Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
100? Nem rossz! Gratula!
vok
Kösz ... még 2 kötet és nincs péénzem
Positive vibration.
Horsee, mondcsak a Yen plus magazinokat honnan rendeled? És ha szabad kérdezni milyen áron jutsz hozzájuk?
Olyan csábító a Soul Eater, Higurashi, Nabari no Ou és Sumomomo felhozatal, no meg a többire is nagyon kiváncsi vok
Olyan csábító a Soul Eater, Higurashi, Nabari no Ou és Sumomomo felhozatal, no meg a többire is nagyon kiváncsi vok
Én a comicsinvesten fizettem elő rá. Egyébként azt olvastam, hogy a Higurashit kiveszik az antológiából februárban. Helyette a Fullmetal Alchemist alkotójának (Hiromu Arakawa) másik mangáját, a Hero Tales-t (Juushin Enbu) rakják bele. 2400Ft-ba fáj havonta, de annyit megér, ha engem kérdezel.
Amúgy a Soul Eater a legnagyobb. És a novemberi számban benne volt az alkotó első mangájának, a négykötetes B.ichinek az első fejezete is. Az is legalább annyira elborult cucc. Abból az első kötet már megjelent. Itt ni. Egyébként a Jack Frost se rossz.
Szerk: Horsee 2008-12-19 21:25:21
Hm... Nah még egy kis rábeszélés, és megrendelem őket Sőt, nem is kell a meggyőzés, a kövi csomagban benne lesznek! xD Köszi a választ!
100? Nem rossz! Gratula!
Horsee, mondcsak a Yen plus magazinokat honnan rendeled? És ha szabad kérdezni milyen áron jutsz hozzájuk?
Sajna, vagyis nekem nem épp , már megvan a Fairy Cube trilógia szal bizti nem fog köztünk gazdit cserélni az a két kötet, bocsi
100? Nem rossz! Gratula!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2008-12-19 19:44:01
beküldve: 2008-12-19 18:59:58
(#899) köszii
ohhh...már ketten is kezdik legközelebb mindkét lábamat belefotózom a gyűjteményembe xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2008-12-19 18:00:12
(#897) Igen tetszenek és nem szándékozom eladni
még csak 2 kötet és meglesz a 100 mangám T_T
még csak 2 kötet és meglesz a 100 mangám T_T
de van egy Yuki Kaori mangám, ponstosabban 2 kötet ami duplázódás miatt eladó... amúgy az ezzel foglalkozó topikban megtalálod
Positive vibration.
Szerk: Pandafari 2008-12-19 18:15:33
beküldve: 2008-12-19 17:45:41
(#895) Nekem is bővült a gyűlyteményem, a Claymore 1. kötetével angol nyelven.
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2008-12-19 17:35:06
(#894) Bővült a gyűjteményem:
Yen Plus 4-5 (angol nyelvű telefonkönyv)
Nyári Srácok 3
Rémmetró 1
Yen Plus 4-5 (angol nyelvű telefonkönyv)
Nyári Srácok 3
Rémmetró 1
Mond csak neked tetszenek ezek a Yuki Kaori mangák...? Mármint a Ludvig revolution, Neji meg a Blood Hound.
Tom hülye egy kérdés, hiszen megvetted és épp nem árulod őket, akkor csak bejönnek
Csak épp azon gondolkozok, hogy megrendelem őket... csak nagyon nem vagy benne bizti...
Tom hülye egy kérdés, hiszen megvetted és épp nem árulod őket, akkor csak bejönnek
Csak épp azon gondolkozok, hogy megrendelem őket... csak nagyon nem vagy benne bizti...
lumana.wordpress.com
beküldve: 2008-12-14 09:45:54
(#892) beküldve: 2008-12-14 08:19:29
(#891) Új szerzemények:
Kensin 3-4-5.
Death Note 3.
Nana 3.
Hellsing 3.
FMA 2. dvd
és a legjobb:
Bleach box *_*
Kensin 3-4-5.
Death Note 3.
Nana 3.
Hellsing 3.
FMA 2. dvd
és a legjobb:
Bleach box *_*
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-14 00:42:17
(#890) Sovány AK-s zsákmány: Hellsing 3, Nana 3
A faun labirintusa dvd, mint vigaszdíj
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Gratula, nagyon szép gyűjtemény! Lehet, hogy majd én is csinálok ilyen fotósorozatot.
Egész nagy, szal nincs telepakolva...szerencsére még van hely x3
és köszi
és köszi
Azzi: *lábujjak...abból 2 sorozat is van* xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."