Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Nem tudtok olyan oldalt ahol megvásárolhatom a Cowboy Bebop
Díszdobozos kiadását? Mert ahol én néztem ott vagy joglejárt, vagy már nem kapható . Segítségetek előre is köszönöm.
Apródon van egy
Díszdobozos kiadását? Mert ahol én néztem ott vagy joglejárt, vagy már nem kapható . Segítségetek előre is köszönöm.
Vatera, Tesz-Vesz, Grando oldalakat nézted? Lehet, hogy akad ott elvétve 1-2 példány.
-Attack on Titan 2-3
-Magi: The Labyrinth of Magic 1.
Illetve az Angel Beats petit nendoroid szett #2(végre..).^^
Én is várom, és én is olvastam már neten, ameddig csak lehet, de most jött az elhatározás, hogy megveszem és úgy olvasom (sokkal jobb, és van benne pár remek leírás a kiadóról)
Vaterán vettem 6000-ért.:) Előzőleg fenn volt 3000-ért, de arról lecsúsztam, de az eladő felrakta újra, mert aki megvette, nem vitte el.
Vaterán most is fent van
Ahaa, szóval ezt jelenti a BluRay...hát nem tudom. Elhiszem, hogy sokkal jobb ilyen minőségben nézni a filmeket, de nekem kicsit fura, hogy külön lejátszó is kell hozzá. (Én a technikai kütyükkel mindig bajban vagyok ^^" Meg az zavar még, hogy amilyen ütemben fejlődik a technika, lehet, hogy pár éven belül kitalálnak valami újat, és így a BluRay is elavult dolognak fog számítani. Nekem annak idején a CD/DVD is nagyon új volt, hát még ezek a mai újdonságok...)
A DVDhez is új lejátszó kellett, a CD-lejátszók nem tudtak vele mit kezdeni
Addig is...az első figura-fényképezési próbálkozásom:
[Link]
Pár FinalFantasy hamisítvány, aztán egy a Saber & Rin páros, majd egy Chii (Chobits) figura
Jó kép
Ahaa, szóval ezt jelenti a BluRay...hát nem tudom. Elhiszem, hogy sokkal jobb ilyen minőségben nézni a filmeket, de nekem kicsit fura, hogy külön lejátszó is kell hozzá. (Én a technikai kütyükkel mindig bajban vagyok ^^" Meg az zavar még, hogy amilyen ütemben fejlődik a technika, lehet, hogy pár éven belül kitalálnak valami újat, és így a BluRay is elavult dolognak fog számítani. Nekem annak idején a CD/DVD is nagyon új volt, hát még ezek a mai újdonságok...)
OJ: 5 év alatt, nem semmi! Mi volt a legeslegelső darabja a gyűjteménynek?
Addig is...az első figura-fényképezési próbálkozásom:
[Link]
(És amit már régóta szeretnék megtudni: mi a különbség a normál dvd-k és a blue ray dvd-k között?? Ennek a mai napig nem néztem utána.)
DVDt vagy 15éve,
animes cuccokat 5éve,
BluRayt egy hónapja
Kb mint a videokazetta és a DVD között. A Blu-Ray lemezek 1920x1080-as felbontásban tartalmazzák a filmeket, szemben a DVDk 720x400 pixeles felbontásával. Az a lényegük, hogy még a legnagyobb HDTVken is pengeéles és tiszta legyen a kép.
JP-ről nincs összehasonlításom, de az Alienből itt láthatsz képes összehasonlítást a DVD és BluRay kiadás között.
A Blue Ray lemezek sokkal nagyobbak a DVD-knél, azt hiszem 20 GB-osak (nem biztos), nagyjából olyan ez, mint a CD és a DVD különbsége. Remélem megfelelt a válasz.^^
Azt meg lehet kérdezni, hogy mióta gyűjtöd mindezeket?
(És amit már régóta szeretnék megtudni: mi a különbség a normál dvd-k és a blue ray dvd-k között?? Ennek a mai napig nem néztem utána.)