Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Hú, hát ez télleg megérte.
És már megint eszembe jutotott, hogy lassan fotót kéne csinálnom a gyűjteményemről.... csak túl lusta vok.
És már megint eszembe jutotott, hogy lassan fotót kéne csinálnom a gyűjteményemről.... csak túl lusta vok.
beküldve: 2009-09-09 22:07:53
(#1147) Mai termés:
~Mangák~
Star Trek - A manga
Földfény 1.
Házi ninja 2.
Éjféli opera 2-3.
~Anime DVD~
Appleseed
~Könyv~
Nyakig a miszóban
Na jó, nem a legjobb mangák, de hát akciósak voltak a teszkóban (299 Ft darabja, ennyiért csak nem hagyom ott ).
Az Appleseed papírtokban 299 Ft, és mivel még nem láttam, ennyiért ezt sem hagyhattam a boltban...
A Nyakig a miszóban számomra eddig teljesen ismeretlen könyv, nem is tudtam, hogy megjelent. Teljesen véletlenül találtam rá a gyerekkönyvek között, és azt hittem, hogy egy új hentai manga (a borítójából ítélve . Nem is értem, hogy tehették a gyerekkönyvek közé...), aztán láttam, hogy regény, ráadásul 199 Ft-ért.
Szóval igen olcsón megúsztam a mai napot.
Szerk.: Most nézem, hogy ezzel a mai kis akciómmal elértem a 60 kötetes mangagyűjteményemet.
~Mangák~
Star Trek - A manga
Földfény 1.
Házi ninja 2.
Éjféli opera 2-3.
~Anime DVD~
Appleseed
~Könyv~
Nyakig a miszóban
Na jó, nem a legjobb mangák, de hát akciósak voltak a teszkóban (299 Ft darabja, ennyiért csak nem hagyom ott ).
Az Appleseed papírtokban 299 Ft, és mivel még nem láttam, ennyiért ezt sem hagyhattam a boltban...
A Nyakig a miszóban számomra eddig teljesen ismeretlen könyv, nem is tudtam, hogy megjelent. Teljesen véletlenül találtam rá a gyerekkönyvek között, és azt hittem, hogy egy új hentai manga (a borítójából ítélve . Nem is értem, hogy tehették a gyerekkönyvek közé...), aztán láttam, hogy regény, ráadásul 199 Ft-ért.
Szóval igen olcsón megúsztam a mai napot.
Szerk.: Most nézem, hogy ezzel a mai kis akciómmal elértem a 60 kötetes mangagyűjteményemet.
Szerk: Szederinda 2009-09-09 22:47:45
beküldve: 2009-09-02 19:23:58
(#1146) Ma megint bővült a gyűjteményem 2 db MONDO-val, a Naruto 4-5-tel, egy gaarás kulcstartóval, és egy pici rukiás figuval
Tényleg jobb,hogyha a kezemben tarthatom és úgy olvasom.Nem tudom valahogy más érzés.Olyan megnyugtató.
meh....
Egyáltalán nem probléma, hogy nem szereted gépen olvasni. Igazából, én személy szerint akárhogyan elolvasom, de valamennyivel jobb, ha megveszed. Másik, meg tényleg kell zoom, ha valami hiba javítani is kell, mert úgyse veszik észre, hogy ,,Hopp, na ez hibás."
Tehát, szerintem jól teszed, hogy megveszed, én is igazából csak a Angel-t meg a Bleach-et olvasom online. A többit megveszem.
Tehát, szerintem jól teszed, hogy megveszed, én is igazából csak a Angel-t meg a Bleach-et olvasom online. A többit megveszem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Én személy szerint nem szeretek neten/gépen mangákat olvasni. Egyrészt, mert zavarja a szememet, másrészt átláthatatlannak tartom, sokszor kell zoom-olni, hogy elolvashassam a szöveget, stb.. Valamint jó érzés a kezemben tartani a könyvet és lapozgatni.
Teljesen egyetértek.Meg az is érv,hogy nem csak zavarja,de rontja is a szemet...
meh....
Én személy szerint nem szeretek neten/gépen mangákat olvasni. Egyrészt, mert zavarja a szememet, másrészt átláthatatlannak tartom, sokszor kell zoom-olni, hogy elolvashassam a szöveget, stb.. Valamint jó érzés a kezemben tartani a könyvet és lapozgatni. Neten nem is sok mangát olvastam, talán 5-6 rövidebbet (1-2 köteteseket).
Idegen nyelvű mangám nem sok van (2 német Inuyasha, 1 német Ah! My Goddess!, és egy teljes sorozat japánul - vagy lehet, hogy kínai, nem látok különbséget XD -, ami 10 kötet, és nevetségesen olcsón jutottam hozzá).
A hazai mangamegjelenéseket pedig támogatom, ahogy tudom, főleg, hogy nagyon sok érdekel közülük (mindenevő vagyok xD). Ez persze nehezen megy, mert még tanulok, ráadásul másik városban, szóval a szüleim fizetik a kolit, az utazást meg a kaját, és ami zsebpénzt kapok, az megy a többire, beleértve a mangákat is.
Szóval egyrészt örülök, hogy ilyen sok manga jelenik meg magyarul, másrészt pedig nem, mert nem bírom a tempót, vagyis a pénztárcám nem bírja...
Idegen nyelvű mangám nem sok van (2 német Inuyasha, 1 német Ah! My Goddess!, és egy teljes sorozat japánul - vagy lehet, hogy kínai, nem látok különbséget XD -, ami 10 kötet, és nevetségesen olcsón jutottam hozzá).
A hazai mangamegjelenéseket pedig támogatom, ahogy tudom, főleg, hogy nagyon sok érdekel közülük (mindenevő vagyok xD). Ez persze nehezen megy, mert még tanulok, ráadásul másik városban, szóval a szüleim fizetik a kolit, az utazást meg a kaját, és ami zsebpénzt kapok, az megy a többire, beleértve a mangákat is.
Szóval egyrészt örülök, hogy ilyen sok manga jelenik meg magyarul, másrészt pedig nem, mert nem bírom a tempót, vagyis a pénztárcám nem bírja...
beküldve: 2009-09-02 15:31:26
(#1140) Én erre nem akarok új témát nyitni de megkérdezném:
Otthon 10x számú mangátok van, azokat olvassátok és ha érdekel a folytatás vesztek még vagy interneten olvastok?
A többségnél nem is látok idegen nyelvű mangát, márpdig a legjobbak nem igazán jöttek ki magyarul. Az ismerősi köröm azt mondja hülye vagyok hogy megveszem mikor ott van ingyen is. Tehát ilyen marha nagy gyűjteménye senkinek nincs, hogy azért veszi mert kiváncsi rá?
Nekem 13 kötet mangám van, neten nem olvasok, mert nem olvashatok mert tönkre megy a szemem, tehát muszáj megvennem, a máik meg hogy szerintem jól is néz ki. Ez egy nnyire lebecsülendő dolog lett?
Már éppen ideje linkelni az enyémet is
[Link]
Otthon 10x számú mangátok van, azokat olvassátok és ha érdekel a folytatás vesztek még vagy interneten olvastok?
A többségnél nem is látok idegen nyelvű mangát, márpdig a legjobbak nem igazán jöttek ki magyarul. Az ismerősi köröm azt mondja hülye vagyok hogy megveszem mikor ott van ingyen is. Tehát ilyen marha nagy gyűjteménye senkinek nincs, hogy azért veszi mert kiváncsi rá?
Nekem 13 kötet mangám van, neten nem olvasok, mert nem olvashatok mert tönkre megy a szemem, tehát muszáj megvennem, a máik meg hogy szerintem jól is néz ki. Ez egy nnyire lebecsülendő dolog lett?
Már éppen ideje linkelni az enyémet is
[Link]
beküldve: 2009-08-28 21:24:21
(#1139) Nekem eddig csak 5 mangám van.Dramscon 1,2,3
meg az Annyira király vagy 1,2
Me ganime gyüjtmeényemben jó pár SM cucc,cosplay ruha 2db stb.
meg az Annyira király vagy 1,2
Me ganime gyüjtmeényemben jó pár SM cucc,cosplay ruha 2db stb.
^^Usagi Tsukino^^
Na erről szeretnék én látni egy képet Biztos olyan, mint egy mini-manga-paradicsom
Szerk: _gabi 2009-08-28 20:21:23
beküldve: 2009-08-28 20:05:03
(#1137) Hát nem valami sok minden van :
mangák :
A vízisten menyasszonya 1
Dramacon 2
Nyári Srácok 1
Jpop bálvány 1
DVD :
Bújj bújj szellem! 1
Inuyasha mozifil 2
FMP! 1,2
AppleSeed
SkyLand 1,2
mangák :
A vízisten menyasszonya 1
Dramacon 2
Nyári Srácok 1
Jpop bálvány 1
DVD :
Bújj bújj szellem! 1
Inuyasha mozifil 2
FMP! 1,2
AppleSeed
SkyLand 1,2
beküldve: 2009-08-28 19:49:01
(#1136) 68 manga, édesjóisteneim...
Meg 18 új kiadású nyugati képregény meg legkevesebb 30 eredeti dvd....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tudom... A grafika jónak tűnik, viszont a történet eléggé átlagosnak hangzik így elsőre - meg amennyit megtudtam belőle