• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Oldalak: ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... <<>>
beküldve: 2010-04-18 15:13:47
(#1422)
Nanaho
Nanaho
[ Addiktgyanús ]
Sziasztok!
Valamelyik nap végig számoltam a mangáim számát é 81 kötet van belőlük.
Hamarosan meg 5 kötettel vagy többel fog bővülni.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-04-18 14:25:12
(#1421) Válasz Souichiro (#1409) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Na legalább te is átléped a bűvös határt ^^
Én is most tartok az 51. mangámnál.
Majd képet raksz fel?

Korábban megfogadtam, hogy ha meglesz az 50 kötet, akkor képet is fogok hozzá felrakni ide. :)

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-04-18 14:05:14
(#1420)
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
mien Vladinál?

beküldve: 2010-04-18 13:57:40
(#1419) Válasz vadooc (#1411) üzenetére
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]

A hazai "képregényboltok" között pedig igen nagy árkülönbségek vannak. Gondolom észrevetted hogy a Trillian drágább mint mondjuk a többi.

És egy utolsó kérdés a végére: A Bestsellers mennyiért tudja berendelni a Shonen Jump magazint? Igazán érdekelne hogy olcsóbb e mint a hazai képregényboltokban....

Nem akartam senkit lebeszélni a hazai boltok látogatásáról, de én még nem találkoztam olyan mangával, amit ne tudtak volna beszerezni. Igaz, én a legtöbbször friss megjelenésű VIZ, Del-Rey és CMX mangákat rendeltem. Amikor a trillian 3300-ért adott egy 10 dolcsis kötetet, addig én 2200-ért vettem tőlük. A jelenlegi áraikat nem tudom, ez a dollár árfolyamától változik.

Újságokkal is foglalkoznak, de nem tudom, hogy az mennyi. Én most csak a sima manga kötetekről beszéltem. Egyedül a bookline-on találtam náluk jobb árakat.
Tudom, neked nem mindegy ki honnan veszi, de pont a jövőhéten hagyok a Vladinál 6 kötetnyi összeget. :)

beküldve: 2010-04-18 13:28:29
(#1418)
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
nekünk 87 mangánk van:)
pedig még 1éve sincs hogy elkeztük gyüjteni őket
ebbe öljük minden pénzünk

beküldve: 2010-04-18 13:27:23
(#1417) Válasz ssj2gohan1 (#1416) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Pénzspórolás szempontjából jók ezek a rohadtvastag,több kötetet magábafoglaló mangák.Túlságosan nem vagyok tőlük elragadtatva,de azért annyira nem isrosszak.A minőséggel sincs baj.

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-04-18 13:18:20
(#1416) Válasz Souichiro (#1415) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
.Vagy pedig éppenséggel a One Piece collection,ami 3 kötetet foglal magába,az lenne még szép.

Na. UTÁLJUK AZ ILYEN ROHADT VASTAG AMCSI MANGÁKAT!!! huh...

Én esetleg 100. mangának majd talán egy japán jumpot kellene vegyek. Vagy one piece treasure-t (asszem igy kell irni), csak v3g374 azt irta limitált kiadás. Vagy esetleg vmi databook onepieceből v dragonballbol

beküldve: 2010-04-18 13:08:03
(#1415) Válasz ssj2gohan1 (#1414) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Nekem is van éppenséggel egy "speciális" mangám,japán nyelvű,de azért a 100.at csakjólenne vmi még különlegesebbel megünnepelni.Most a City Hunter japán kötetére fáj a fogam,nahátakkor megisvan mi lesz a 100. manga.Vagy pedig éppenséggel a One Piece collection,ami 3 kötetet foglal magába,az lenne még szép.

beküldve: 2010-04-18 12:35:46
(#1414) Válasz Souichiro (#1413) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
a 100. manga vmi különleges-speciális lesz.

Ez jó ötlet! csak az a baj nekem mán van speciális (db kanzenban).

Nekem nincs sok mangám még sajna de még csak 1 éve vok fan. Jelenleg 20 mangám (amcsi shonen jumpot beleszámolva 21) van. Conon kb 10 új manga lesz (7 a biztos), de lehet h lesz több is

beküldve: 2010-04-18 12:20:59
(#1413) Válasz knightslords (#1412) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Tökéletesnek ^^
Na neked is gratula,gondolom nem kis idő volt,mire beszerezted a cuccokat.De megérte,igaz?
Én elvileg év végére a 80-90 körülire tornázom fel a mangáim számát.Jövő ilyenkorra már szeretnék túl lenni jóval a 110. begyűjtött köteten.És hogy legyen benne egy kis fíling is,a 100. manga vmi különleges-speciális lesz.

beküldve: 2010-04-18 12:16:35
(#1412)
knightslords
knightslords
[ Megszállott ]
A 103-as mangahatár milyennek számít?

mert nekem ennyi van......

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
beküldve: 2010-04-18 11:28:18
(#1411) Válasz Rudymester (#1410) üzenetére
vadooc
vadooc
[ Megszállott ]

Egyébként aki angol/francia mangát szeretne és pesten lakik, annak ajánlom a kedvenc könyvesboltomat, ahol sokkal olcsóbban lehet mangákat rendelni, mint a hazai képregényboltokban.

http://www.bestsellers.hu/hu/index.asp

Azért nem kellene így általánosítani. Rengeteg manga van amit a Bestsellers nem tud megrendelni, míg a képregényboltok igen. Ez abból adódik hogy míg a Bestsellers a könyvesbolti nagykerekből rendel, addig a képregényboltok képregényes nagykerekből. El lehet gondolkodni hogy melyik nagyker rendelkezik több mangáva, képregénnyel és hozzájuk tartozó fancuccokkal....

A hazai "képregényboltok" között pedig igen nagy árkülönbségek vannak. Gondolom észrevetted hogy a Trillian drágább mint mondjuk a többi.

És egy utolsó kérdés a végére: A Bestsellers mennyiért tudja berendelni a Shonen Jump magazint? Igazán érdekelne hogy olcsóbb e mint a hazai képregényboltokban....

http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-18 10:42:27
(#1410)
Rudymester
Rudymester
[ Megszállott ]
1 héten belül beérkezik a manga pótlásunk és 14 kötettel fog gazdagodni a gyűjteményünk. Jelenleg 192 kötetnél járunk, ha megérkezik a csomag majd lövök képet. :)

DVD-ből nem tudom mennyi van, de majd arról is készítek egy fotót és megvan az eddig megjelent összes Mondo és AS magazin.

Egyébként aki angol/francia mangát szeretne és pesten lakik, annak ajánlom a kedvenc könyvesboltomat, ahol sokkal olcsóbban lehet mangákat rendelni, mint a hazai képregényboltokban.

http://www.bestsellers.hu/hu/i ndex.asp

beküldve: 2010-04-18 08:20:35
(#1409) Válasz A Márk (#1406) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Na legalább te is átléped a bűvös határt ^^
Én is most tartok az 51. mangámnál.
Majd képet raksz fel?

beküldve: 2010-04-18 07:56:40
(#1408) Válasz Muffta (#1407) üzenetére
ssj2gohan1
ssj2gohan1
[ Rászokóban ]
nem szeretnélek elszomoríttani de a Hellsing 7 nem fog megjelenni sakuraconon.

Bocs de mostan tévedsz : http://www.mondocon.hu/index_cos play.php?id=15

a mondoban is lehetnek elírások. nem sok szokott lenni, ugyhogy ezt megbocsájtjuk

Oldalak: ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... <<>>