Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Nagyon szép helyet találtál a gyűjteményednek. Gratula! :) De nagyobb képt!!! Alig látni valamit! :))
Csináltam egy képet annak örömére, hogy elértem a 40 mangát :) Eléggé szokványos gyűjtemény sztem, és sokaknak ez mind megvan, szóval nagyon nem fogtok csodálkozni ^^ A plüssök támasznak vannak ott, nehogy eldőljenek :)
Valóban népszerű mangák, nagyon jók. 29 megegyezik az én gyűjteményemből, ami 39 manából áll (3 jogilag a húgomé, de használat szempontjából az enyém). Ezenkívül 2 mangából 2 db van, azokat nem számoltam bele.
beküldve: 2009-04-15 21:12:06
(#1005) Csináltam egy képet annak örömére, hogy elértem a 40 mangát :) Eléggé szokványos gyűjtemény sztem, és sokaknak ez mind megvan, szóval nagyon nem fogtok csodálkozni ^^ A plüssök támasznak vannak ott, nehogy eldőljenek :)
Szerk: Toushiro 2009-04-15 21:12:38
beküldve: 2009-03-19 16:44:05
(#1004) beküldve: 2009-03-17 19:56:27
(#1003) Tanulom..Es nagyon jo olyan szoveggel tanulni, ami erdekel es szereted is. Amugy mas nyelvu manga nem is kene. (Max magyar, kosz Mangafan! )
Hat, nem panaszkodom.
HoMM5-t meg nem probaltam.
Kérdés: Tucc japánul? mert egy csomó gyüjtenményed japán.
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-17 19:15:23
(#1001) Regen voltam mar itt es azota elkeszult a sajat keszitesu polcom is ugyhogy frissitek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Remelem mennek a kepek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Remelem mennek a kepek.
Jééj, nagyon szép gyűjtemény. Főleg a Heroes III complete tetszik nekem x) Off[ Én nagyon szeretem azt a játékot. Most az 5-tel játszok, ha még nem próbáltad, próbáld ki, iszonyat jó sztem ]Offvége
beküldve: 2009-03-16 19:35:56
(#999) Regen voltam mar itt es azota elkeszult a sajat keszitesu polcom is ugyhogy frissitek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Remelem mennek a kepek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Remelem mennek a kepek.
Öszintén szolva: Te aztán nem panatkothatsz!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-03-15 22:50:51
(#997) Regen voltam mar itt es azota elkeszult a sajat keszitesu polcom is ugyhogy frissitek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Remelem mennek a kepek.
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Remelem mennek a kepek.
Szerk: v3g374 2009-03-15 22:51:47
Köszönöm.
Azám. Ma már eljutottam odáig, hogy meg merem fogni és ki merem vinni a lakásból.
A fene, minek linkeltem kétszer ugyanazt a képet? Mindegy, ráfogom a késői időpontra.
A Hellsing zsebóra még mindig az istekirály kategóriába tartozik!
Azám. Ma már eljutottam odáig, hogy meg merem fogni és ki merem vinni a lakásból.
A fene, minek linkeltem kétszer ugyanazt a képet? Mindegy, ráfogom a késői időpontra.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-03-08 12:18:02
(#995) Az én új szerzeményeim:
Vampire knight 1
The Melancoly of Haruhi Suzumiya 1
Vampire knight 1
The Melancoly of Haruhi Suzumiya 1
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
A Hellsing zsebóra még mindig az istekirály kategóriába tartozik!
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2009-03-08 09:17:50
(#993)