Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
annyiból veszek 5 Árnybírót, vagy 3 Berserket, vagy 3 Hellsinget, és a többi, és a többi...
nem szabad egy végig színes kiadványt fekete-fehérhez hasonlítani!
abban viszont igazad van hogy drága, hiszen az angol nyelvű kiadás olcsóbb mint a 3 kötetes magyar....
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Hát nemt'om, szerintem elég korrekt ár az az 2.200-2.600 forint 144 színes sacc A/4-es oldalért.
A mangák lehet, hogy vaskosabbak, de kisebb méretűek és nem utolsó sorban fekete-fehérek.
Ennél olcsóbban csak a májusi akció alatt vehetted volna meg. Akkor, ha jól emlékszem 1.400-500 körül volt egy kötet ára.
Lapozz bele, kérd kölcsön egyik ismerősödtől, vagy csak az első kötet vedd meg.
Szvsz megéri a pénzét, jó képregény, nem csak üres hype ami megjelent körülötte.
Én személy szerint viszont az Absolute verzióra gyűjtök, mert nekem az megér 50 dollárt. (;
A mangák lehet, hogy vaskosabbak, de kisebb méretűek és nem utolsó sorban fekete-fehérek.
Ennél olcsóbban csak a májusi akció alatt vehetted volna meg. Akkor, ha jól emlékszem 1.400-500 körül volt egy kötet ára.
Lapozz bele, kérd kölcsön egyik ismerősödtől, vagy csak az első kötet vedd meg.
Szvsz megéri a pénzét, jó képregény, nem csak üres hype ami megjelent körülötte.
Én személy szerint viszont az Absolute verzióra gyűjtök, mert nekem az megér 50 dollárt. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-02 12:45:49
(#1067) Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy iszonyat drága, és az árához képest viszont rövid.
Annyi pénzből, amennyiből megveszem a három részt, annyiból veszek 5 Árnybírót, vagy 3 Berserket, vagy 3 Hellsinget, és a többi, és a többi...
Aztán most hogy nemsokára jön a Nyári con, így biztos hogy fog kijönni akkor is egy csomó minden ami kellene, és eléggé bizonytalan vagyok.
Annyi pénzből, amennyiből megveszem a három részt, annyiból veszek 5 Árnybírót, vagy 3 Berserket, vagy 3 Hellsinget, és a többi, és a többi...
Aztán most hogy nemsokára jön a Nyári con, így biztos hogy fog kijönni akkor is egy csomó minden ami kellene, és eléggé bizonytalan vagyok.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
A Watchmen-t M-E-G K-E-L-L V-E-N-N-I !!!
Itt találhatsz egy rövid ismertetőt.
Ha kicsit is szereted a képregényeket, akkor szvsz nem csalódhatsz benne. Szép képek, jó történet, aprólékos kidolgozottság, utalások, rejtett elemek.
Itt találhatsz egy rövid ismertetőt.
Ha kicsit is szereted a képregényeket, akkor szvsz nem csalódhatsz benne. Szép képek, jó történet, aprólékos kidolgozottság, utalások, rejtett elemek.
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
beküldve: 2009-07-02 12:29:34
(#1065) Tudom, nem teljesen ehhez a témához kötődik, de nem volt ötletem, hogy hova írhatnék.
Azt vettem a fejembe az elmult napon, hogy meg kéne venni a Watchmen képregényeket, de kis gondolkodás után elbizonytalanodtam. Tudnátok adni véleményeket a képregényről?
Előre is köszi a segítséget.
Azt vettem a fejembe az elmult napon, hogy meg kéne venni a Watchmen képregényeket, de kis gondolkodás után elbizonytalanodtam. Tudnátok adni véleményeket a képregényről?
Előre is köszi a segítséget.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-26 13:33:21
(#1064) Hát inkább sétálok!
Körülbelül a duplája az eredetinek!
Szerintem Sashi úgy értette, hogy a két kötet együtt lenne 4000.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
Nekem nemsokára meglesz az összes DN-manga. A többit a profilomon megtaláljátok!
1-12. kötet angol, német, japán esetleg más nyelven, vagy 1-4-ig magyarul?
Hm, lassan nekem is illene egy fotót produkálnom az anime-manga gyűjteményemről, bár a hétfői xpresses látogatásomat még mindenképpen megvárom és majd utána szépen elrendezem a polcomat, aztán jöhet a kattintás.
Hát inkább sétálok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Spórolj 1 kicsit a zsebpénzeddel és rendeld meg innen! 4000 Ft-ért nem olyan drága!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Szerk: Moderátor 2009-06-28 16:51:21
Én nem tom mióta kérem már a DN 2,3-at...
DEhát nem járunk könyvesboltok felé (azóta)
DEhát nem járunk könyvesboltok felé (azóta)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-06-21 09:27:28
(#1058) Nekem nemsokára meglesz az összes DN-manga. A többit a profilomon megtaláljátok!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
beküldve: 2009-06-16 10:47:37
(#1057) Új szerzemények:
Chrno Crusade 1.
Death Note 3.
Death Note felét már majdnem kiolvastam, C.C.-be meg még nem kezdtem bele, azt majd később.
Chrno Crusade 1.
Death Note 3.
Death Note felét már majdnem kiolvastam, C.C.-be meg még nem kezdtem bele, azt majd később.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-06-16 10:10:18
(#1056) Don, talán érdemes lenne megpróbálnod megbeszélni vele. :) Én most számoltam össze az enyéimet, kerek 40 db mangám és egy Artbook-om van. :) (És mindegyiket nagyon szeretem. ^^)
"Ima wa mada ienai keredo, kimi dake wo AISHITERU!"
Szerk: Naru-chan 2009-06-16 10:12:21
Hát az elég cinkes helyzet. Szerencsére, én arra költhetem a pénzemet, amire csak akarom (szívás is lenne húsz éves létemre ha ez máshogyan lenne )
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-06-14 13:15:21