Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2009-05-18 13:56:36
(#1022) Új szerzemények: Kensin 6, Hellsing 4, Nana 4, Chrno Crusade 1, Trigun 2, Grimm-mesék2, Lidércfölde 3 meg dvd-k (Trigun1-4, A sógun orgyilkosa doboz meg Vérszomj)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-05-18 12:21:20
(#1021) Én ugyan (sajnos -.-) nem voltam animecon-on,de gondoltam feltöltök pár képet piciny gyűjteményemről. ^^ [Link] - mangáim
[Link] - dvd-im
[Link] - egyebeim
[Link] - tatyóm
[Link] - ...(olcsón találtuk egy boltban XD)
[Link] - jegyeim^^
sok AS-om és Mondom is van,az összes eladó (bővebb infók az eladnék/vennék témában)
Mellesleg tudom,kicsit hiányos az egész,de mostanság bizonyos okokból kifolyólag nem tudtam gyarapítani a gyűjteményt. (de nekem így is tetszik )
[Link] - dvd-im
[Link] - egyebeim
[Link] - tatyóm
[Link] - ...(olcsón találtuk egy boltban XD)
[Link] - jegyeim^^
sok AS-om és Mondom is van,az összes eladó (bővebb infók az eladnék/vennék témában)
Mellesleg tudom,kicsit hiányos az egész,de mostanság bizonyos okokból kifolyólag nem tudtam gyarapítani a gyűjteményt. (de nekem így is tetszik )
Szerk: Gemini 2009-05-18 12:22:51
beküldve: 2009-05-18 09:33:08
(#1020) Új szerzemények:
Death Note 1-4
Trigun 2
Berserk 4
Yen Plus 2009/március, 2009/április, 2009/május
Kép:
Death Note 1-4
Trigun 2
Berserk 4
Yen Plus 2009/március, 2009/április, 2009/május
Kép:
Sry, a nap odavilágított és nem volt kedvem újat csinálni.
beküldve: 2009-04-27 20:07:08
(#1019) Remélem, tőled nem hiányzik a Kenshin. (És a Chrno Crusade sem fog, mert én meg ezeket szeretem nagyom (Meg a NANA-t és a Death Noteot, ha már Mangafan kiadványoknál maradunk.))
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Ezt megúsztad xD
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-26 21:18:02
(#1017) Hogy nálam hol van a Naruto? *keres valami nagyon szilárd és erős tárgyat, ami megvédi a majdan rázuhanó nehéz tárgyaktól* Én annyira nem szeretem, egy barátnőmét olvasom néha.
Szép-szép de hol van a NARUTO?
BIRD IS THE WORD! THUMBS UP IF U KNOW BIRD IS THE WORD! But if you didnt thats weird because i was certain everyone have heard. Heard that BIRD IS THE WORD!The Bird is the World!
beküldve: 2009-04-26 19:15:53
(#1015) Hamarosan én is rakok fel képet a cuccaimról....:) Bár lehet, hogy csak con után lesz,mert ott annyi mangát fogok venni,huhú...XD Kibővítem a gyűjteményemet. ^^
beküldve: 2009-04-19 14:01:32
(#1014) Na frissítettem a profilomat (emberek, ezer éve nem jártam erre...), reális adatok vannak már benne, és hoztam képeket is megmutatni a gyűjteményemet. ^^ (Természetesen amint lefotóztam, ötletem támadt az átrendezésre, de most hiányosabbnak néz ki a polcom, tehát szép lesz ez így, ahogy a képen van. )
Na szóval itt a kép a mangás polcomról (rajta még pár apróság, ami nem manga, pl a figuszok meg az InuYasha artbook):
[Link]
Kiterítve ugyanez:
[Link]
Nekem is elég szokványos, a két idegennyelvűt meg az artbookot kivéve.
Na szóval itt a kép a mangás polcomról (rajta még pár apróság, ami nem manga, pl a figuszok meg az InuYasha artbook):
[Link]
Kiterítve ugyanez:
[Link]
Nekem is elég szokványos, a két idegennyelvűt meg az artbookot kivéve.
beküldve: 2009-04-19 12:53:06
(#1013) mind1.
Tegnapi szerzemény: Death Note 4. és Mennyei Dallamok 1.
Jah vmin egy csomag comic bags
Tegnapi szerzemény: Death Note 4. és Mennyei Dallamok 1.
Jah vmin egy csomag comic bags
MIANEVED?!
Ha nem tudnám, hogy szinte képtelenség, javasolnám, hogy kutasd fel a korábbi beszerzési beszámolóimat ebben a témában.
Akkor az enyémet is. Csak én conos beszámolóknál írtam gyakrabban, ott volt legtöbb a préda.
Vagy hogy GLaDOS-t idézzem: MASSIVE. SARCASM.
Avagy nem hiszem el, hogy erre tényleg jött egy kontra.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-04-19 01:25:07
Ezt meg le kellett volna védetnem.
Ha nem tudnám, hogy szinte képtelenség, javasolnám, hogy kutasd fel a korábbi beszerzési beszámolóimat ebben a témában.
De azért szeretlek
mai zsákmány
Ezt meg le kellett volna védetnem.
Nálam Utane és Zelda, de fesztivál topicban már írtam.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-04-18 22:44:28
(#1009) De boldog is lennék Berserk 4-gyel...na majd.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-18 22:41:36
(#1008) Itt a mai zsákmány: Árnybíró 12, Naruto 7, Berserk 4, Death Note 4, Uszagi Jodzsimbo 6 és A képregény mestersége
Szerk: alister 2009-04-18 22:43:38