Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2008-10-30 13:36:29
(#782) Tegnap a rokonságtól összekapartam 2000 Ft-ot és gondoltam megveszem a Nanát.
Igaz rejtegetve vittem a pénztárhoz a mangát ,nehogy vki meglásson vele... xD
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-10-28 16:21:57
(#781) Ugyan már! Ne tessék ilyen pesszimistának lenni! Ahogy látom, nincs rá okod.
Amúgy köszi!
Amúgy köszi!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Ez is nagyon szép gyűjtemény ám! Gratulálok, nekem egy darabig úgysem lesz ilyen.
beküldve: 2008-10-28 15:37:45
(#779) 146 kötet? Woooow! Gratula!
Itt az én gyűjteményem is (kissé szerényebb mennyiséggel ugyan ):
[Link]
Most már kéne a német kiadványokkal is haladni, mert amióta magyar köteteket veszek, nem rendeltem mást.
Itt az én gyűjteményem is (kissé szerényebb mennyiséggel ugyan ):
[Link]
Most már kéne a német kiadványokkal is haladni, mert amióta magyar köteteket veszek, nem rendeltem mást.
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-10-26 08:26:20
(#778) tegnap ajándékba megkaptam a Berserk 3. kötetét, így már 146 kötet a közös gyűjteményünk kedvesemmel. Jah és még az Animeboltban dekkol 2 kötet, de az már csak jövő héten kerül átvételre. Novemberben még pótoljuk majd a Conon kimaradt pár kiadványt is.
Utáltuk egymást a 2000 Forintosommal és gondoltam eladományozom az Alexandra kasszájába a Death Note 2.kötetéért. Most se csalódtam benne!
Nyeh, ha legközelebb utálsz valami pénzt, akkor csak szólok, hogy én nevelőotthont nyitottam nekik, szóval ide is küldheted
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-25 17:41:23
(#776) Utáltuk egymást a 2000 Forintosommal és gondoltam eladományozom az Alexandra kasszájába a Death Note 2.kötetéért. Most se csalódtam benne!
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-25 17:41:46
Na kihazudtad magad bátyuska?
Azt mondtad h" mennyire mázlista vagy" (ilyesmit)
Jah és 4000 volt.
Még h másra nem vok jó? Te még futni se tudsz, se összepakolni a pöcegödrödben!
Azt mondtad h" mennyire mázlista vagy" (ilyesmit)
Jah és 4000 volt.
Szerk: Édes-Babos RámenTészta 2008-10-25 15:55:29
beküldve: 2008-10-25 15:44:25
(#773) Kár hogy csak decemberben kapok legközeleb mangátOo
(Mert a zsebpénzemet anya tesóm szüli..névnapjára+karácsonyr a is gyülytenem kell peg 8mangát is vehetnék
(Mert a zsebpénzemet anya tesóm szüli..névnapjára+karácsonyr a is gyülytenem kell peg 8mangát is vehetnék
Legjobb animék:Bleach,D gray man,Hellsing,Fma,Digimon,Vampirekinght Gyülölöm a yaoit!!(fúj)
Öcsikém talált rá, én otthagytam volna és helyette vmi mást vettem volna
Ugye, hogy hasznosak
Ha másra nem is
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2008-10-25 15:32:22
Öcsikém talált rá, én otthagytam volna és helyette vmi mást vettem volna
Ugye, hogy hasznosak
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-10-25 15:18:48
(#770) Öcsikém talált rá, én otthagytam volna és helyette vmi mást vettem volna
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Semmivel nem volt drágább
Akkor gondolom örültél, hogy ráakadtál That was Your luckyday.
no pussy, just the dicks