Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Nem működik a link.
Amúgy nem az a baj, hogy nem raksz fel képet hanem, hogy OFFOLSZ! Mikor fogod fel?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:23:58
Bocs, hogy kellemetlenséget okozam, ha ennyire baj, hogy nem raktam fell képet tessék!!![Link]
Én vagyok a Halálisten fia! Rettegjetek hatalmas Japánimádatomtól!!!
Szerk: Moderátor 2009-07-05 15:23:21
Nekem is van gyülyteményem, de anyámnak hála olyan kicsi, hogyha megmutatnám csak röhögnétek!!!
Ide csak a következő esetekben írhatsz:
megmutatod a gyűjteményedet,
ráírsz a másik gyűjteményére,
egyáltalán nem írsz ide.
Amit most leejtettél hozzászólás off.
Moderátor: bocsánat az off-ért, de idegesít, hogy össze-vissza a fele Mangafan fórumozó csak hülyeségeket ír.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-04 14:11:46
(#1082) Nekem is van gyülyteményem, de anyámnak hála olyan kicsi, hogyha megmutatnám csak röhögnétek!!!
beküldve: 2009-07-04 09:40:05
(#1081) Nekem is van egy kis gyüjteményem,csak most nincs kedvem képpel szerencsétlenkedni,pedig van majd rakok.De java részt Sailor Moon cuccok.Majd más animékkel ,s mangkkal akarom bőviteni,de majd a Conon.
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-07-03 13:44:00
(#1080) No,kicsit elpakoltam én is a szekrénykémben,és csináltam 2 képet a végeredményről:
[Link] és [Link]
/Már csak egy kis figura hiányzik *.*/
[Link] és [Link]
/Már csak egy kis figura hiányzik *.*/
beküldve: 2009-07-03 12:20:51
(#1078) De nem úgy van, ha legalább kettő mangát veszel nincs szállítási díj?????
Ez eléggé sok komponensű. Itt hármat fizetsz és négyet kapsz, de ha csak egyet veszel, akkor a bookline 15%-os kedvezményével jobban jársz. Attól is függ, hogy hol laksz, a szállítási költségeken sok múlik. Továbbá kérdés az is, hogy mennyire sűrgős a dolog. Mérlegelni kell és ezt mind neked kell tudnod.
És hogy ne legyek túl OFF: tegnap előtt a Libri Studium könyvesboltban találtam Case Closed mangából egy csomót 1500 ft-nál is olcsóbban, úgyhogy sikerült bevásárolnom a nyárra. Majd ha végre sikerül a polcomat is rendezni, akkor lesz fotó is.
És hogy ne legyek túl OFF: tegnap előtt a Libri Studium könyvesboltban találtam Case Closed mangából egy csomót 1500 ft-nál is olcsóbban, úgyhogy sikerült bevásárolnom a nyárra. Majd ha végre sikerül a polcomat is rendezni, akkor lesz fotó is.
Szerk: Ivi 2009-07-03 12:12:53
Bocs tudod még új vagyok itt, de azért kezdek belejönni.
Az érdemes allat pedig azt értem, hogy megéri-e, ha webboltban vásárolok?
Az érdemes allat pedig azt értem, hogy megéri-e, ha webboltban vásárolok?
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:40:56
Hello! Érdemes webboltnál vásárolni?
Ezt a kérdést nem ebben a topicban kellett volna föltenned.
Irimiás Péter: ezt a kérdést kicsit bővebben is kifejthetnéd, hogy pontosan mire vagy kiváncsi "érdemes" alatt?
beküldve: 2009-07-03 11:36:33
(#1073) Hello! Érdemes webboltnál vásárolni?
Szerk: Hitsugaya Toshiro 2009-07-03 11:39:25
nem szabad egy végig színes kiadványt fekete-fehérhez hasonlítani!
Én csak árban hasonlítottam össze.
épp árban nem szabad. itt egy pl: 20 oldalas színes kiadvány drágább mint 20 oldalas fekete-fehér kiadvány. plusz még akkor a színesnél jobb a papírminőség, tehát még az is drágítja.
szóval az ár attól (is) függ hogy valamit milyen papírra nyomnak, fekete-fehér vagy színes stb... és mivel a két (illetve több) kiadvány amit összehasonlítottál nem egyezik meg mind papírminőségben, mind színben ezért nem szabad az árukat egymáshoz mérni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
nem szabad egy végig színes kiadványt fekete-fehérhez hasonlítani!
Én csak árban hasonlítottam össze. Bár, amit olvastamróla, lehet hogy ma elmegyek a TESÓ-ba, és megveszem, mert ott mintha mind a három kapható lett volna. Legalábbis az első, meg a harmadik kötete az biztos hogy volt. Remélem volt ott második is :P
Na tegnap megvettem a Karóraemberek-et (Watcmen XD).
És ameddig jutotttam benne, addig egész érdekes.
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2009-07-03 12:42:06