Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
ez most kom h teszkóban akciósan árulnak mangákat?
Komolyan. A választék ugyan nem a legnagyobb. Mondjuk jobban örültem volna néhány másik mangának ugyanennyiért. De azért ezeknek is örülök. :)
Amúgy sajnos nem mindegyik teszkóban van, mert voltam olyan boltban is, ahol egyetlen darab manga sem volt. (én a debreceniben vettem)
Maryke és Hanon: Köszi szépen az információt!
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:32:11
Na jó, nem a legjobb mangák, de hát akciósak voltak a teszkóban (299 Ft darabja, ennyiért csak nem hagyom ott ).
ez most kom h teszkóban akciósan árulnak mangákat?
beküldve: 2009-09-10 17:57:05
(#1161) átmehetek hozzátok majd mangát olvasni? xD
Simán. 1500/óra.
Meg a kék sellők, nem tudom melyik animéből, de imádom a kéket, meg a sellőket is. XD
Ahogy Maryke is írta, ő a Memaid Melodyből van, Hanon.
Egyébként köszönöm, de az én gyűjteményem még bőven kicsinek számít.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2009-09-10 17:58:35
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
WOW!
Kurama
Kurama
Az nekem is tetszett.
Meg a kék sellők, nem tudom melyik animéből, de imádom a kéket, meg a sellőket is. XD
átmehetek hozzátok majd mangát olvasni? xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-10 16:13:48
(#1154) Na akkor szedjük össze: 94 manga, 2 artbook, 1 japán magazin, 9 figura, 3 nagyobb kulcstartó, 1 táska, 10 poszter (ebből 2 óriás), 2 wallscroll és a Hellsing óra.
Mangapolcom egy kis takarítás után:
Mangapolcom egy kis takarítás után:
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Egyébként nem hinném, hogy vásárló tette oda, mert volt belőle kb. 4-5 példány...
Paff... Az kínosabb...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nyakig a miszóban.
Upsz. De ciki.. Legalább volt min/kin nevetni. Egyébként mikor rámszóltál, hogy olvassam el jobban, akkor sem esett le, ugyanannak olvastam, aztán rájöttem, hogy egy szótagot még hozzátoldottam.
Mentségemre legyen mondva, ahogy megláttam a borítóját, bedobtam a kosárba, és azóta se néztem bele. Na jó, tényleg béna vagyok, de megszoktam, hogy a miszót miso-nak írják/olvasom, nem is gondoltam, hogy ez szerepel a könyv címében. XD
Komolyan mondom, néha nehezebb elolvasni a magyarított írásmódot, mint a már megszokott angolosat.
Szerk.: Javítottam máshol is az elírást.
Szerk: Szederinda 2009-09-09 22:50:49
~Könyv~
Nyakig a misszióban
A Nyakig a misszióban számomra eddig teljesen ismeretlen könyv, nem is tudtam, hogy megjelent.
Nyakig a misszióban
A Nyakig a misszióban számomra eddig teljesen ismeretlen könyv, nem is tudtam, hogy megjelent.
Olvasd el figyelmesebben a címét annak, amit megveszel!
Nyakig a miszóban.
Egyébként a könyvről: hát, elég durva. Néha rémisztően undorító (a különböző testrészek levágásánál, stb...). De azért izgalmas
Szerk: Miyazaki 2009-09-09 22:36:08
Hú, hát ez télleg megérte.
És már megint eszembe jutotott, hogy lassan fotót kéne csinálnom a gyűjteményemről.... csak túl lusta vok.
És már megint eszembe jutotott, hogy lassan fotót kéne csinálnom a gyűjteményemről.... csak túl lusta vok.
Nekem is illene mér képet csinálni, de 1. lusta is vagyok, 2. a gyűjteményem most jelenleg két helyen van, az egyik itthon, a másik Pesten XD
Nem tudom milyen a Nyakig a miszóban, de a "japán pszichotriller" felirat az elején, a hátsó ajánló és főleg a borítón lévő félmeztelen lány miatt nem a gyerekkönyvek között lett volna a helye.... Egyébként nem hinném, hogy vásárló tette oda, mert volt belőle kb. 4-5 példány...
Szerk: Szederinda 2009-09-09 22:43:53
Nyakig a miszóban... ...a gyerekkönyvek között
Istenek az égben és a földben... ki lehetett az a rosszág, aki odarakta? Remélem csak egy hülye vásárló...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-09 23:06:28