. Bár tény hogy minden területet lassan le kell fedni, mert most szinte minden shojo meg shonen cucc (ezért is várom már az Alive-ot). Majd meglátjuk mi sül ki. Hamár hentai, akkor a színes, animált változat érdekel (az sem annyira)...
Szerk: Rudymester 2007-05-08 01:29:00
Nem vagyok benne biztos, hogy kéne... Lány létemre láttam már elég hentait, fizetni biztos nem fogok érte... és szerintem várni kéne, amíg valamelyest beszivárog a köztudatba, hogy "a manga" nem csak gyerekeknek szól ...
beküldve: 2007-05-07 21:13:52
(#4) WOW, vajon milyen hatása lesz? (Én pozitívan állok hozzá, csak épp a polcomon nem lesz helye...)
I'm the dog, hound from Hell. Devil on my back. I can never die.
beküldve: 2007-05-07 19:39:06
(#3) nah ez engem is szivenütött. de kiváncsi leszek rá lány létemre.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A Nyári srácok alkotójának korábbi munkáját, a The Girls Diary-t tervezi kiadni a Mangattack. Elég gyorsan belevágnak ebbe a műfajba is...
Ja...
Szombaton az AMV vetítések egyik szünetében jelentették be. Hát eléggé meglepődtem. A szerző honlapját elnézve akár érdekes is lehet.
Szerk: Ashihei 2007-05-07 13:22:23