Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
16.000... pff az szép kis összeg
Ennyit még egy ilyen gyönyörű darabért sem adnék ki
Az 8 manga ára, jobb esetben többé is. Belegondolva én sem fizetnék ennyit, akkor sem, ha nagyon szép, pedig nem vagyok igazi Hellsing-rajongó, de tetszik.
beküldve: 2008-11-29 20:45:57
(#841) 16.000... pff az szép kis összeg
Positive vibration.
Envy: Én telefonnal meg ilyesmikkel nem szoktam így lenni. Megveszem/megkapom és azonnal elkezdem használni.
Pont nem erre értettem. Én is használom, de az első héten még hozzányúlni és szépen lassan.. XD Ami új, szép azzal mindig szépen és óvatosan bánok.
MIANEVED?!
Oké, értem.
Envy: Én telefonnal meg ilyesmikkel nem szoktam így lenni. Megveszem/megkapom és azonnal elkezdem használni.
Hm, minek vesz az ember gyémántgyűrűt, ha csak alkalmakkor veszi fel? Majd pont egy 16ezres órával megyek metrózni.
Azért gondlkozz már el rajta kérlek. Még legnagyob otakuk közül is, ki merne minden nap egy ilyen értékű tárggyal járkálni? Hány Hellsing fannál van mindig ott? Külföldi fórumokon is aki büszkélkedhet ezzel az órával sem nagyon viszi magával.
Azért gondlkozz már el rajta kérlek. Még legnagyob otakuk közül is, ki merne minden nap egy ilyen értékű tárggyal járkálni? Hány Hellsing fannál van mindig ott? Külföldi fórumokon is aki büszkélkedhet ezzel az órával sem nagyon viszi magával.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A lolt arra értettem, hogy minek vettél órát, ha nem használod? Vagy csak dísztárgynak vetted?
Szerintem használni fogja, csak MÉG nem mer hozzányúlni ..
Ismerős érzés.. pl mikor vadi új telefonod van XD
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-29 19:13:53
(#836) A lolt arra értettem, hogy minek vettél órát, ha nem használod? Vagy csak dísztárgynak vetted?
Kivételesen szerintem nem LoL, én is nagyon vigyáznék ill ápolnám a hőn szeretett tárgyat^^
MIANEVED?!
Lol...
Ejj, de nagyon beszólt. De nem arról volt szó, hogy mostantól nagyon érett módon nem reagálunk a postjaimra (alias "nyem is szójok hozzád")?
Én is imádom a kis dobozkáját, nagyon jól mutat a Hellsing kötetek előtt.
beküldve: 2008-11-29 17:39:56
(#833) Komoly a Hellsinges óra
De jól néz ki főleg a doboza illik hozzá
De jól néz ki főleg a doboza illik hozzá
MIANEVED?!
beküldve: 2008-11-29 17:19:23
(#831) Egészen pontosan 79.73 dollár (+ postaköltség).
Miyu: még rajt a van a fólia, de maszatolódik az is rendesen, szóval minden egyes hozzáérés után jön a szemüvegtörlővel ápolás. x)
Miyu: még rajt a van a fólia, de maszatolódik az is rendesen, szóval minden egyes hozzáérés után jön a szemüvegtörlővel ápolás. x)
Gratula! Amúgy R1 vagy R2 bár sztem az utóbbi. Sok sikert a sorozat teljes összegyűjtéséhez de aztán sikerüljön mer mostanság eléggé rájárt a rúd az amerikai anime kiadókra...
R1 sajnos.
..de már meghackkeltem a lejátszónkat *számtech-zseninek érzi magát*
szal régiófüggetlen lett ^^
uff...ilyet nem szabadott volna mondani, igaz? xD...mind1, a gép úgyis lejátszaná ^^
szal régiófüggetlen lett ^^
Köszi...szeretném mind a 6 DVDt megkaparintani, majd kb. jövő év közepére meg is lesz a teljes sorozat sztem :3
szerk: Hanon: nekem is tetszik...bár mivel a Hellsingért sem vagyok oda, ezért.....namind1, grat hozzá ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szerk: Kaminaga 2008-11-29 15:57:01
Hát biztos nem 5 Ft xD... Én még megfogni se merném, tuti minden paca meglátszik rajta. Oo
Szerk: most olvasom, hogy ő se.
Az az egy problémám van a figurák meg más egyéb fan cuccokkal: az odáig okés, hogy jól mutat, meg szép meg anyám kínja, de ki adok érte egy rakat zsét, aztán meg ott porosodik a polcon mert másra nem igazán lehet használni. ^.^"
Szerk: most olvasom, hogy ő se.
Az az egy problémám van a figurák meg más egyéb fan cuccokkal: az odáig okés, hogy jól mutat, meg szép meg anyám kínja, de ki adok érte egy rakat zsét, aztán meg ott porosodik a polcon mert másra nem igazán lehet használni. ^.^"
Szerk: miyu 2008-11-29 15:43:32
Tegnapi szerzemény:
(a bal alsó sarokban)
[Link]
Holnap megyek ezért a kettőért:
-The Melancholy of Haruhi Suzumiya
[Link]
-Higurashi When they Cry Abducted by Demons Arc Vol. 1 (Series Vol. 1)
[Link]
Nemsoká' megérkeznek:
két DVD:
-When They Cry Vol. 1 With Artbox
[Link]
-When they Cry Vol. 2
[Link]
(ez pontosan hétfőn jön ^^)
És most rendeltem:
-Yen Plus Magazine 2008. decemberi szám
[Link]
+még majd a karácsonyiak
(a bal alsó sarokban)
[Link]
*Bence volt a tanú (tegnap Trillianban xD)*
Holnap megyek ezért a kettőért:
-The Melancholy of Haruhi Suzumiya
[Link]
-Higurashi When they Cry Abducted by Demons Arc Vol. 1 (Series Vol. 1)
[Link]
Nemsoká' megérkeznek:
két DVD:
-When They Cry Vol. 1 With Artbox
[Link]
-When they Cry Vol. 2
[Link]
(ez pontosan hétfőn jön ^^)
És most rendeltem:
-Yen Plus Magazine 2008. decemberi szám
[Link]
(azért látszik a Higurashi fan-ság)
+még majd a karácsonyiak
Gratula! Amúgy R1 vagy R2 bár sztem az utóbbi. Sok sikert a sorozat teljes összegyűjtéséhez de aztán sikerüljön mer mostanság eléggé rájárt a rúd az amerikai anime kiadókra...