Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Az igazat megvallva, képregényt én is nagyon régen vettem, mostanában inkább a konzol játékokba invesztáltam a pénzemet.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Valóban nincs késő folytatni a gyűjtögetést, ebben igazad van. De általában sajnálom rá azt a 2000 (vagy most már talán több) Ft-ot, amiért egy kötetet vehetnék főleg, hogy online elolvashatom ezeket ingyen. Csak néha rám jön, hogy mégiscsak szépen mutatna a polcomon egy komolyabb gyűjtemény, na majd talán késöbb valamikor :)
-
Szerk: C-san 2014-04-13 21:07:14
Örülök hogy tetszik valakinek. Amúgy szerintem sosincs késő bármit is gyűjteni : D
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2014-04-13 20:08:49
Csináltam pár képet, a manga/képregény, és a konzol/PC játék gyűjteményemről. Enjoy!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Mondjuk, igazából nem teljesek a gyűjtemények a képeken, mert a képregények közül, jelenleg nincsen nálam a Walking dead 1-4, illetve a játékok közül hiányzik a Dragon's crown (PS3), és a Heavy Rain (PS3).
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Mondjuk, igazából nem teljesek a gyűjtemények a képeken, mert a képregények közül, jelenleg nincsen nálam a Walking dead 1-4, illetve a játékok közül hiányzik a Dragon's crown (PS3), és a Heavy Rain (PS3).
Szép gyűjtemény. (Ha ilyeneket látok, akkor bánom időnként, hogy leálltam már a mangák gyűjtésével... no mindegy)
-
Szerk: C-san 2014-04-13 20:55:53
Ami meg lemaradt, a WoW, és az FF XI között, nem látszik a Witcher 2-Enhanced edition.
beküldve: 2014-04-13 16:02:51
(#2648) Csináltam pár képet, a manga/képregény, és a konzol/PC játék gyűjteményemről. Enjoy!
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
[Link]
Szerk: A Márk 2014-04-13 17:09:15
beküldve: 2014-04-04 16:37:27
(#2647) beküldve: 2014-04-04 16:34:58
(#2646) Új DVD-k:
-Grimm legszebb meséi: Hat igaz ember
-Megaman: NT Warrior 1.
-Grimm legszebb meséi: Hat igaz ember
-Megaman: NT Warrior 1.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Bár én az első évaddal kezdtem, nem rögtön a Darknessel.
Azzal még várok, hátha mégiscsak kiadják angolul.
Darknessből könnyebb és olcsóbb volt csak hat kötetet begyűjteni.
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
A To Love-Ru mangákkal én is igy vagyok, nem birtam kivárni hogy kiadják-e angolul, ezért elkezdtem japánul begyájteni őket. Bár én az első évaddal kezdtem, nem rögtön a Darknessel.
A figura, meg az artbook eléggé "szemrevaló"!
beküldve: 2014-03-28 12:42:17
(#2642) One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2014-03-23 21:41:30
(#2641) beküldve: 2014-03-15 11:19:39
(#2640) beküldve: 2014-03-05 21:21:30
(#2639)