Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
tényleg jól néznek ki így együtt, mint egy nagy család
nekem 12 van de nagyon gyűjtögetek
főleg a death note-k
nekem 12 van de nagyon gyűjtögetek
főleg a death note-k
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2008-12-24 22:39:29
De azért jól mutatnak a többi között
Az már biztos
nekem is van 5 + egy tokyopopos
Positive vibration.
Az előbb a DN DVD topikba írtam a frissített gyűjteményemet, bocsi ^^' Most itt van a jó helyen:
MAGYAR manga: [Link]
NÉMET (fent) és ANGOL (lent) manga: [Link]
Összesen 113.
Összesen 113.
Waaa, gratulálok :) Jó látni ennyit egy helyen, nagyon szépek. Csak így tovább, aztán majd ha bővül, rakj még ide képeket
Egyébként hamarosan 1 éves mangaévfordulóm lesz. Pontosan 2007 december 27-én kaptam meg az eslő mangám :)
És mindenkinek boldog karácsonyt ^^ :)
Az előbb a DN DVD topikba írtam a frissített gyűjteményemet, bocsi ^^' Most itt van a jó helyen:
Összesen 113.
Összesen 113.
A Carlsen Manga Previewek nem számítanak mangáknak... az olyan mint a kiadó saját előzetes újságja :)
*na ezt jól megfogalmaztam *
De azért jól mutatnak a többi között
Összesen 113.
Összesen 113.
A Carlsen Manga Previewek nem számítanak mangáknak... az olyan mint a kiadó saját előzetes újságja :)
*na ezt jól megfogalmaztam *
Positive vibration.
beküldve: 2008-12-24 18:36:18
(#927) Jól tudod, a Trigun már ki van adva
A legutóbbi MONDOBAN volt ez...Volt egy mangaszám, de nem az Árnybíró hanem aszem Crno Crusade, annak is olvasnám a többi fejezetét, elég jó világba kalaúzolt el.
Az szabad manga vagy a MONDO adja ki?Neeem, a MangaFan adja ki!
Jövőre. Januárban kb.
Az jó, lehet h olvasni fogom, sőt!
Desolation Row...
Jól tudod, a Trigun már ki van adva
A legutóbbi MONDOBAN volt ez...Volt egy mangaszám, de nem az Árnybíró hanem aszem Crno Crusade, annak is olvasnám a többi fejezetét, elég jó világba kalaúzolt el.
Az szabad manga vagy a MONDO adja ki?Neeem, a MangaFan adja ki!
Jövőre. Januárban kb.
MIANEVED?!
Jól tudod, a Trigun már ki van adva
Az szabad manga vagy a MONDO adja ki?Desolation Row...
Nemtudja vki mikor lesz a Naruto Vol. 7. meg h lesznek e még más mangák a mangafannál vagy csak az eddigiek folytatásai?
Volt valami elcsepegtetett infó, hogy állítólag jövőre lesznek új sorozatok is, de hogy mik, azt egyenlőre teljes homály fedi. Gondolom majd beüzemelik a bejelentés-visszaszámlálójuk at.
A Trigunt egy másik mangákkal foglalkozó cég már kiadta igaz? Azt hiszem láttam a Libriben (ki szabad írni?) az 1-2. Trigunt mikor a Naruto Vol.3.-t vettem. Gondolom azt már a Mangafan nem fogja kiadni,de van még sokezer fantasztikus példány amit viszont kiadhatnának.
Desolation Row...
Gondolom majd beüzemelik a bejelentés-visszaszámlálójuk at.
Mi meg téphetjük a hajunkat xD
MIANEVED?!
Nemtudja vki mikor lesz a Naruto Vol. 7. meg h lesznek e még más mangák a mangafannál vagy csak az eddigiek folytatásai?
Volt valami elcsepegtetett infó, hogy állítólag jövőre lesznek új sorozatok is, de hogy mik, azt egyenlőre teljes homály fedi. Gondolom majd beüzemelik a bejelentés-visszaszámlálójuk at.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Szvsz Januárban lesz Naruto 7. kb!
És azt nem tudjuk... jól titkolják
Köszi!!!
Desolation Row...
Szvsz Januárban lesz Naruto 7. kb!
És azt nem tudjuk... jól titkolják
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-20 09:35:15