Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
[Link]
Majdnem teljes anime/manga gyűjteményem. Két darab Love Hina, a Fist of the North Star-ok és egy hentai manga hiányzik a képről. :)
az Akira manga 1. kötet milyen kiadás??
beküldve: 2009-02-02 16:10:37
(#975) [Link]
Majdnem teljes anime/manga gyűjteményem. Két darab Love Hina, a Fist of the North Star-ok és egy hentai manga hiányzik a képről. :)
Szerk: Zsolti 2009-02-02 16:11:21
beküldve: 2009-01-27 10:33:07
(#974) manga(magyar):ruroni kensin1-4
naruro1-4
death note1-3
pirontan
grimm manga
d a vámpirvadász 1-2
rémmetró1
borsmenta4 kétszer is
lángoló hold 1
animék: akira,death note összes,slayers 1-3-ik évad,naruto fel.50-148-ig, bleach fel.1-148-ig
naruro1-4
death note1-3
pirontan
grimm manga
d a vámpirvadász 1-2
rémmetró1
borsmenta4 kétszer is
lángoló hold 1
animék: akira,death note összes,slayers 1-3-ik évad,naruto fel.50-148-ig, bleach fel.1-148-ig
"Egy hitokiri mindig hitokiri marad amig csak él"
beküldve: 2009-01-17 14:11:12
(#973)
Szerk: Dan 2009-01-17 14:13:42
beküldve: 2009-01-17 08:07:33
(#972) hát..
manga:
magyar:
berserk1-3
naruto1-6
ruroni kensin1-4
trigun1
bania 1-5
death note1-3
hellsing1
angol blame7,8,10
manga:
magyar:
berserk1-3
naruto1-6
ruroni kensin1-4
trigun1
bania 1-5
death note1-3
hellsing1
angol blame7,8,10
Még mindig nagyon irigyellek.^^
(bakker, véletlenül egy nagyon régi postra válaszoltam, nem is vettem észre, hogy ellapoztam felül xD)
Végre valahára én is lőttem egy képet a 24 db mangámról:
(bakker, véletlenül egy nagyon régi postra válaszoltam, nem is vettem észre, hogy ellapoztam felül xD)
Végre valahára én is lőttem egy képet a 24 db mangámról:
Szerk: .., 2009-01-15 19:54:32
Nagyon nagy, és nagyon szép gyűjteményed van! Gratulálok hozzá.
Köszönöm szépen! :)
9/28 NEVER FORGET
Egyébként mennyi idős vagy szal,az egész saját finanszírozásból ment?csak akkor válaszold meg ha publikus.
Persze, publikus (még abban a korban vagyok, amikor még az :P) 18 éves vagyok, és hát igen, nem én finanszíroztam. Mondjuk szülinapra / névnapra, etc. mindenkitől mangát szoktam kapni, meg ha valamilyen rokontól pénzt kapok, akkor az rögtön mangára megy el.
Én 17 vok,és ien karácsony meg húsvétkor papám nővérétől mindíg könyvutalványt kapok az Alexandriába amit hamar be is váltok az éppen kellő mangára.Többiektől is szoktam könyvutalványt kapni...bár inkább mást kérek!
Psp..Teló iesmi
Egyébként mennyi idős vagy szal,az egész saját finanszírozásból ment?csak akkor válaszold meg ha publikus.
Persze, publikus (még abban a korban vagyok, amikor még az :P) 18 éves vagyok, és hát igen, nem én finanszíroztam. Mondjuk szülinapra / névnapra, etc. mindenkitől mangát szoktam kapni, meg ha valamilyen rokontól pénzt kapok, akkor az rögtön mangára megy el.
9/28 NEVER FORGET
Legalább Death Note ban lekörözlek!
Death Note főleg azért nincs még meg a 3. kötetig, mert angolul már olvastam, így nincs a prioritási listám élén. (Ergo ha veszek mangát, átgondolom, hogy mi az, ami éppen a leginkább kellene.)
Death Note főleg azért nincs még meg a 3. kötetig, mert angolul már olvastam, így nincs a prioritási listám élén. (Ergo ha veszek mangát, átgondolom, hogy mi az, ami éppen a leginkább kellene.)
9/28 NEVER FORGET
Köszi szépen mindenkinek. Akkor kezdtem el mangákat gyűjteni, amikor a Mangafan kihozta az Árnybíró 3. kötetét. Szóval olyan két év kellett hozzá. ;)
Amúgy ha van valakinek felesleges Manga!(nem számított rá hogy kapta és megvolt /vagy nyerte és megvolt)Szal szóljon légyszíves ha van eladó mert esetleg megvenném!
Szerk: Kuran Kaname 2009-01-01 20:47:32
beküldve: 2009-01-01 20:42:07
(#963) Köszi szépen mindenkinek. Akkor kezdtem el mangákat gyűjteni, amikor a Mangafan kihozta az Árnybíró 3. kötetét. Szóval olyan két év kellett hozzá. ;)
9/28 NEVER FORGET