Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Egyenlőre idehaza csak ez az egyetlen Kare-Kano kapható,ami tartalmaz több kötetet is.Külföldön nagyobb esély van rá,hogy megtalálni a többi ilyen gyűjteményt.
Hogy folytatják-e a kiadását ennek a formátumnak,na ez rejtély,de a 21 kötet miatt sztem pont jól jönne ki,ugye 3 kötet van egy ilyen nagy "gyűjteményben".Az pont 7 manga lenne,nevetséges 20 ezer forint körül be lehetne szerezni az összes Kare Kanot. Rákeresek gooogle barátom segítségével azért.
Én is azért vettem meg,mert 3100 forint volt az egész.Plusz 1500 forint a szállítás,de még így is jobban jártam,mintha egyesével vettem volna,laza 8-9 ezer forintot fizettem volna így ezért a 3 kötetért.Spórolni jó.Főleg ilyen formában
Viszont van még pár manga,ami ilyen több kötetet foglal magába,nemtom neked mondanak-e valamit ezek a címek: Ai Yori Aoishi,Fushigi Yuugi,Azumanga Daioh,Vagabond.
Mondcsak tudsz valamit arról, hogy folytatják-e a manga kiadását? Mármint 3-az-1ben formátumban. Nem lenne rossz... Spórolás a második nevem XD
Amúgy grat a gyűjteményedhez!
ám amit kinéztem black catből az az official character book *q*....
A Black Catet nagyon imádom,sztem az egyik legjobb shounen manga.Arról meg ne is beszéljünk,hogy semmi pénzért nem vállnék meg tőlük.Semmi pénzért...na jó,4 milliót adna vki érte azonnal,akkor vihetné Kötetenként egy milla,nem jó üzlet?
animeland.hu a legjobb
A Dogs mangát meg a kedves fórumtagoknak köszönhetem,nekik hála megismertem eme remekművet
áá oké és köszi a black cat mangáid, az ami a szivemet találta X'D az nekem is kell majd D
animeland.hu a legjobb
A Dogs mangát meg a kedves fórumtagoknak köszönhetem,nekik hála megismertem eme remekművet
Akit érdekel,annak itt a
[Link]