Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Hát igen, nekem is van vásárlási sorrendem (az már más kérdés, hogy rendszerint mindig variálom az aktuális rajongás hevében. )
Hehe Detto. Bár a sorozataim új köteteit mindig megveszem, ezek a biztos pontok. Emellett be kéne tömnöm a lyukakat elég sok megkezdett sorozatban, plusz az új megjelenéseket bevásárolni, és még ott vannak az egész sorozatok amikbe nem is kezdtem bele, de olyan óriási szükséget érzek irántuk, h az elviselhetetlen... Miért nem születtem én könyvtárosnak, vagy mangaboltosnak, esetleg kiadó tulajdonos családba vagy csak szimplán milliomosnak? Múltkor én is erre gondoltam. :) Aztán meg arra, hogy beszerzem japánul és, mint a hieroglifa tanulmányozói leülök és addig nem nyugszom, míg ki nem találom, mit takar az a sok kana és kanji. :)
Párszor már nekem is eszembe jutott! De sztem elég hamar feladnám... de azért japánul nagyon szépen mutatna a polcon. :) de még így is nagyon sokba fájna az a 70valahány kötet. #Sasakiii - Bleach novellák??? Nem is tudtam h van olyan...
lumana.wordpress.com
Láttam a képeknél hogy van Kochikame On Air! mangád. Esetleg érdekelne egy olyan cucc amiben a vastagszemöldökű csávó a főszereplő és mindenféle mangákban (DBZ, Golgo 13 stb.) szerepel? Super Kochikame a címe, vastag és nagyalakú. Ha érdekel akkor csinálok róla fényképeket és elküldöm a mailcímedre.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szép gyűjtemény,tele jobbnál jobb mangákkal ^^
Hokuto no Ken,Akira és a Kochikame beszerzésén én is gondolkodom.
Hokuto no Ken,Akira és a Kochikame beszerzésén én is gondolkodom.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-03-31 17:57:35
(#1374) Megérkezett a legutóbbi manga-adag, ennek örömére gyorsan csináltam pár képet és egy lájtos galériát pár finomságról. Tényleg csak néhány kiemelt érdekesség. (A teljes gyűjteményt felsoroltam a profilomban. 97 manga, már csak 3 kell, és 100.)
[Link]
[Link]
Szerk: Zsolti 2010-03-31 17:58:09
beküldve: 2010-03-29 19:32:24
(#1373) Nem rég érkeztek meg *o* a Bleach Novelláim *o* x'D kár h egy kukott sem értek belőlük x'D de majd egyszer :P lassan gyűliknek a Relikviáim x'D
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
34esnél vége? Eljutnak a Christmas Bowlra? Ilyen hamar!? Hm.. és mi van abban a maradék 3 kötetben? El ne mond! Mostmár kivárom
Akkor fedje jótékony homály.
[...]bár lehet hogy inkább neten elolvastatom az Öcsémmel az egészet én meg beszerzem franciául a sorozatot!
Hehh, hát lehet, hogy jobban jársz.
Tudom, tudom, de egyenlőre nincsenek betervezve, még nagyon sok cím áll előttük a listán, plusz ha el is érek hozzájuk csak részletekben tudom majd megrendelni a sorozatokat, szóval addigis szurkolok, hátha kiadják angolul is őket.
Hát igen, nekem is van vásárlási sorrendem (az már más kérdés, hogy rendszerint mindig variálom az aktuális rajongás hevében. )
A rajzolással nem lenne baj, sztem elég shounenes, de a sztori elég hosszú, szal együtt kell érezni Goroval (jó néha engem is idegesít :P) vagy legalább a sportot szeretni kell ahhoz, hogy kitarts végig a mangával. Amúgy engem pont az első pár kötet fogott meg, azért olvasom, nézem még mindig
Jó lenne ha valamilyen európai kiadó venné a bátorságot és megvenné, esküszöm kapásból nekiállnék és megtanulnám a nyelvet! xD
Jó lenne ha valamilyen európai kiadó venné a bátorságot és megvenné, esküszöm kapásból nekiállnék és megtanulnám a nyelvet! xD
Múltkor én is erre gondoltam. :) Aztán meg arra, hogy beszerzem japánul és, mint a hieroglifa tanulmányozói leülök és addig nem nyugszom, míg ki nem találom, mit takar az a sok kana és kanji. :)
Ajj, még a főszereplőt megértem, hogy nem kedveled, Mihashi a kis vinnyogós, de a többiek olyan.. aww :3
Sejtettem néha hogy nő a rajzoló, a karakterek miatt, de a túl részletes játékmenetek mindig elbizonytalanítottak. Köszi az infót
Sejtettem néha hogy nő a rajzoló, a karakterek miatt, de a túl részletes játékmenetek mindig elbizonytalanítottak. Köszi az infót
Na igen, leginkább a főszereplő irritáló, de az olyan szinten, hogy elmegy az ember kedve az egésztől.
Sajnos igen. Éppen ezért szerintem ne olvass előre, haladj az amerikai kiadással.
Így legalább olyan 3-4 évig még élvezhetem a jó történetet! De nem fér a fejembe, hogy lehet elrontani egy sztorit ennyire a végén? Remélem csak túlreagáltad :)Szőrszálhasogatás, de: Idén "csak" 34-ig jut el a kiadás. Az utolsó (37.) kötet 2011 májusában jön ki. Bár tény, hogy az igazi vége a 34-es kötetnél van.
Hmm, kár érte, mármint olyan jó tempóban haladnak vele, reméltem hogy idén végzünk. Május? Az csak egy év, nincs is olyan vészesen messze, addig legalább a szakdogával is meg az államvizsgával is megleszek, és az uccsó kötettel koronázom meg az egészet! 34esnél vége? Eljutnak a Christmas Bowlra? Ilyen hamar!? Hm.. és mi van abban a maradék 3 kötetben? El ne mond! Mostmár kivárom
Pedig de! Furcsállom is, mert baseball témájú manga eddig még nem nagyon jelent meg odaát. Októberben jön az első kötet, persze baromi lassan fogják kiadni, amerikai szokáshoz híven.
Veled érdemes beszélgetni, legalább mindenről értesülök :) Mostmár azt is tudom, hogy mikor jön az első kötet... bár lehet hogy inkább neten elolvastatom az Öcsémmel az egészet én meg beszerzem franciául a sorozatot! Szerintem a H2-t, Touch-ot, Jinbét, Rough-ot és gyakorlatilag az összes többit is elkezdheted felvásárolni franciául, ugyanis a Cross Game-en kívül reális esély nincs, hogy más is megjelenjen az USÁban. A Cross Game is kisebbfajta csoda. Ezt is csak azért vállaták be, mert nagyon friss. 80-as, 90-es évek Adachi mangáit tuti nem fogják kiadni. Erre még nagyobb összeget is tennék. Lévén a VIZ nemhogy Adachi, de más szerző 80-as, 90-es évekbeli művét nem kezdte el a közelmúltban. A H2 meg nem is rövidségéről híres, a maga 34 kötetével, de a Touch is 26 kötetes.
Tudom, tudom, de egyenlőre nincsenek betervezve, még nagyon sok cím áll előttük a listán, plusz ha el is érek hozzájuk csak részletekben tudom majd megrendelni a sorozatokat, szóval addigis szurkolok, hátha kiadják angolul is őket.Áhh, előbb várom, hogy leessen az első piros hó. Még a franciák se vették meg, gyakorlatilag pár (japánhoz nagyon közeli) ázsiai ország kivételével sehol se jelent meg eddig. What a shame! A mit kéne kiadni... topikban már felvetettem, de nem hinném, hogy bevállalná bárki is. Egyrészt a témája, másrészt a rajzolása (bár nekem tetszik, de nem hinném, hogy a többségnek is) valamint a hossza (75 kötet) és eleve az, hogy kb 5 kötet kell, mire beindul, a többség meg 1-2 kötet után dönt a manga további sorsáról.
A rajzolással nem lenne baj, sztem elég shounenes, de a sztori elég hosszú, szal együtt kell érezni Goroval (jó néha engem is idegesít :P) vagy legalább a sportot szeretni kell ahhoz, hogy kitarts végig a mangával. Amúgy engem pont az első pár kötet fogott meg, azért olvasom, nézem még mindig Jó lenne ha valamilyen európai kiadó venné a bátorságot és megvenné, esküszöm kapásból nekiállnék és megtanulnám a nyelvet! xD
Na ez nekem nem jött be. A szereplők idegesítenek. Tudtad, hogy a mangakája nő (ettől még persze lehetne jó, de szerintem sajnos nem az)? :)
Ajj, még a főszereplőt megértem, hogy nem kedveled, Mihashi a kis vinnyogós, de a többiek olyan.. aww :3 Sejtettem néha hogy nő a rajzoló, a karakterek miatt, de a túl részletes játékmenetek mindig elbizonytalanítottak. Köszi az infót
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-29 16:25:11
Jaj ne! Most rám ijesztettél! Pedig eddig nagyon tetszik, és ha pont a vége lesz limonádé az elrontja az egészet.
Sajnos igen. Éppen ezért szerintem ne olvass előre, haladj az amerikai kiadással.
Jaja Eyeshielddel már csak az amcsi kiadást kel várnom és elvileg idén meglesz végig! Neked is hajrá hozzá! :)
Szőrszálhasogatás, de: Idén "csak" 34-ig jut el a kiadás. Az utolsó (37.) kötet 2011 májusában jön ki. Bár tény, hogy az igazi vége a 34-es kötetnél van.
A lányok nem szerethetik a sportmangákat? izgi! micsoda tiltott területre léptem Amúgy nemtom miért vok úgy oda értük, így alakult.
Persze, hogy szerethetik, de nem hinném, hogy túlságosan jellemző lenne.
Nem mondod, hogy a VIZ megvette a Cross Gamet!? Nagyon lemaradtam...
Pedig de! Furcsállom is, mert baseball témájú manga eddig még nem nagyon jelent meg odaát. Októberben jön az első kötet, persze baromi lassan fogják kiadni, amerikai szokáshoz híven.
Imádom azt a mangát <3 Az összes Adachi Mitsuru mangát imádom. Párszor már gondolkoztam rajta h megveszem franciául, de szeretném ha Öcsikém is elolvasná, de az csak angolul megy sajna... pedig a francia kiadás szebb is, olcsóbb is és már csak 1 kötet és vége.
Szerintem a H2-t, Touch-ot, Jinbét, Rough-ot és gyakorlatilag az összes többit is elkezdheted felvásárolni franciául, ugyanis a Cross Game-en kívül reális esély nincs, hogy más is megjelenjen az USÁban. A Cross Game is kisebbfajta csoda. Ezt is csak azért vállaták be, mert nagyon friss. 80-as, 90-es évek Adachi mangáit tuti nem fogják kiadni. Erre még nagyobb összeget is tennék. Lévén a VIZ nemhogy Adachi, de más szerző 80-as, 90-es évekbeli művét nem kezdte el a közelmúltban. A H2 meg nem is rövidségéről híres, a maga 34 kötetével, de a Touch is 26 kötetes.
Major, ne is mond. Támogatom az ötletet! Majd olyan 10-20 év múlva amikor már nagyon fut a szekér valaki megveszi a jogokat hozzá. Türelmes vagyok :)
Áhh, előbb várom, hogy leessen az első piros hó. Még a franciák se vették meg, gyakorlatilag pár (japánhoz nagyon közeli) ázsiai ország kivételével sehol se jelent meg eddig. What a shame! A mit kéne kiadni... topikban már felvetettem, de nem hinném, hogy bevállalná bárki is. Egyrészt a témája, másrészt a rajzolása (bár nekem tetszik, de nem hinném, hogy a többségnek is) valamint a hossza (75 kötet) és eleve az, hogy kb 5 kötet kell, mire beindul, a többség meg 1-2 kötet után dönt a manga további sorsáról.
Amúgy ha baseball akkor még az Ookiku Furikabuttét szeretem nagyon, amellet h nagyon részletes a szabályok és a játékmenet bemutatásában a szereplők mind imádnivalóak! :3
Na ez nekem nem jött be. A szereplők idegesítenek. Tudtad, hogy a mangakája nő (ettől még persze lehetne jó, de szerintem sajnos nem az)? :)
Sehogy. Olvastam, szóval ismerem a végét. Sajnos azt kell mondjam, hogy amennyire zseniális az első 34 kötet, olyan borzalmas lett az utolsó 3. :( Na jó, azért "olvasható", de partiban sincs a korábban történtekkel. Majd meglátod.
Jaj ne! Most rám ijesztettél! Pedig eddig nagyon tetszik, és ha pont a vége lesz limonádé az elrontja az egészet. Oké, nem erőszak a disznótor. Csak azt sajnálom, hogy rajtam marad. Az Eyeshieldből neked már nincs sok hátra. Nekem sajnos még "pár" kötetet kell beszereznem (7db van eddig, 2-t a conon veszek át, 1 beszerzés alatt és fontolok további 5-öt [11-15]). A Vagabondon még agyalok. Nem az a kérdés, hogy megvegyem-e, hanem, hogy milyen formában. :)
Jaja Eyeshielddel már csak az amcsi kiadást kel várnom és elvileg idén meglesz végig! Neked is hajrá hozzá! :) Egyébként meglep, hogy lány létedre szereted a sportmangákat. Ismered a Cross Game-et? Ez is egy sportmanga (baseball). Nemrég olvastam, hogy a VIZ ki fogja adni év végétől (bár a franciáknál már majdnem ki is adták mindet). Bár az én igazi vágyam a Major lenne (szintén baseball manga - 75 kötetes T_T). Sajnos reménytelen.
A lányok nem szerethetik a sportmangákat? izgi! micsoda tiltott területre léptem Amúgy nemtom miért vok úgy oda értük, így alakult.
Nem mondod, hogy a VIZ megvette a Cross Gamet!? Nagyon lemaradtam... Imádom azt a mangát <3 Az összes Adachi Mitsuru mangát imádom. Párszor már gondolkoztam rajta h megveszem franciául, de szeretném ha Öcsikém is elolvasná, de az csak angolul megy sajna... pedig a francia kiadás szebb is, olcsóbb is és már csak 1 kötet és vége.
Major, ne is mond. Támogatom az ötletet! Majd olyan 10-20 év múlva amikor már nagyon fut a szekér valaki megveszi a jogokat hozzá. Türelmes vagyok :)
Amúgy ha baseball akkor még az Ookiku Furikabuttét szeretem nagyon, amellet h nagyon részletes a szabályok és a játékmenet bemutatásában a szereplők mind imádnivalóak! :3
lumana.wordpress.com
beküldve: 2010-03-28 10:14:43
(#1368) Friss szerzeményeim.A Gantz 9. kötetére sokat kellett várni,úgy lájtos 3 hét csúszással kaptam meg,de akkor is jó vétel volt.
Milyen igaz... már vagy 100x majdnem tovább olvastam OneMangán... de egyenlőre kitartok Amúgy az Eyeshielddel is ez a bajom, Te hogy bírod ki hogy ne olvasd el a végét?
Sehogy. Olvastam, szóval ismerem a végét. Sajnos azt kell mondjam, hogy amennyire zseniális az első 34 kötet, olyan borzalmas lett az utolsó 3. :( Na jó, azért "olvasható", de partiban sincs a korábban történtekkel. Majd meglátod.
Egyenlőre azt kéne kifizetnem ami majd jövőhéten érkezik, meg ami utánna, szal akármennyire is tetszik az ár, inkább spórolok a Vagabond meg Eyeshield kötetekre Bocsi
Oké, nem erőszak a disznótor. Csak azt sajnálom, hogy rajtam marad. Az Eyeshieldből neked már nincs sok hátra. Nekem sajnos még "pár" kötetet kell beszereznem (7db van eddig, 2-t a conon veszek át, 1 beszerzés alatt és fontolok további 5-öt [11-15]). A Vagabondon még agyalok. Nem az a kérdés, hogy megvegyem-e, hanem, hogy milyen formában. :)
Egyébként meglep, hogy lány létedre szereted a sportmangákat. Ismered a Cross Game-et? Ez is egy sportmanga (baseball). Nemrég olvastam, hogy a VIZ ki fogja adni év végétől (bár a franciáknál már majdnem ki is adták mindet). Bár az én igazi vágyam a Major lenne (szintén baseball manga - 75 kötetes T_T). Sajnos reménytelen.
Erre gondoltam. Ne haragudj.
*Szipszip* na sebaj, nekem az amcsi borító is tetszik... najó nemigaz, de ez van Amúgy júniusban jön a kövi kötet! <3 Már nagyon várom, mert sokkal jobban tetszik ebben a formátumban a történet. Az anime nem volt tökéletes sztem, a manga pedig túlságosan a moe mániára épít, szal marad nekem a regény
Viszont, ha beéred, ordítasz majd a folytatásért...
Milyen igaz... már vagy 100x majdnem tovább olvastam OneMangán... de egyenlőre kitartok Amúgy az Eyeshielddel is ez a bajom, Te hogy bírod ki hogy ne olvasd el a végét? Nekem tetszik. Nehéz belőni, de kicsit olyan, mintha a Soul Eatert összegyúrnád a Dragon Ballal. Egyébként az első kötet eladó, mert kétszer van meg. Megrendeltem, de nem jött meg (többhetes késés). Megrendeltem mégegyszer, aztán pár nap eltéréssel megérkezett mindkettő. Durvajó! 2000-ért odaadom, annak ellenére, hogy 11 dolláros manga. Szóval ennyiért nem nagyon lehet beszerezni itthon.
Egyenlőre azt kéne kifizetnem ami majd jövőhéten érkezik, meg ami utánna, szal akármennyire is tetszik az ár, inkább spórolok a Vagabond meg Eyeshield kötetekre Bocsi lumana.wordpress.com
No, "kicsit" megkésve:
Természetesen ismerem. Csak azért nem soroltam fel, mert nincs állandó megjelenési üteme. Elég összevissza (és nagyon lassan) jelenik meg. Ezen kívül még kötete sincs és nem biztos, hogy lesz is...
Nekem tetszik. Nehéz belőni, de kicsit olyan, mintha a Soul Eatert összegyúrnád a Dragon Ballal. Egyébként az első kötet eladó, mert kétszer van meg. Megrendeltem, de nem jött meg (többhetes késés). Megrendeltem mégegyszer, aztán pár nap eltéréssel megérkezett mindkettő. Durvajó! 2000-ért odaadom, annak ellenére, hogy 11 dolláros manga. Szóval ennyiért nem nagyon lehet beszerezni itthon.
Amúgy Horsee sztem félreértettél! Nem az újságot szeretném megvenni tőled, csak a Wolf and Spice borítót persze ha erre gondoltál Te is akkor bocs
Én örülök amúgy hogy a Slam Dunk csak most indult be, nem szeretem ha 10 kötetekkel vagyok lemaradva. Így szépen lassan tudom beszerezni, és másra is marad pénzem!
Árnybíróbol már csak 2 kötet... Fuh olyan fura lesz ennyi év után, hogy vége van. March Story és a Defense Devil is jó manga! Szeretem őket. Amúgy van egy 3. mangájuk is most, nem tom ismered-e vagy csak szimplán nem tetszett, azért nem írtad ide :) Burning Hell, nekem tetszik, kicsit furi de jó
Természetesen ismerem. Csak azért nem soroltam fel, mert nincs állandó megjelenési üteme. Elég összevissza (és nagyon lassan) jelenik meg. Ezen kívül még kötete sincs és nem biztos, hogy lesz is...
B.Ichi jó? hülye kérdése neked bizti tetszik...de ajánlanád másnak is?
Nekem tetszik. Nehéz belőni, de kicsit olyan, mintha a Soul Eatert összegyúrnád a Dragon Ballal. Egyébként az első kötet eladó, mert kétszer van meg. Megrendeltem, de nem jött meg (többhetes késés). Megrendeltem mégegyszer, aztán pár nap eltéréssel megérkezett mindkettő. Durvajó! 2000-ért odaadom, annak ellenére, hogy 11 dolláros manga. Szóval ennyiért nem nagyon lehet beszerezni itthon.
Én is tartok attól,hogy nem sikerült,csak a felét beszerezni a felsoroltaknak,de az is jó arány.Pénz...na majd az dönti el,hogy mennyi az annyi.Azért neked is sok sikert a listád bővítéséhez.Képet majd dobsz fel?
Na igen, a pénz kérdés...nekem még éppen bele is férne a sok manga, csak nem ártana egy kicsit félrerakni a jövőre is.^^"
Így mindig nehez szívvel rendelek, de ugyanakkor nem bírom megállni, hogy ne vegyem meg az új megjelenéseket. (Pedig nincs annyira sok féle mangám, csak ha valamit elkezdek beszerezni, annak a többi része is kell előbb vagy utóbb.)
Képet kb. egy hét múlva fogok felrakni; amikor betelik az egyik polcom teljesen.
Yoroi: az orosz-japán szótárad még megvan?
Szerk: Yaven 2010-03-14 12:31:25
Nekem vmi 5-6 Deákot kéne félreraknom arra a 30-40 mangára,amiket kiszemeltem.Sztem sikerülni fog,a többi már csak a beszerzésen múlik: mi van raktáron,mire kell várni egy évet,stb.