Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
de ma már rendeltem is 2db ujj mangát:) (Tokyo mew mew 1-2.részét)
Ejj, de rátok szakadt a bank
Két és fél éve gyűjtöm, de még mindig nem értem el a 100-at
hát tudod ebbe öljük kb minen pénzünk...
mi am tavaly augusztusban kezdtük el gyüjteni
Ejj, de rátok szakadt a bank
Két és fél éve gyűjtöm, de még mindig nem értem el a 100-at
beküldve: 2010-05-30 20:32:09
(#1480) megjött a 3 db mangánk a J-pop bálvány 1, Káosz kapzi 2, és a Helsing 5 így már 118db mangánk van
jah esetleg nincs vcalakinek ezekből eladó?
Tokyo mew mew 3-7 és A la mode 1-2?
ha van vkinek az irjon nekem egy mailt lécci:)
muffta@citromail.hu
jah esetleg nincs vcalakinek ezekből eladó?
Tokyo mew mew 3-7 és A la mode 1-2?
ha van vkinek az irjon nekem egy mailt lécci:)
muffta@citromail.hu
A Crows manga fent van a "mit kéne még japánul megvenni" című listámon,ha idén nem is sikerül beszerezni,jövőre feltétlen áldozok rá pár ezrest.Mert a Crows jó.
A két friss szerzeményemről néhány képecske:
[Link]
[Link]
A két friss szerzeményemről néhány képecske:
[Link]
[Link]
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Erről jut eszembe, azokat a Crows Illust Bookokat is mekkéne már rendelnem eccer. D= Nagyon epic.
Vagy Needless köteteket. Azértis.
Majd nyáron, ha lesz pénzem.
Vagy Needless köteteket. Azértis.
Majd nyáron, ha lesz pénzem.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-05-28 21:46:50
(#1477) A mai nap érkezett 2 japán nyelvű manga,mégpedig az Anedoki és a Toradora! első kötete.Annyira hihetettlen ez a két manga,meg az,hogy itt van mellettem,a csomagolás is bontatlan még ezidáig.Mik vannak...
beküldve: 2010-05-28 05:15:09
(#1476) hát mi ebben a hónapban 9 mangával bővültünk...de ha minden igaz akkor még további 3-al fogunk hónap végéig.
és azt a hármat leszámitva már 115 mangánk van:
és azt a hármat leszámitva már 115 mangánk van:
Mindig ledöbbenek, hogy hasonlít az ízlésünk manga terén.
Ez alól a Hellsing pont kivétel, de amúgy a Higurashit, Chobitsot, Rozen Maident és egyebeket én is gyűjtöm.
Hanon, nem akarnád véletlenül eladni a 2., 4. kötetet?
És hogy ne legyek teljesen OFF; a Képregényfesztiválon beszereztem az Árnybíró 16. kötetét, meg majd nemsokára megveszem a Hetáliát is. Így a mangáim száma 58-ra növekszik.
Ez alól a Hellsing pont kivétel, de amúgy a Higurashit, Chobitsot, Rozen Maident és egyebeket én is gyűjtöm.
Ha már a RM-ről van szó; ma elmentem Animelandékhoz, hogy megtudakoljam merre vannak a lassan 4 hónapja rendelt mangáim. A válasz: a múltkori óta (értsd; másfél hónapja a 3. kötet) nem jött semmi.
Az a gond, hogy a rájuk félrerakott pénzemet most 5 másik mangára tudnám költeni, de nem merem, mert tuti akkor fognak megjönni. Lehet, hogy lemondom a rendelést és innen-onnan megpróbálom beszerezni a maradék 4 kötetet. Ráadásul szerencsétlen módon az 1., 3. ,7-8. van meg, szóval még csak nem is egymás utáni kötetek.
Hanon, nem akarnád véletlenül eladni a 2., 4. kötetet?
És hogy ne legyek teljesen OFF; a Képregényfesztiválon beszereztem az Árnybíró 16. kötetét, meg majd nemsokára megveszem a Hetáliát is. Így a mangáim száma 58-ra növekszik.
Szerk: Yaven 2010-05-25 22:16:32
Hanon, megvan neked a Hellsing angolul és magyarul is? Képes voltál kétszer megvenni?
Hát hogy a viharba ne?
Plusz a 10. kötet japánul.
Hellsing nagyon sok kiváltságot élvez. A többi mangára ez nem vonatkozik - illetve nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy mi lesz, ha egyszer ki adják például a Lovelesst magyarul. Nem vagyok oda érte, de mégis mit tennék az angol kötetekkel? Eladnám és venném a magyart, mert hát mégiscsak magyar, itt van az orrom előtt, vagy hagynám a fenébe? Máig nincs ötletem.
Integrát, Kuramát és Sebastiant elfogadnám
Nem adom. Integrát főleg nem. *végigsimít rajta*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-24 22:05:37
Hanon, megvan neked a Hellsing angolul és magyarul is? Képes voltál kétszer megvenni?
(na nem mintha nekem nem fordult volna meg a fejemben, hogy a most megjelent Setét tornyot megvegyem magyarul is...de szerencsére gyorsan leálltam.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Yotsubato! vol. 1 ÁHÁHÁHÁÁÁ~
na most felteszek egy núb kérdést (mint minden norm. ember aki nem tájékozott vmiről) : ez jól gondolom hogy nem magyar ugye?
Na itten van végre.
Igen. Szerintem is kifejezetten viccesen fest az Uzumaki közvetlen a Yotsubatok mellett, de nem igazán volt más választásom. Há' a faszomé' nem lehet minden egyforma méretű, he'.
Öt manga maradt ki a 2 alsó polcról. Egy ideig úgy voltam vele, hogy akkor inkább felrakom a Hellsingketet, mert ugye miért ne, előkelő hely - de ezzel az egész "nem akarok minden egyes alkalommal figurákat tologatni, ha le szeretnék venni egy mangát" ötlet borulna, meg ugye nem is biztos, hogy felfért volna mind a (jelenleg) 17 kötet. Szóval először random fogtam 5 szerencsétlent, aztán rájöttem, hogy mi lenne, ha inkább a figurákhoz kapcsolódó sorozatokat raknám fel. Vagy legalábbis némelyiket. És micsoda mázli, hogy sikerült ezt éppen 5 kötettel megoldani.
Így vissza is tértünk az egy évvel ezelőtti állapotra, amikor Saya drága tartotta a Black Cateket. Szerintem igencsak mókás látvány, egészen elszontyolodtam, mikor először telt be a polc és Sayánal távoznia kellett.
És a pisztolycső is csak minimálisan van elgörbülve, belefér. Ki látja azt.
Igen. Szerintem is kifejezetten viccesen fest az Uzumaki közvetlen a Yotsubatok mellett, de nem igazán volt más választásom. Há' a faszomé' nem lehet minden egyforma méretű, he'.
Öt manga maradt ki a 2 alsó polcról. Egy ideig úgy voltam vele, hogy akkor inkább felrakom a Hellsingketet, mert ugye miért ne, előkelő hely - de ezzel az egész "nem akarok minden egyes alkalommal figurákat tologatni, ha le szeretnék venni egy mangát" ötlet borulna, meg ugye nem is biztos, hogy felfért volna mind a (jelenleg) 17 kötet. Szóval először random fogtam 5 szerencsétlent, aztán rájöttem, hogy mi lenne, ha inkább a figurákhoz kapcsolódó sorozatokat raknám fel. Vagy legalábbis némelyiket. És micsoda mázli, hogy sikerült ezt éppen 5 kötettel megoldani.
Így vissza is tértünk az egy évvel ezelőtti állapotra, amikor Saya drága tartotta a Black Cateket. Szerintem igencsak mókás látvány, egészen elszontyolodtam, mikor először telt be a polc és Sayánal távoznia kellett.
És a pisztolycső is csak minimálisan van elgörbülve, belefér. Ki látja azt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Yotsubato! vol. 1.,Hetalia vol. 1.
Ezeket majd ősszel tervezem megvenni,sőt,Conon vagy 15-20 mangát egyszerre beszerzek még ezek mellé,legyenmá egy jó napom.