Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Húú...ez most nagyon aktuális nálunk, mert kedves öcsém pont most vette meg a sorozat 2db dvd-jét és teljesen beleszerettünk ebbe az animébe :)
Jó lenne ha kiadnák az utolsó dvd-t is!!
Jó lenne ha kiadnák az utolsó dvd-t is!!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
Szerk: Moderátor 2012-11-20 22:54:03
beküldve: 2012-07-27 21:36:12
(#2172) Sziasztok gyűjtők! Azokhoz szólnék, akiknek érdekükben áll a Ghost Hound utolsó DVDjének megjelenése és MEGVÁSÁRLÁSA. Legyetek szívesek, küldjétek el az alábbi levelet a kiadó emailcímére: mirax@mirax.hu a saját nevetekkel ellátva.
"Tisztelt Kiadó!
Lelkes anime rajongóként, és gyűjtőként írom a levelem, magam és a többi rajongó nevében. Célja egy kérés, kérném önöket, hogy teljesítsék a rajongóknak tett ígéretüket: a 2010-ben önök által kiadott Szellemvadászok című anime sorozat utolsó lemezének kiadását. A megjelenéskor, több felkeresésre, maguk, vagyis a kommunikációért felelős munkatársuk ígéretet tett az utolsó lemez megjelenésére. Ezt az ígéretet sorra újabbak követték. A szubkultúra gyűjtői bizakodóak, és hozzám hasonlóan sokan jártak úgy, hogy hittünk az önök ígéretének, és megvásároltuk a lemezeket, reménykedve az utolsó mielőbbi megjelenésében. Azonban jelenleg 2012-t írunk, sőt, ennek is már a második felében járunk. Amennyiben lehetőségük van, sokan közülünk előrendelnék a kiadványt, esetlegesen akadnak olyanok is, akik akár a magasabb árat is megfizetnék, hogy a sorozat végre a befejezettek közé kerüljön polcukon. Kérem önöket, bízom megértésükben vásárolóik, azaz a gyűjtők irányába, hogy teljesítsék ígéretüket, miszerint a Ghost Hound (Szellemvadászok) című anime sorozat kiadását, a 4. és egyben utolsó lemez kiadásával befejezik. Társaim nevében is várom válaszukat, és reméljük megértésüket!
Üdvözlettel, vásárlójuk, ......"
"Tisztelt Kiadó!
Lelkes anime rajongóként, és gyűjtőként írom a levelem, magam és a többi rajongó nevében. Célja egy kérés, kérném önöket, hogy teljesítsék a rajongóknak tett ígéretüket: a 2010-ben önök által kiadott Szellemvadászok című anime sorozat utolsó lemezének kiadását. A megjelenéskor, több felkeresésre, maguk, vagyis a kommunikációért felelős munkatársuk ígéretet tett az utolsó lemez megjelenésére. Ezt az ígéretet sorra újabbak követték. A szubkultúra gyűjtői bizakodóak, és hozzám hasonlóan sokan jártak úgy, hogy hittünk az önök ígéretének, és megvásároltuk a lemezeket, reménykedve az utolsó mielőbbi megjelenésében. Azonban jelenleg 2012-t írunk, sőt, ennek is már a második felében járunk. Amennyiben lehetőségük van, sokan közülünk előrendelnék a kiadványt, esetlegesen akadnak olyanok is, akik akár a magasabb árat is megfizetnék, hogy a sorozat végre a befejezettek közé kerüljön polcukon. Kérem önöket, bízom megértésükben vásárolóik, azaz a gyűjtők irányába, hogy teljesítsék ígéretüket, miszerint a Ghost Hound (Szellemvadászok) című anime sorozat kiadását, a 4. és egyben utolsó lemez kiadásával befejezik. Társaim nevében is várom válaszukat, és reméljük megértésüket!
Üdvözlettel, vásárlójuk, ......"
beküldve: 2012-07-26 22:58:10
(#2171) Ma bővültem egy Yona, a pingvinek királynője DVD-vel.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2012-07-25 12:26:48
(#2170) Bővült a gyűjteményem : Naruto 16
Nana 10
Vampire Knight 5
Nana 10
Vampire Knight 5
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2012-07-22 12:40:37
(#2169) beküldve: 2012-07-22 11:30:28
(#2168) Conon bővültem az Árnybíró 3. kötetével és az AS magazin 4. számával.
beküldve: 2012-07-15 16:45:55
(#2167) beküldve: 2012-07-14 14:58:00
(#2166) Vampire Knight:1-4-ig
és ezzel összesen 33db mangám van ^^
Próbálom mihamarab elérni az 50-et :P
és ezzel összesen 33db mangám van ^^
Próbálom mihamarab elérni az 50-et :P
beküldve: 2012-07-13 11:22:15
(#2165) beküldve: 2012-07-11 13:41:04
(#2164) beküldve: 2012-07-10 21:20:50
(#2163) Ma megvettem a Trigun 2-t és a Death note 12-t és így befejeztem ezt a két sorozatot.
"We fear that which we cannot see"
beküldve: 2012-07-05 21:43:23
(#2162) beküldve: 2012-07-05 20:59:01
(#2161) Ma sikerült beszereznem egy Kai Doh Maru/Blood, az utolsó vámpír gyűjteményt. A doboz kívül-belül nagyon szép, az extra lemezen is vannak érdekesebb extrák, és a filmek sem rosszak. 1600 Ft-ért jó vétel volt, az egylemezesek pedig mennek majd unokahúgomnak (a vicces az, hogy a Kai Doh Maru-t 2 éve kaptam tőle karácsonyra ).
beküldve: 2012-07-02 20:33:17
(#2160) beküldve: 2012-07-02 13:05:22
(#2159)