Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2014-05-05 21:51:26
(#2668) beküldve: 2014-05-02 07:34:50
(#2667) Bővült a DVD gyűjteményem is:
-A szentjános bogarak sírja
-D a vámpírvadász: Vérszomj
-Wonderfull days
-Black Jack
-Ninja scroll
-A szentjános bogarak sírja
-D a vámpírvadász: Vérszomj
-Wonderfull days
-Black Jack
-Ninja scroll
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Az igen, gratulálok! :) én ennek a 3-szorosáért vettem meg tavaly bontottan (bár nekem megért annyit). Melyik antikváriumban vetted amúgy?
Nyugati aluljáróban. a Trio Pizzázó közelében. Teljesen más céllal mentünk oda, de mivel nem volt helyben készpénz nálam, így a velem tartó jó barátom fizette ki a korongot. Otthagyhatatlan volt.
beküldve: 2014-05-01 08:59:07
(#2665) Az igen, gratulálok! :) én ennek a 3-szorosáért vettem meg tavaly bontottan (bár nekem megért annyit). Melyik antikváriumban vetted amúgy?
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2014-05-01 07:34:00
(#2664) Bővültem Cowboy Bebop díszdobozzal. Bontatlan volt, 2000 Ft-ért antikváriumban!
beküldve: 2014-04-28 19:07:25
(#2663) Conon vettem: Ghost in the shell 1; 1.5; 2
És majdnem megvettem az Uzumaki Omnibust is, de aztán végül nem.
És majdnem megvettem az Uzumaki Omnibust is, de aztán végül nem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2014-04-22 18:54:11
(#2662) beküldve: 2014-04-22 18:53:16
(#2661) beküldve: 2014-04-21 19:36:51
(#2660) Új darab: Grimm legszebb meséi: Hófehérke (DVD). (Plusz beszereztem az AS magazin 1. számát)
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Szerk: Junichi-san 2014-04-21 20:45:02
Én is tök laikus vagyok a technológiához, csak használom XD
PS3-ra.
Na itt jön az a rész, ahol már elmaradok "hála" technikai antizsenialitásomnak. :S xD
(Vicces történet volt, amikor valaki egyszer rá akart beszélni, hogy szerezzek be ilyet )
-
Szerk: C-san 2014-04-14 16:12:12
Ha egész véletlen a Highschool of the Dead eladóvá válna irj nekem, szivesen megszabaditalak tőle. =)
Nono! Félreértésbe ne essünk! Annak ellenére, hogy mostanában nem vettem képregényt, attól még nem adom el a jelenlegi kollekciómat. Pláne, hogy a HotD, a legékesebb darabja! : D
Én ilyen játékokat sose gyűjtögettem. A PC-s játékok közül mindig megfelelt nekem az amit bátyám szerzett be... de gondolom konzol játékok alatt inkább az x-boxos játékokat érted. X-boxom nincs is egyáltalán, nem is hiányzik (egyszer próbáltam ki, többet szenvedtem vele, mint hogy élveztem volna a játékot, no mindegy). Mindenesetre minden jót a további gyűjtögetéshez neked :)
Igazából mostanában inkább én is szabadulok meg az XBox 360 játékoktól, és ami jó volt, megszerzem PS3-ra.
Szerk: A Márk 2014-04-14 16:10:23
Az igazat megvallva, képregényt én is nagyon régen vettem, mostanában inkább a konzol játékokba invesztáltam a pénzemet.
Én ilyen játékokat sose gyűjtögettem. A PC-s játékok közül mindig megfelelt nekem az amit bátyám szerzett be... de gondolom konzol játékok alatt inkább az x-boxos játékokat érted. X-boxom nincs is egyáltalán, nem is hiányzik (egyszer próbáltam ki, többet szenvedtem vele, mint hogy élveztem volna a játékot, no mindegy). Mindenesetre minden jót a további gyűjtögetéshez neked :)
-
Az igazat megvallva, képregényt én is nagyon régen vettem, mostanában inkább a konzol játékokba invesztáltam a pénzemet.
Ha egész véletlen a Highschool of the Dead eladóvá válna irj nekem, szivesen megszabaditalak tőle. =)