Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Ma kaptam meg az 50. mangám (ami sajnos úgy 50 , hogy egy része nem tetszik + már eladtam egyik felét)
Alkalmakra sose kapok pénzt , apa mindig elveszi és amit úgy gondol , azt a mangát megrendeli . Ez mind szép és jó csak valamikor olyat vesz amit legszívesebben kidobnék
Utána pedig eladhatom őket az áruk feléért ( mondanom se kell ez azt jelenti h a pénzből amennyi mangát vehettem volna csak a felét vehetem )
Alkalmakra sose kapok pénzt , apa mindig elveszi és amit úgy gondol , azt a mangát megrendeli . Ez mind szép és jó csak valamikor olyat vesz amit legszívesebben kidobnék
Utána pedig eladhatom őket az áruk feléért ( mondanom se kell ez azt jelenti h a pénzből amennyi mangát vehettem volna csak a felét vehetem )
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-28 16:54:21
Én alkalmakra kapott pénzből vásárolok.
Nagyrészt én is. Elég kevés van (sztem nincs több 3-4 darabnál), amit úgy vettek meg nekem. Az más kérdés, hogy néha-néha kapok pénzt, de ez elég ritkán megy el mangára, mindig van más, amire költenem kell.
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
beküldve: 2009-06-09 22:41:07
(#1052) Én kb, azóta gyűjtöm a mangákat, mióta a mangafan elkezdte kiadni az Árnybírót, bár még csak 33 darabnál tartok (nem cask a mangákat számoltam bele, hanem a nyugati képregényeket is, amiket ugyancsak gyűjtök), de úgy gondoltam idén beruházok néhány újdonságra. És képet majd csak akkor csinálok a gyűjteményemről, amikor elérem az 50-es határt (amiről úgy gondolom hogy már nemsokára itt lesz).
Dejó azoknak, akiknek van állandó keresetük, vagy anyu/apu megvesz, mit szeme szája megkíván. Én sajna egyiket sem mondhatom el magamról. Én alkalmakra kapott pénzből vásárolok.
Dejó azoknak, akiknek van állandó keresetük, vagy anyu/apu megvesz, mit szeme szája megkíván. Én sajna egyiket sem mondhatom el magamról. Én alkalmakra kapott pénzből vásárolok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-08 09:42:09
Nah, itt az én gyűjteményem, bár néhány dolog hiányzik róla, mert nincsenek itthon. Majd pótlom ^^"
Hát ez tényleg egy fantasztikus gyűjtemény! Gratulálok hozzá! Mennyi ideje gyűlnek ezek?
beküldve: 2009-06-07 21:22:51
(#1049) Nah, itt az én gyűjteményem, bár néhány dolog hiányzik róla, mert nincsenek itthon. Majd pótlom ^^"
Ez de szép gyűjtemény... És még Ouran mangák is vannak benne...
Dali: az úgy volt, hogy múlt évben voltam őszi conon, és a nagy vásárlós tömegnyomor közepette kiszúrtam egy táskát, csak sajnos azt az orrom előtt vitték el, aztán megláttam ezt, és...gyorsan beszereztem.
beküldve: 2009-06-07 19:00:24
(#1046) Nah, itt az én gyűjteményem, bár néhány dolog hiányzik róla, mert nincsenek itthon. Majd pótlom ^^"
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: Raisu 2009-06-07 19:03:09
beküldve: 2009-06-07 14:16:30
(#1044) Nekem pénteken hozta ki a futár a Dramacon 1,2,3 és a Vörös kertet (azóta az összeset elolvastam )
beküldve: 2009-06-07 12:07:58
(#1043) Azért látom a Tim Burton - Rím bőrtön is megvan .
Beleolvasgattam, és kicsit...beteg, de nekem teccett.
Beleolvasgattam, és kicsit...beteg, de nekem teccett.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-06-06 20:31:44
beküldve: 2009-06-06 19:07:34
(#1041) Szép gyűjtemény! :) Látom, megvan a Ghibli díszdoboz - vagy hogyan is nevezzem. És InuYasha movie DVD.... *régóta fáj rá a foga, de mindig úgy alakult, hogy nem tudta megvenni*
beküldve: 2009-05-30 15:56:17
(#1040) Megpróbálkoztam valamiféle rend kialakításával a polcomon és bemutatni szerény gyűjteményemet. Ez sikeredett;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-05-30 15:57:12
beküldve: 2009-05-28 21:29:01
(#1039) Ma reggel negyed 8-kor beállított a GLS futár a névnapi ajándékaimmal - a Mangafan webboltból. Szerzeményeim:
-NANA 4. kötet (elolvasva)
-Ruróni Kensin 6. kötet (elolvasva az extra fejezet kivételével)
-Death Note 4. kötet (egyenlőre olvasatlan)
-Death Note kulcstartó Lighttal, halállistával és Death Note logóval (kulcscsomómon)
Juppi! ^-^
-NANA 4. kötet (elolvasva)
-Ruróni Kensin 6. kötet (elolvasva az extra fejezet kivételével)
-Death Note 4. kötet (egyenlőre olvasatlan)
-Death Note kulcstartó Lighttal, halállistával és Death Note logóval (kulcscsomómon)
Juppi! ^-^
Szerk: Naru-chan 2009-05-28 21:30:45
beküldve: 2009-05-26 09:15:45
(#1038) Hát igen nekem is gyarapodott megint 7db mangával,lehet hogy ez már igy is marad!
Viszont a Con előtt 1 héttel történt velem egy baleset,főltettem egy poharat(üdítővel volt tele) a mangás polcomra,mondom felteszem az új mp4em mielőtt még baja esik sikerült is feltennem de abban a pillanatban kiöntöttem a pohár tartalmát.és jó sok mangát beterített a lötty,szerencsére csak az aljuk sérült,de az is megszáradt és azóta nagyon vigyázok rájuk,ezért én is akarok olyan védő cuccottt!!
Viszont a Con előtt 1 héttel történt velem egy baleset,főltettem egy poharat(üdítővel volt tele) a mangás polcomra,mondom felteszem az új mp4em mielőtt még baja esik sikerült is feltennem de abban a pillanatban kiöntöttem a pohár tartalmát.és jó sok mangát beterített a lötty,szerencsére csak az aljuk sérült,de az is megszáradt és azóta nagyon vigyázok rájuk,ezért én is akarok olyan védő cuccottt!!