Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
hát nem rég kaptam őket. Úgy történt, hogy megegyeztem apával, hogyha megcsinálok ezt és azt(ebbe most nem mennék bele), akkor vesz egy mangát, és ugyanez volt öcsémmel is, és így jött össze a 2.
Az animeland-tól rendeltem, és kb 1 hónap alatt jött meg. Az ára viszont sajnos nagyon sok (több mint duplája az eredeti árnak) 4200 FT/kötet + a szállítási költség (kb 1000 ft) ami a kettőnél ugye aszt jelenti, h összesen 10000 ft volt kb. Több ilyet nem is áll az apám . Az animelandnak kell irjál mailt, és majd mailben kell megbeszéljétek. Ha kell japán manga (olcsón, szállítási költség nélkül), akkor a yesasia.com-ot ajánlanám, viszont ott csak kínai kanzenban van igy marad a drága animeland.
Biztos 4200 Ft volt?
Most néztem meg animeland-en 2400 ft.
Sőt az összes külföldi manga (japán kazenban-ok is) amit lehet rendelni 2400 Ft. Most ezt beszorozzuk kettővel és a 990 Ft-os postaköltség az annyi mint: 5790 Ft kerek perec nálam.
De javíts ki ha tévedek, de ez még mindig nem 10k nálam.
én is csodálkoztam, de azt mondták ennyi
hát nem rég kaptam őket. Úgy történt, hogy megegyeztem apával, hogyha megcsinálok ezt és azt(ebbe most nem mennék bele), akkor vesz egy mangát, és ugyanez volt öcsémmel is, és így jött össze a 2.
Az animeland-tól rendeltem, és kb 1 hónap alatt jött meg. Az ára viszont sajnos nagyon sok (több mint duplája az eredeti árnak) 4200 FT/kötet + a szállítási költség (kb 1000 ft) ami a kettőnél ugye aszt jelenti, h összesen 10000 ft volt kb. Több ilyet nem is áll az apám . Az animelandnak kell irjál mailt, és majd mailben kell megbeszéljétek. Ha kell japán manga (olcsón, szállítási költség nélkül), akkor a yesasia.com-ot ajánlanám, viszont ott csak kínai kanzenban van igy marad a drága animeland.
Biztos 4200 Ft volt?
Most néztem meg animeland-en 2400 ft.
Sőt az összes külföldi manga (japán kazenban-ok is) amit lehet rendelni 2400 Ft. Most ezt beszorozzuk kettővel és a 990 Ft-os postaköltség az annyi mint: 5790 Ft kerek perec nálam.
De javíts ki ha tévedek, de ez még mindig nem 10k nálam.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Valahol el kell kezdeni a gyűjtögetést. Én is 1 mangával kezdtem, most 190 környékén tartunk a párommal. A dvd-k számát nem tudom mennyi, majd lövök pár képet és akkor majd megszámolok mindent.
Jaja
Én sem gondoltam volna,hogy valamikor mangákat fogok gyűjteni.Első mangám a Full Metal Panic volt,megtetszett,még ugyanabban a hónapban a 2. kötetét is megrendeltem.Aztán 2 év alatt csak a Naruto 1-2 és Tenjou Tenge 1.-el lettem "gazdagabb".
Idén meg gondótam egyet,oszt vásárolom a jobbnál jobb dolgokat (de csak mértékkel).
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Valahol el kell kezdeni a gyűjtögetést. Én is 1 mangával kezdtem, most 190 környékén tartunk a párommal. A dvd-k számát nem tudom mennyi, majd lövök pár képet és akkor majd megszámolok mindent.
beküldve: 2009-12-28 08:47:36
(#1268) Az animeland nem egy olcsó kis oldalacska,de nézzük a dolgok pozitív oldalát: amiket eddig rendeltem,azokat be tudták szerválni 1 hónapon belül.
Am ha van lehetőségetek eljutni vmelyik Conra,akkor ott érdemes még szétnézni,merthogy választék mangából van (magyar-angol-japán),na meg a postaköltséget alapból megspórolni.
(az utazás viszont méregdrága,szal akkor ugyanott vagyunk,de legalább jól érezzük magunkat)
Am ha van lehetőségetek eljutni vmelyik Conra,akkor ott érdemes még szétnézni,merthogy választék mangából van (magyar-angol-japán),na meg a postaköltséget alapból megspórolni.
(az utazás viszont méregdrága,szal akkor ugyanott vagyunk,de legalább jól érezzük magunkat)
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ssj2gohan1:
Meg tudnád mondani nekem hogy honnan vannak a Dragon Ball Kenzenban mangáid? Érdekelnének, szeretnék én is a birtokomban tudni egyet..
Meg tudnád mondani nekem hogy honnan vannak a Dragon Ball Kenzenban mangáid? Érdekelnének, szeretnék én is a birtokomban tudni egyet..
Szerk: ssj2gohan1 2009-12-28 07:35:56
Persze.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Yaven 2009-12-27 21:24:19
beküldve: 2009-12-27 21:10:55
(#1263) Nagyon ízlésficamos lehetek, de nekem jobban bejön az amerikai DB borító...
Yaven drágám... Beszélnünk kéne, meg kéne mentened az életem. Meg tudnál dobni valami elérhetőséggel (vagy hogy hívják az ilyesmit)? Tényleg fontos lenne. Az életem forog kockán.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Persze, mindenki maga dönti el, hogy mit tart fontosnak az adott manga külsején. Meg ugye ízlés kérdése is a dolog. Én csak arra írtam ezt, hogy néha az amcsik változtatása pozitív irányba is történhet. Már esztétikai szempontból.;)
nem ismerem a vempájörnájtot, de szerintem ugy lehetne mondani, h mindegyiknek más a hangulata. A japánnál az a fehér csík, ami kicsit túl gagyinak ls egyszerűnek tűnik, sztem kiabálja, h japán eredeti a cucc, és megvan a mangás feelingje.
Az angolnál meg a fekete háttér erre a konkrét mangára utal és ez meg gondolom a manga hangulatát idézi.
Az angolnál meg a fekete háttér erre a konkrét mangára utal és ez meg gondolom a manga hangulatát idézi.
az a baj, hogy nem eresdeti. Meg sokkal jobban néz ki a japán.
Azért én vitatkoznék evvel annyiban, hogy mindig vannak kivételek. Pl. a Vampire Knight borítókon szerintem nagyon sokat dobott a fekete-vörös háttér:
De a DB borítóval egyetértek; az a vörös förtelmes.
Szerk: Yaven 2009-12-27 20:44:39
Helló!
Én új látogato vagyok!
1 kérdésem lenne!
most 1 ijen manga dvd-n hány film van?
Mert engem a Bleach érdekelne
és nem tudom h hány rész vnar ajta!
Én új látogato vagyok!
1 kérdésem lenne!
20 rész van egy díszdobozos kiadásban, egy sima kiadásban 4
beküldve: 2009-12-27 20:13:29
(#1258) Helló!
Én új látogato vagyok!
1 kérdésem lenne!
Én új látogato vagyok!
1 kérdésem lenne!
hát, ha nekem lenne már egy tele polcom én már annak örülnék!!!! jelenleg így néz ki a polcom :
Szerk: ssj2gohan1 2009-12-27 18:39:46