Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
szeretnélek kirabolni, megadnád a címed?
léccí
am grat. ezt mennyi idő alatt sikerült és honnan volt ennyi pénzed?
léccí
am grat. ezt mennyi idő alatt sikerült és honnan volt ennyi pénzed?
-
Horsee: De szép! Francba is, nem volt betervezve ( a Tokyo Babylont szerettem volna egészben megvenni jövő hónapban..) de asszem Vagabondól lesz a kövi rendelés
Vajon egy sima képregényes zacsiba beleférne az Azumanga?
Képregénybörzén én is veszek pár mangatároló zacsit, a Te példádból tanulva
Ugye jól rémlik, hogy Te veszed a Yen Plust? A 2009es decemberi szám megvan???
Hát szívesen mutatok képeket, de most nagy a kupi köztük, mert nincs elég helyem. De elvileg egy hónap és kész az új könyvespolcom! Szóval ne gondoljátok, hogy direkt vannak így egymás hegyén hátán!
[Link]
[Link]
[Link]
Vajon egy sima képregényes zacsiba beleférne az Azumanga?
Képregénybörzén én is veszek pár mangatároló zacsit, a Te példádból tanulva
Ugye jól rémlik, hogy Te veszed a Yen Plust? A 2009es decemberi szám megvan???
Hát szívesen mutatok képeket, de most nagy a kupi köztük, mert nincs elég helyem. De elvileg egy hónap és kész az új könyvespolcom! Szóval ne gondoljátok, hogy direkt vannak így egymás hegyén hátán!
[Link]
[Link]
[Link]
Bocs hogy néhol fénylenek, de vaku nélkül még ennyi se látszana belőlük. Az meg hogy némelyik ferde az azért van mert béna vok XD
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-09 21:05:41
Most néztem éppen,hogy Lumana mennyi mangát összegyűjtött.Engem is érdekelne a gyűjteményről készült pár képecske ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
@Lumana
A Vagabondot ajánlom. Bár igaz, hogy (még!) nekem sincs meg, de láttam róla képeket és elég szép. A kötetek gerince is kiad egy saját, összefüggő képet (box art):
Sajna nem fér bele semmibe. T_T De dolgozom az ügyön.
Egyébként szívesen megnézném a te gyűjteményedről készült képeket. Van egy csomó jó cuccod. Pl: Eyeshield 21 <3 (én is gyűjtöm őket).
@Eri
Sajnos ez benne van.
Függ attól, hogy milyen kézbesítési módot választasz.
Feltéve, ha az Európai Unión kívülről (pl: USA) rendelted. Az Európai Unión belüli kereskedelem ÁFA- és vámmentes (persze, ha saját részre veszed és nem üzleti célból).
Hát én ezt nem igazán értem. Én többször is rendeltem külföldről és 1-2 nap leforgása alatt leemelték a kívánt összeget az éppen aktuális árfolyammal számolva.
Nyilván a 8 dodós mangákra gondolt. Tavaly októbertől emelték fel a Shounen Jump és Shounen Jump Advanced mangákat 10 dollárra, de visszamenőleg nem! Tehát amit egykoron 8 dollárért kiadtak, az most is annyi.
8x200.97=1607,76Ft (a mai napi dollár eladási árral számolva).
Vagabondon és a Fushigi Yuugin gondolkozok, na meg a Hot Gimmicken. Ez a tripla vastag kiadás nagyon tetszetős sztem
A Vagabondot ajánlom. Bár igaz, hogy (még!) nekem sincs meg, de láttam róla képeket és elég szép. A kötetek gerince is kiad egy saját, összefüggő képet (box art):
Horsee: Mond az Azumanga Omnibust milyen védőzacsiba tetted? Vagy tetted egyáltalán valamibe?
Sajna nem fér bele semmibe. T_T De dolgozom az ügyön.
Egyébként szívesen megnézném a te gyűjteményedről készült képeket. Van egy csomó jó cuccod. Pl: Eyeshield 21 <3 (én is gyűjtöm őket).
@Eri
A külföldi rendelés hátrányai:
1. sérült csomag (->kötet)
6. elveszett csomag
7. a legnagyobb hátrány: bár az oldalról megrendelted az 5-10 db mangát (így maximálisan ki tudod használni a postaköltséget a javadra), de sajnos jön egy e-mail hogy ebből 3-5 db-ot nem tudnak küldeni (és így a postaköltséggel is jól megszívtad)!
6. elveszett csomag
7. a legnagyobb hátrány: bár az oldalról megrendelted az 5-10 db mangát (így maximálisan ki tudod használni a postaköltséget a javadra), de sajnos jön egy e-mail hogy ebből 3-5 db-ot nem tudnak küldeni (és így a postaköltséggel is jól megszívtad)!
Sajnos ez benne van.
2. hosszú postázási idő
3. magas postaköltség
3. magas postaköltség
Függ attól, hogy milyen kézbesítési módot választasz.
4. vámon áll (700Ft-ot fizetni kell csak azért hogy ott van)
5. megvámolhatják (ergo még rá kell fizetned)
Feltéve, ha az Európai Unión kívülről (pl: USA) rendelted. Az Európai Unión belüli kereskedelem ÁFA- és vámmentes (persze, ha saját részre veszed és nem üzleti célból).
8. a bank mindig saját hasznára hajtja a malmot. értsd: ha emelkedik 1-2 napon belül a dollár akkor fogja levenni a pénzt, viszont ha a fizetésed napja után csökken akkor meg a fizetésed napján vonja le a pénzt. ezzel gondoskodva arról hogy mindig a lehető legmagasabb dollárral legyen átszámolva a pénzed.
Hát én ezt nem igazán értem. Én többször is rendeltem külföldről és 1-2 nap leforgása alatt leemelték a kívánt összeget az éppen aktuális árfolyammal számolva.
De amin nagyon megütköztem az az hogy mostanában az angol mangák ára Amerikában is 10$ így nem értem hogy jöhet ki 1600Ft-ra a coverprice.
Nyilván a 8 dodós mangákra gondolt. Tavaly októbertől emelték fel a Shounen Jump és Shounen Jump Advanced mangákat 10 dollárra, de visszamenőleg nem! Tehát amit egykoron 8 dollárért kiadtak, az most is annyi.
8x200.97=1607,76Ft (a mai napi dollár eladási árral számolva).
ez mindenre így van vagy csak bizonyos súly fölött?
mer amikor én íbéjről rendeltem cigitárcát, akkor csak az alap árat+ szállítást kellett fizetni
Két lehetőség van:
1. vámon csak átfut (ilyenkor minden oké, megy tovább a postásnak)
2. elfogják a vámon (be kell menni érte + fizetni)
Pontosan nem tudom hogy miért és mikor fogják el a csomagot. Az egyik srác akivel beszéltem ilyenről azt mondta hogy a húga goth-loli ruhákat szokott rendelni és azt mindig elfogják a vámon.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2010-03-09 09:56:23
ez mindenre így van vagy csak bizonyos súly fölött?
mer amikor én íbéjről rendeltem cigitárcát, akkor csak az alap árat+ szállítást kellett fizetni
-
beküldve: 2010-03-09 09:48:44
(#1326) A külföldi rendelés hátrányai:
2. hosszú postázási idő
3. magas postaköltség
6. elveszett csomag
8. a bank mindig saját hasznára hajtja a malmot. értsd: ha emelkedik 1-2 napon belül a dollár akkor fogja levenni a pénzt, viszont ha a fizetésed napja után csökken akkor meg a fizetésed napján vonja le a pénzt. ezzel gondoskodva arról hogy mindig a lehető legmagasabb dollárral legyen átszámolva a pénzed.
Mindezeket úgy írtam le hogy én már többször is rendeltem külföldről változó összegekben más-más oldalakról. Sajnos olyan is előfordult nem egyszer hogy a manga hátsó borítóján szép nagy szakadás volt vagy éppen használtnak nézett ki.... :S
De amin nagyon megütköztem az az hogy mostanában az angol mangák ára Amerikában is 10$ így nem értem hogy jöhet ki 1600Ft-ra a coverprice.
2. hosszú postázási idő
3. magas postaköltség
6. elveszett csomag
Mindezeket úgy írtam le hogy én már többször is rendeltem külföldről változó összegekben más-más oldalakról. Sajnos olyan is előfordult nem egyszer hogy a manga hátsó borítóján szép nagy szakadás volt vagy éppen használtnak nézett ki.... :S
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
paypaltol nem kell tartani, teljesen jól működik. csak a vámon fog állni amit rendeltél kb 1 hónapot aztán utána elküldik az ország másik végébe, majd onnan cangával elhozza neked a postás még 2 hét alatt.
-
animeland.hu itt vásárolok többnyire.Igen,tudok róla,hogy a postaköltség meg a kötetekre rátett haszon nem éppen vmi olcsó érzést ad egy-egy rendelésnek.De legalább a cég a "piszkos" munkát elvégzi a vásárló helyett,ebből a szempontból jó magyar oldalról rendelni.
Viszont a külföldi oldalakról történő rendelésnél az a fránya Pay-Pal-os fizető rendszertől kicsit tartok.Eddig nem rendeltem még külföldi oldalról,de idén egy alkalommal ki kéne próbálni azért,nevetséges 1600 forintért lehet új mangákat kapni.Vagy éppenséggel melyik mangát mennyiért.
A Hot Gimmick nyílván kapható itthon is ilyen nagy kötetes kiadásban.Sőt,az összes kötete,4 van belőle asszem.Na ezt a mangát pl. én ilyen formában gyűjtöm ki.Ha lesz rá pénzem
Viszont a külföldi oldalakról történő rendelésnél az a fránya Pay-Pal-os fizető rendszertől kicsit tartok.Eddig nem rendeltem még külföldi oldalról,de idén egy alkalommal ki kéne próbálni azért,nevetséges 1600 forintért lehet új mangákat kapni.Vagy éppenséggel melyik mangát mennyiért.
A Hot Gimmick nyílván kapható itthon is ilyen nagy kötetes kiadásban.Sőt,az összes kötete,4 van belőle asszem.Na ezt a mangát pl. én ilyen formában gyűjtöm ki.Ha lesz rá pénzem
Szerk: Souichiro 2010-03-09 09:18:41
Bocs a lassú válaszért.. most esett le, hogy nem írtam vissza :p
Én is abban reménykedtem, hogy így megspórolom a felét amit amúgy ráköltenék, de asszem meg kell rendelni akkor a sima kiadást.
Amúgy Azumanga nekem már birtokban van, de még a régi, ADVs kiadás, akkor még nem tudtam, hogy a Yen megveszi hozzá a jogokat. Bár én elégedett vagyok vele
Vagabondon és a Fushigi Yuugin gondolkozok, na meg a Hot Gimmicken. Ez a tripla vastag kiadás nagyon tetszetős sztem
Hol vásárolsz ilyen árakon? Csak azért kérdem, mert én egy pöppet olcsóbban szoktam venni a mangáimat. Mármint a mangaárak kb ugyanolyanok, de nincs szállítási ktg.
Horsee: Mond az Azumanga Omnibust milyen védőzacsiba tetted? Vagy tetted egyáltalán valamibe?
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-07 17:07:35
beküldve: 2010-02-28 21:51:03
(#1322) Kösz! Amúgy a Yen Press új kiadását ajánlom, mert sokkal jobb, mint az ADV régi omnibusa. Az újban kijavították a szöveg és fordításbeli hibákat is. Sokkal igényesebb lett.
Azumanga Omnibus edisönjét tervezem majd én is megvenni.
Szép gyűjtemény ^^
Szép gyűjtemény ^^
beküldve: 2010-02-28 21:07:50
(#1320) Bővültem... Újdonságok:
- Azumanga Daioh Omnibus (az új, Yen Press kiadás)
- Eyeshield 4-5-6-7-8 és 10 (2-3-9 berendelve)
- B.Ichi 1-2-3-4 (az első nincs a képeken)
- REAL 7
Képek (jobb klikk/kép megnyitása a nagyításhoz):
- Azumanga Daioh Omnibus (az új, Yen Press kiadás)
- Eyeshield 4-5-6-7-8 és 10 (2-3-9 berendelve)
- B.Ichi 1-2-3-4 (az első nincs a képeken)
- REAL 7
Képek (jobb klikk/kép megnyitása a nagyításhoz):
Szerk: Horsee 2010-02-28 21:08:21
Gratula a gyűjteményedhez.
beküldve: 2010-02-27 18:24:29
(#1318) Bővült a készletem és gondoltam lekapom a mobilomval.
Tehát itt vannak a képek lehet nézegetni:
[Link]
[Link]
Itt pedig az XXL Maid-Sama poszterem is a falra került:
[Link]
Tehát itt vannak a képek lehet nézegetni:
[Link]
[Link]
Itt pedig az XXL Maid-Sama poszterem is a falra került:
[Link]
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-02-27 18:24:49