Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Remélem, tetszett :) Meg azt is, hogy a kötet állapotával meg voltál elégedve :)
Szerk: _gabi 2009-10-02 20:12:51
beküldve: 2009-10-01 20:51:02
(#1193) beküldve: 2009-09-19 15:46:40
(#1192) Hát kérlek aki finnyás!
*Hiányzó OFF pótolva, valamint Maryke és Mikami kedélyes, de alapvetően nem ide illő beszélgetésének további része törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:40:36
Ajj ne már, =( a tesz-veszt utálom =( Akkor a tavaszi con-ig várnom kell...
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:41:52
Hogy tesómat idézzem:
"És amikor felébretsz bilibe lóg a kezed!"
*Hiányzó OFF pótolva. Felesleges idézet törölve. A moderátor*
meh....
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:42:39
Wow... ez komoly? Ideje, hogy ellátogassak oda is :) xD
Aha, én is teljesen véletlenül bukkantam rá.
Mangák amúgy eddig is voltak a Tescoban, de inkább ezek a régi Mangattackos OEL mangák, meg mintha régen még Bolondok aranya is lett volna. De más kiadók mangáit, meg a Mangattack új mangáit még sosem láttam Tescoban. Pedig nem lenne rossz, ilyen akciók mellett...
Ki tudja, lehet, hogy most már az otakuk megrohamozzák az összes közeli Tescot, mangát keresve... Aminek az lesz az eredménye, hogy a Tesco még több mangát akar árulni. *dejóislenne*
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:43:05
Ilyet hol lehet kapni?
Animecon-on vettem még anno 4 éve.De tesz-vesz-en találtam egyet (ez már bővített kiadás)
[Link]
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Moderátor 2009-09-20 14:43:26
a gödöllői tescoban vagy éppenséggel bármilyen tescoban fél éve nem voltam xD
Ja újonnan már vagy 3 hónaoja.Szoktál egyáltalán a könyvrészlegen járni?
meh....
Én ott a gödöllőiben még nem láttam xD Ezek szerint újonnan került be.
A manga mindent megfertőz még a tesco-t is
A manga mindent megfertőz még a tesco-t is
A gödöllői tescoban is mláttam mát Deth note-t meg valami mást aminek nem tom a nevét,de az árukat nem néztem...Meg a csömöri Auchanban is találtam Rémmetrót meg még 2 másikat,de megvenni nem volt alkalmam,mert apa nem volt hajlandó megvenni nekem, időm meg nincs arra,hogy félórát HÉVezzek pár mangáért.
meh....
Na jó, nem a legjobb mangák, de hát akciósak voltak a teszkóban (299 Ft darabja, ennyiért csak nem hagyom ott :)
Wow... ez komoly? Ideje, hogy ellátogassak oda is :) xD
Szerk: _gabi 2009-09-10 19:51:09
átmehetek hozzátok majd mangát olvasni? xD
Simán. 1500/óra.
de nekem ingyen van ugye?
Death Note cosplay cucc "Real Note" (Magyarul Death Note füzet replika, benne az összes szabályzattal, és a Raye Penber által beírt FBI ügynökök neveivel. Bár létezik állitólag bővített kiadás is, ahol a végén már vér pöttyök is vannak és Nate Rive név is vérrel van odaírva)
Ilyet hol lehet kapni?
Szerk: Shaun 2009-09-10 19:12:03
beküldve: 2009-09-10 18:48:28
(#1164) Kicsit szerény kollekció gyün, de ettől függetlenül nem bántam meg hogy megvettem őket.
[Link]
Bár a dvd-k felett még sorakozik egy csomag kiírt dvd guriga is, telis tele sok sok anime-vel. De most kivételesen levettem mert gondolom nem nagyon érdekelt volna senkit.
Ami ott középen terpeszkedik a hellsing és a Death Note díszdoboz között nem más mint egy Death Note cosplay cucc "Real Note" (Magyarul Death Note füzet replika, benne az összes szabályzattal, és a Raye Penber által beírt FBI ügynökök neveivel. Bár létezik állitólag bővített kiadás is, ahol a végén már vér pöttyök is vannak és Nate Rive név is vérrel van odaírva)
Ehez ha minden jól megy hamarosan csatlakozni fog egy Final Fantasy Advent Children - Complete, és egy Devil May Cry - The Animated Series Blu-ray dobozok is.
FF esetében még könnyű lesz, hiszen hamarosan nálunk is megjelenik, ellenben DMC az külföldről jön, még nem tudni mikor de remélem hamar.
[Link]
Bár a dvd-k felett még sorakozik egy csomag kiírt dvd guriga is, telis tele sok sok anime-vel. De most kivételesen levettem mert gondolom nem nagyon érdekelt volna senkit.
Ami ott középen terpeszkedik a hellsing és a Death Note díszdoboz között nem más mint egy Death Note cosplay cucc "Real Note" (Magyarul Death Note füzet replika, benne az összes szabályzattal, és a Raye Penber által beírt FBI ügynökök neveivel. Bár létezik állitólag bővített kiadás is, ahol a végén már vér pöttyök is vannak és Nate Rive név is vérrel van odaírva)
Ehez ha minden jól megy hamarosan csatlakozni fog egy Final Fantasy Advent Children - Complete, és egy Devil May Cry - The Animated Series Blu-ray dobozok is.
FF esetében még könnyű lesz, hiszen hamarosan nálunk is megjelenik, ellenben DMC az külföldről jön, még nem tudni mikor de remélem hamar.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake