Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
Semmi sem lehetettlen
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Moderátor 2009-12-31 17:14:54
beküldve: 2009-12-29 14:30:38
(#1286) B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2009-12-29 12:44:39
(#1284) Tegnap volt 2 éve hogy megkaptam az első mangám, ennek örömére csináltam egy képet. Bár a telefonom elég ratyi ilyen téren -.-
Remélem jövőre is sikerül jó párral növelni a gyűjteményem.
Remélem jövőre is sikerül jó párral növelni a gyűjteményem.
Vágom.
Szerk: Moderátor 2009-12-31 17:14:14
ilyen naghy ronda mint a magyar trájgán
Szerk: Moderátor 2009-12-31 17:13:57
beküldve: 2009-12-29 08:57:39
(#1280) És ha megszabad kérdezni ezek a VIZBig kiadások ezek méretre mekkorák? Óriásmanga méretű? Vagy akkora,mint egy normális manga,annyi különbséggel,hogy több az oldalszám,jóval több.
Me nem sok ilyennel találkoztam még,de a Vagabond-ot lehet,hogy ilyen formában rendelem majd meg.
Me nem sok ilyennel találkoztam még,de a Vagabond-ot lehet,hogy ilyen formában rendelem majd meg.
Szerk: Souichiro 2009-12-29 09:00:13
Ezert hasznaltam a "kb. olyan" kifejezest. Annyiban hasonlit, hogy 3 tank kotetnek megfelelo manga van benne. Egyebkent teljesen egyedi kiadas. Es nem az osszes oldal szines aminek szinesnek kellene lennie. Illetve nem a kanzenban forrast hasznaltak.
Hasonloan. Eloszor is meg kell tanulni japanul. Ja, de azert kicsit mas a rendszer. Vacakabb.
Hasonloan. Eloszor is meg kell tanulni japanul. Ja, de azert kicsit mas a rendszer. Vacakabb.
Szerk: v3g374 2009-12-29 00:33:16
A VIZBig kb. olyan mint egy bunkoban. Azok is 3 kotetnyi tank koteteket tartalmaznak. A Kanzenban teljesen mas.
de a bunkoban nincs színes oldal, nem? a VIZBig-be meg ugye van színezett is, meg jó pár extra oldal is.
de én ehhez nem nagyon értek. legalábbis kezembe még nem volt japán DB manga semmilyen formában.
Bar Yahoo Auctionnal semmi sem lehet olcsobb.
azt hogy kell használni? ugyanúgy mint ebay?
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
A VIZBig kb. olyan mint egy bunkoban. Azok is 3 kotetnyi tank koteteket tartalmaznak. A Kanzenban teljesen mas. Az az erzesem a VIZ ki fogja adni azt is elobb-utobb, remelhetoleg eloszor cenzurazva, aztan cenzura nelkul is. Had vegyek a hulye amerikaiak.
Lehet hogy kartyakat olcsobb, sajnos fogalmam sincs. En csak mangarol beszelek. Animet is sokkal erdemesebb az angol nyelvu kiadasokat megvenni, mert joval olcsobbak. Japanban az animeket durvan tularazzak.
Egy normal tank manga arat 10dodo kore saccolnam, annyiert erdemes. ~1800HUf
Lehet hogy kartyakat olcsobb, sajnos fogalmam sincs. En csak mangarol beszelek. Animet is sokkal erdemesebb az angol nyelvu kiadasokat megvenni, mert joval olcsobbak. Japanban az animeket durvan tularazzak.
Egy normal tank manga arat 10dodo kore saccolnam, annyiert erdemes. ~1800HUf
beküldve: 2009-12-28 21:35:52
(#1276) Lehet,hogy hülyeséget írok,de a bookline.hu oldalon most néztem szét,és a Gantz vol.6 (angol) valami 2700Ft körül volt. Én 3600Ft-ért vettem eddig,lehet,hogy ezután másik oldalról rendelek,azért csaknemmindegy mennyit fizet érte az ember.
Az bookline.hu oldal egyetlen hátránya,hogy több a német nyelvű manga,mint az angol,bár németül is tudok valamennyire.De legalább lehet kötetenként majdnem egy ezrest spórolni.
Am vki tud ajánlani jó oldalakat,ahonnan érdemes rendelni angol köteteket?
Az bookline.hu oldal egyetlen hátránya,hogy több a német nyelvű manga,mint az angol,bár németül is tudok valamennyire.De legalább lehet kötetenként majdnem egy ezrest spórolni.
Am vki tud ajánlani jó oldalakat,ahonnan érdemes rendelni angol köteteket?
Dragonball Kanzenban:
Nem harom tank kotetet tartalmaz csak
én azt hittem hogy a VIZBig ugyanaz mint a Kanzenban. de akkor úgy látszik hogy nem, mivel a VIZBig 3 kötetet tartalmaz.
amúgy én most rendeltem AnimeLand-tól egy doboz DB kártyát (ezért jött Yakumo 23-án hogy odaadja) és jóval olcsóbb volt mintha magamtól rendeltem volna. pedig elég sok helyen körbe szoktam nézni...
Szerk: vadooc 2009-12-28 20:21:54
Sziasztok! Kicsit pontsitanek.
Ha tudtok angolul legalabb, ne rendeljetek magyar weboldalrol, mert nem eri meg. Japan mangat is millio helyrol be lehet szerezni viszonylag olcson. Egy Dragonball kanzenban kb 3000 forint.
Magyar ceg kozvetitessel rendelsz:
Japan ar + AFA
Kulfoldi ceg profitja
Magyar weboldal uzemeltetoinek a profitja
Postakoltseg az orszagba
Postakoltseg hozzad
Ezzel szemben, ha rogton egy kulfoldi cegtol rendelsz:
Japan ar + AFA
Kulfoldi ceg profitja
Postakoltseg hozzad
Altalaban valtozik mennyi profitot tesznek ra, ezert erdemes nezelodni es erdeklodni. En most mar a Yahoo Japan Auciton-on erdeklodok.
Ha megjottek a cuccok csinalok kepet.
Dragonball Kanzenban:
Nem harom tank kotetet tartalmaz csak masfelet. 10 fejezet vs 15. :) Viszont joval nehezebb. :(
Yesasiat erdemes kiprobalni, ha megtalalod ott amit keresel, mert egy bizonyos ar felett elengedik a postakoltseget. A gond hogy keves cuccuk van, es kb a japan ar duplajat kerik el. (Tehat az a postakoltseg elengedes vegulis nekik megterul.)
Ha tudtok angolul legalabb, ne rendeljetek magyar weboldalrol, mert nem eri meg. Japan mangat is millio helyrol be lehet szerezni viszonylag olcson. Egy Dragonball kanzenban kb 3000 forint.
Magyar ceg kozvetitessel rendelsz:
Japan ar + AFA
Kulfoldi ceg profitja
Magyar weboldal uzemeltetoinek a profitja
Postakoltseg az orszagba
Postakoltseg hozzad
Ezzel szemben, ha rogton egy kulfoldi cegtol rendelsz:
Japan ar + AFA
Kulfoldi ceg profitja
Postakoltseg hozzad
Altalaban valtozik mennyi profitot tesznek ra, ezert erdemes nezelodni es erdeklodni. En most mar a Yahoo Japan Auciton-on erdeklodok.
Ha megjottek a cuccok csinalok kepet.
Dragonball Kanzenban:
Nem harom tank kotetet tartalmaz csak masfelet. 10 fejezet vs 15. :) Viszont joval nehezebb. :(
Yesasiat erdemes kiprobalni, ha megtalalod ott amit keresel, mert egy bizonyos ar felett elengedik a postakoltseget. A gond hogy keves cuccuk van, es kb a japan ar duplajat kerik el. (Tehat az a postakoltseg elengedes vegulis nekik megterul.)
Szerk: v3g374 2009-12-28 20:11:56
Biztos 4200 Ft volt?
Most néztem meg animeland-en 2400 ft.
Sőt az összes külföldi manga (japán kazenban-ok is) amit lehet rendelni 2400
biztos hogy 4200Ft darabja, mivel beszéltem Yakumoval és rákérdeztem még 23-án.
rendelésre mangák menüpontnál tény hogy ott van az ár (2500Ft), de oda van írva hogy "Az árakról emailben kell érdeklődni!".
amúgy 4200Ft az nagyon jó ár, hiszen egy kanzenban 3 sima kötetet tartalmaz. amit ha külön-külön megrendelne valaki akkor tuti 6000Ft körül lenne az ára. mondjuk ha jól tudom nagyon nehéz beszerezni a sima köteteket. :(
a bolti árat (ami rá van nyomtatva a kötetre) nem feltétlenül kell alapul venni. én rendeltem már 5 euróért egy DB-os gyűjtő füzetet (amibe az Animated board and mag-okat kell gyűjteni) és a bolti ára ami rá volt nyomtata a hátuljára 3 euro volt! és akkor még az 5 euróhoz hozzájött még a postaköltség is nekem. szóval ez attól is függ hogy ahonnan rendelik ott mennyiért adják a kötetet.