Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Magányos kecske és kölyök
Oh, ezer hála *térdre borul előtted*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Csak egy gyors kérdés Alister, mi a kötet címe, mert ez ellentmondásos a kiadó honlapján... Most a kecske vagy a farkas magányos?
Már csak azért is gondolom, hogy kecske, mert a Magányos farkas és kölyök egy híres manga, és ez a cím rá való utalás.
Hm, van benne valami. De a kiadó honlapján a bemutató képeknél, bizony "farkas" van a borítóra írva...Ezért volt a kérdés, mert a kötet leírásánál meg már "kecske"-s a cím
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Csak egy gyors kérdés Alister, mi a kötet címe, mert ez ellentmondásos a kiadó honlapján... Most a kecske vagy a farkas magányos?
Már csak azért is gondolom, hogy kecske, mert a Magányos farkas és kölyök egy híres manga, és ez a cím rá való utalás.
Mikulás (helyett én) hozta(m):
Kensin 5
Death Note 3
Uszagi Jodzsimbo 5
Kensin 5
Death Note 3
Uszagi Jodzsimbo 5
Watchmen 1-2
De még mennyi idő, mire Uszagi boltba kerül? Egy ezredév.... Irigyellek Alister, határozottan irigyellek....
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-07 14:37:11
Kensin 5
Death Note 3
\o/
*most nagyon Envy vagyok*
Öhm.. remélem jövőhétre maradt DN3
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-07 14:25:43
beküldve: 2008-12-07 14:23:18
(#865) Mikulás (helyett én) hozta(m):
Kensin 5
Death Note 3
Uszagi Jodzsimbo 5
Kensin 5
Death Note 3
Uszagi Jodzsimbo 5
Watchmen 1-2
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-07 14:24:14
beküldve: 2008-12-05 18:56:25
(#863) beküldve: 2008-12-05 16:32:58
(#862) Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-05 16:35:52
Now!Help you!Now DVD! :
-D, a vámpír vadász
Elöször tesóm nézett :18év aluiaknak nem ajánlot! 2
-D, a vámpír vadász
Aztán te is, ugye? Nem alaptalanul, gondolom.
beküldve: 2008-11-30 18:32:10
(#860) Now!Help you!Now DVD! :
-D, a vámpír vadász
-D, a vámpír vadász
beküldve: 2008-11-30 08:52:22
(#859) A piagyűjteményemből minden darabot ajándékba kaptam, külföldről meg hasonló. Amiket szilveszterre meg más bulikra veszzek azt természetesen nem vagyok rest meginni ^^ Azok nem képviselnek semmilyen értéket azonkívül, hogy az alkohol az nagyon jó. De ezen tényleg nem mutatnak túl
no pussy, just the dicks
Nekem erről az egész témáról ez jutott eszembe:
Fodor Ákos: Hívságos tárgyak nyomorúsága
Tükröt és órát
csakis antik-korában
néznek magáért.
Fodor Ákos: Hívságos tárgyak nyomorúsága
Tükröt és órát
csakis antik-korában
néznek magáért.
Vagy ha rohadt drága. ^^
Egyébként nagy igazság.
Amúgy az óráról kicsit az egyik üveg piám jut eszembe, egy Jack Daniel's, amit majd akkor fogok felnyitni, "ha eljött az ideje". Valószínüleg sosem találok majd elég szép pillanatot ahhoz, hogy felbontsam a drágát
Ezért kell olcsó piát venni. De ugye ajándék volt?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!