Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-01-09 17:06:02
(#1302) Elkezdtem egy blogot csinálni, ahová a gyűjteményemet rakom fel itt a link
Hétfőn új kép várható
[Link]
Hétfőn új kép várható
[Link]
"A rádió feltalálója épp most osztotta le Hasfelmetsző Jacket..." Will
beküldve: 2010-01-09 15:22:27
(#1301) Huhh, hát nekem... Eddig van 30...
Vagy 32..? Már számolni is alig tudom
A léényeg: A Nanától, a Rurokentől, a Narutótól nem válnék meg SOHA!
Vagy 32..? Már számolni is alig tudom
A léényeg: A Nanától, a Rurokentől, a Narutótól nem válnék meg SOHA!
Tessék csekkolni: theweekend.blog.hu
Dragon Ball mangára nekem is fáj a fogam...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-01-07 14:22:00
(#1299) Vicceltem. Jó is lenne ha ennyi mangám lenne.
én is örülnék ha ennyi lenne
de azért van 11XD
most nem sorolom XD
csokinyul96
beküldve: 2010-01-06 13:12:03
(#1297) Dobok egy linket a jelenleg begyűjtött mangákról:
[Link]
A képminőség kicsit gagyi,de telóval ennél töbet nem tudok kihozni...
[Link]
A képminőség kicsit gagyi,de telóval ennél töbet nem tudok kihozni...
szívesen! :) ha esetleg más játékot keresel akkor szólj, hátha van vagy tudok szerezni.
OFF:
Háááát egy Metal Gear Solid 3 - Subsistence nagyon fáj a fogam , de olyan ritka mint a fehér holló (főleg PAL-osan), akár csak a lemezek (de főleg az első kettő kéne a harmadik bonus disc nem kéne) miatt is a fél karomat odaadnám. (jó igaz milliókat azért nem költenék rájuk)
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
De utána mondták többen is hogy nem érdemes venni ilyesmit, mert lehet bepenészedik az egész a csomagolás miatt.
Kérdés az hogy ez igaz vagy csak egyszerű riogatás az egész?
Hát nekem olyan 1 éve vannak befóliázva a mangáim és semmi bajuk sincsen. Persze az más hogy ha eleve valaki beleönt véletlenül fizet vagy úgy teszi fóliába az adott kötetet hogy vizes. XD
Most nézem vadooc is válaszolt nekem, így megragadom az alkalmat(ha épp erre felé néz): még egyszer megköszönöm hogy nálad tudtam megvásárolni a Dragon Quest - Journey Of Crused King Ps2-es játékot.
szívesen! :) ha esetleg más játékot keresel akkor szólj, hátha van vagy tudok szerezni.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Dragon Quest - Journey Of Crused King Ps2-es játékot.
aztat én is tervezem megnézni
beküldve: 2010-01-01 15:35:45
(#1293) Emberek egy kérdésem lenne.
Régebben már kérdeztem hogy mik azok a csomagolások, amik mangák vannak és mondtátok is hogy ezek spéci "képregény és manga" fóliák aminek nagyon örültem, mert így legalább pár mangámat nem fogja meg enni a kosz, vagy besárgul.
De utána mondták többen is hogy nem érdemes venni ilyesmit, mert lehet bepenészedik az egész a csomagolás miatt.
Más:
Most nézem vadooc is válaszolt nekem, így megragadom az alkalmat(ha épp erre felé néz): még egyszer megköszönöm hogy nálad tudtam megvásárolni a Dragon Quest - Journey Of Crused King Ps2-es játékot.
Régebben már kérdeztem hogy mik azok a csomagolások, amik mangák vannak és mondtátok is hogy ezek spéci "képregény és manga" fóliák aminek nagyon örültem, mert így legalább pár mangámat nem fogja meg enni a kosz, vagy besárgul.
Más:
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2010-01-01 15:38:20
Na legalább okosodunk is egy kicsit
33 kötet és meglesz a 100. mangád? De jó neked,na meg sok sikert hozzá Majd arról is kérünk egy képet,ha lehet.
33 kötet és meglesz a 100. mangád? De jó neked,na meg sok sikert hozzá Majd arról is kérünk egy képet,ha lehet.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-12-31 17:53:30
Hát ha pesti vagy akkor
www.sakurazaka.hu
www.holdfenyteam.hu
www.animeland.hu
én innen szerzem őket ;)
www.sakurazaka.hu
www.holdfenyteam.hu
www.animeland.hu
én innen szerzem őket ;)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Oh my Juliet...Nee kamisama kotaete yo dou sureba negai wa kanau? Aa ima sugu aitakute yozora ni naku yo oh my sweet Juliet...(LM.C)
Szerk: Moderátor 2009-12-31 17:52:55
beküldve: 2009-12-30 15:54:55
(#1290) Helosztok segítség kéne Bleach rajongó és nem sok boltot lelek ahol jó cuccokat lehetne venni nem tudnátok segíteni?Köszike előre is.
beküldve: 2009-12-30 15:01:33
(#1289) Na, akkor egy kis útmutató a fontosabb újrakiadásokhoz:
Kanzenban vagyis "tökéletes kiadás":
Ez egy kb 1,5 kötet vastagságú, színes oldalakban gazdag, jó papírminőségű, rendkívül igényes kiadás. Új borítórajzokkal, amit rendszerint az alkotó maga készít. Ezen felül extrákat is tartalmazhat, illetve előfordult, hogy plusz fejezetek kerültek bele (pl a Sámán király rendes befejezést kapott, 16 új fejezettel).
Bunkoban:
Olcsó utánnyomás, kisebb kivitelben, általában 1,5-2 kötetnyi tartalommal. A borítók rendszerint egyszerűek, van, hogy az eredeti borítót szerkesztik át.
Wideban vagyis "széles kiadás":
Legtöbbször 2-3 kötetnyi vastagsággal rendelkezik, eredeti mérettel. A papír nagyon olcsó és talán ez a legpuritánabb kiadás. Cserébe viszont elég olcsón beszerezhető a teljes sorozat.
Ezen kívül van egy még jó néhány, de azok csak pár kiadványnál jellemzőek.
VIZBIG:
Az amerikai VIZ kiadó találmánya, igazából nem lehet párhuzamot vonni a hasonló japán újrakiadásokkal. Nagyobb méretű és 3 kötetet tartalmaz (bár a Kenshin utolsó kötete 4-et, mert így jött ki). A kanzenban kiadás színes oldalait is tartalmazza, de nem mindet, ezt helyenként "csupán" szürkeárnyalatos képpel oldották meg. Puhaborítós és védőborító nélküli, viszont kihajtható fülek vannak (mint néhány VIZ Signature kiadványnál). Tartalmaz(hat) extrákat is.
Na, hogy ne legyek teljesen off: Megérkeztek a drágaszágaim!!!! REAL vol 2-6 (mellétettem az elsőt is, mert úgy az igazi):
67 kötetem van, na még 33 a 100-ig. Jövőre valószínűleg meglesz.
Kanzenban vagyis "tökéletes kiadás":
Ez egy kb 1,5 kötet vastagságú, színes oldalakban gazdag, jó papírminőségű, rendkívül igényes kiadás. Új borítórajzokkal, amit rendszerint az alkotó maga készít. Ezen felül extrákat is tartalmazhat, illetve előfordult, hogy plusz fejezetek kerültek bele (pl a Sámán király rendes befejezést kapott, 16 új fejezettel).
Bunkoban:
Olcsó utánnyomás, kisebb kivitelben, általában 1,5-2 kötetnyi tartalommal. A borítók rendszerint egyszerűek, van, hogy az eredeti borítót szerkesztik át.
Wideban vagyis "széles kiadás":
Legtöbbször 2-3 kötetnyi vastagsággal rendelkezik, eredeti mérettel. A papír nagyon olcsó és talán ez a legpuritánabb kiadás. Cserébe viszont elég olcsón beszerezhető a teljes sorozat.
Ezen kívül van egy még jó néhány, de azok csak pár kiadványnál jellemzőek.
VIZBIG:
Az amerikai VIZ kiadó találmánya, igazából nem lehet párhuzamot vonni a hasonló japán újrakiadásokkal. Nagyobb méretű és 3 kötetet tartalmaz (bár a Kenshin utolsó kötete 4-et, mert így jött ki). A kanzenban kiadás színes oldalait is tartalmazza, de nem mindet, ezt helyenként "csupán" szürkeárnyalatos képpel oldották meg. Puhaborítós és védőborító nélküli, viszont kihajtható fülek vannak (mint néhány VIZ Signature kiadványnál). Tartalmaz(hat) extrákat is.
Na, hogy ne legyek teljesen off: Megérkeztek a drágaszágaim!!!! REAL vol 2-6 (mellétettem az elsőt is, mert úgy az igazi):
67 kötetem van, na még 33 a 100-ig. Jövőre valószínűleg meglesz.
Szerk: Horsee 2009-12-30 15:16:20
beküldve: 2009-12-30 14:34:14
(#1288) helló!!!! kérem aki rendelkezik eredeti japán mangával (leginkább shonen, és leginkább jump), akk kérem irjon egy aranyos kis levelecskét erre a címre : viikaa@citromail.hu
és hogy ne legyen off az eladandó dolgot felteheti ide képben
és hogy ne legyen off az eladandó dolgot felteheti ide képben