Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-03-10 20:33:57
(#1347) Souichiro: Van itt néhány francia gyűjtemény, egész szépek, jó nézegetni, hogy kinek mennyi mangája van :)
[Link]
Horsee: Fuh, akkor vajon mibe fogom beleerőszakolni azt az Azumangát? A nagyobbakhoz majd kérek kölcsön Öcsikémtől képregény tasikat, még jó hogy ő azokat gyűjti!
És ez a válasz a Soul Eaterre is, mivel Öcsikém nem tud franciául ezért azokat a mangákat amiket valszeg ő is olvas majd inkább angolul veszem meg. Sajna most bajban vagyok, mert a Freesiát meg a Shikit megvették a franciák, mindjárt ki is jönnek, én meg nem vehetem meg, mert a tesóm is fixen kivi lenne rájuk.
Amúgy amellett, hogy a franciák gyorsabbak a kiadásban még olcsóbbak is és persze jóval közelebb is vannak! Ilyenkor úgy örülök, hogy franciát tanultam!
A decemberi szám azért érdekelne, mert jár hozzá a Wolf and Spice novel eredeti borítója is. Megpróbáltam megrendelni, de nem tudták nekem beszerezni, a Trillianban se kapható, Amazonról meg nem merem megrendelni használtan, mert lehet h nincs benne... Szóóóval, arra szeretnék kilyukadni, hogy ha esetleg, véletlenül talán-talán nincs rá szükséged nagyon szívesen megszabadítanálak tőle, persze ellenjuttatásért cserébe
Slam Dunk most érkezik még, és akkor azzal is beérem az amcsi kiadástt! REALtől picit tartok, nekem a kereskocsis sportolók kicsit kemény témának tűnnek..
Első??? Hm... Sztem az Árnybíró volt az első :) Az után kaptam rá arra, hogy meg is vegyem a mangákat, addig csak a neten olvastam őket. Meg mondom őszintén, szégenlem de nem emlékszek mi volt az első angol mangám... magamat ismerve bizti valamelyik shoujo :P
Hanon: Igen~igen, nekem is kedvencek ám!
Engem is irritál, de a földön azért mégse tarthatom őket! Amint lesz rendes polcuk máris pakolok és lövök pár képet! :)
[Link]
Horsee: Fuh, akkor vajon mibe fogom beleerőszakolni azt az Azumangát? A nagyobbakhoz majd kérek kölcsön Öcsikémtől képregény tasikat, még jó hogy ő azokat gyűjti!
És ez a válasz a Soul Eaterre is, mivel Öcsikém nem tud franciául ezért azokat a mangákat amiket valszeg ő is olvas majd inkább angolul veszem meg. Sajna most bajban vagyok, mert a Freesiát meg a Shikit megvették a franciák, mindjárt ki is jönnek, én meg nem vehetem meg, mert a tesóm is fixen kivi lenne rájuk.
Amúgy amellett, hogy a franciák gyorsabbak a kiadásban még olcsóbbak is és persze jóval közelebb is vannak! Ilyenkor úgy örülök, hogy franciát tanultam!
A decemberi szám azért érdekelne, mert jár hozzá a Wolf and Spice novel eredeti borítója is. Megpróbáltam megrendelni, de nem tudták nekem beszerezni, a Trillianban se kapható, Amazonról meg nem merem megrendelni használtan, mert lehet h nincs benne... Szóóóval, arra szeretnék kilyukadni, hogy ha esetleg, véletlenül talán-talán nincs rá szükséged nagyon szívesen megszabadítanálak tőle, persze ellenjuttatásért cserébe
Slam Dunk most érkezik még, és akkor azzal is beérem az amcsi kiadástt! REALtől picit tartok, nekem a kereskocsis sportolók kicsit kemény témának tűnnek..
Első??? Hm... Sztem az Árnybíró volt az első :) Az után kaptam rá arra, hogy meg is vegyem a mangákat, addig csak a neten olvastam őket. Meg mondom őszintén, szégenlem de nem emlékszek mi volt az első angol mangám... magamat ismerve bizti valamelyik shoujo :P
Hanon: Igen~igen, nekem is kedvencek ám!
Engem is irritál, de a földön azért mégse tarthatom őket! Amint lesz rendes polcuk máris pakolok és lövök pár képet! :)
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-10 22:13:50
beküldve: 2010-03-10 19:15:52
(#1346) olyan kellene ami nem csak a fanok egy részének tetszik. Nem tom mennyien ismerik de ha elkezdenék olvasni fogyna mint piacon a kaja. és ez nem más mint a ONE Piece. kicsit tul ragoztam de hát már irtam ezt nem is egyszer azért irtam egy kis rizsát
beküldve: 2010-03-10 17:56:48
(#1345) Előkerestem pár régi képet, azóta annyi a változás, h a Bania 5kötete és a Tarot Cafe 7kötete már nincs meg
+ gyarapodott az 1lemezes Bleach, DN és Fullmetal Alchemist DVD gyűjtemény, a Mondoval érkeztek ugye..
+ a Trigun mind az 5 DVD-je megvan azóta.
[Link]
[Link]
A Bleach és a DN 2. Box-ot meg odaképzelem..
Hátha valakinek még új lesz :)
szerk: Találtam ilyet is:
[Link]
MangaFanos tatyók
Azóta persze abból is megvannak az újak xD
[Link]
Válság rulz, áldozatok lettek.. De a többit nincs szívem eladni...
+ gyarapodott az 1lemezes Bleach, DN és Fullmetal Alchemist DVD gyűjtemény, a Mondoval érkeztek ugye..
+ a Trigun mind az 5 DVD-je megvan azóta.
[Link]
[Link]
A Bleach és a DN 2. Box-ot meg odaképzelem..
Hátha valakinek még új lesz :)
szerk: Találtam ilyet is:
[Link]
MangaFanos tatyók
Azóta persze abból is megvannak az újak xD
[Link]
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-10 18:03:59
Aaaaw a HotDk milyen szépek ottan~
Amúgy grat hozzá. Én biztos nem bírnám őket hosszú távon így összeszórva tartani, mindig piszkálna, az elrendezés nekem kifejezetten fontos. xD Majd kérünk képeket az új polc felavatása után is~
Amúgy grat hozzá. Én biztos nem bírnám őket hosszú távon így összeszórva tartani, mindig piszkálna, az elrendezés nekem kifejezetten fontos. xD Majd kérünk képeket az új polc felavatása után is~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Horsee: De szép!
Egy dolgot nem szeretek a kiadásban. A borítókat. Azok rémesek. Fogtak egy-egy panelt vagy oldalt, kiszínezték és berakták előre. Ennyi erővel Inoue-senseit is felkérhették volna, hogy csináljon újakat. :(
Vajon egy sima képregényes zacsiba beleférne az Azumanga?
Nem, hidd el. Már próbáltam. Túl dagi. :) Van abból is egy rakás (nem csak mangákat gyűjtök). Azon gondolkoztam, hogy a Silver Age-méretűbe beleférne-e... (ugyanolyan magas, viszont szélesebb) de sajnos nem hiszem. A nagyobb méretű mangák (pl: D, a vámpírvadász) viszont csak a képregényes tasakba férnek bele.
Ugye jól rémlik, hogy Te veszed a Yen Plust? A 2009es decemberi szám megvan???
Jól rémlik, de a decemberi még nincs nálam, majd valszeg a conon veszem át, hogy megspóroljam a postaköltséget. Azért kérdezz ezzel kapcsolatban, hátha tudok válaszolni.
Gratulálok, nagyon szép gyűjtemény. Ha lehet, akkor feltennék egy-két kérdést... Ha tudsz franciául, hogyhogy nem úgy veszed a Soul Eatert? Az amerikai kiadás pokolian lassú lesz. Most adták ki a 2. kötetet és idén csak a 4.-ig jutnak el, míg a franciák a 8-nál tartanak és vagy 12-ig eljutnak év végére. Bár az igazat megvallva ők szinte mindenben előbb járnak, mint az amcsik (a Bleach is 35-nél jár, a D.Gray-man meg 18-nál). Egyébként látom van Slam Dunkod is. Szerintem próbáld meg a REAL-t is egyszer. Ez Inoue-sensei utolsó munkája (ami még fut a Vagabonddal karöltve). Ja, és még egy kérdés... melyik volt az első? :)
van benne valami, de a manga vásárlás elvonási tünetek csak 1-2 hónap után jönnek elő. mondjuk most pont visszafogtam magam, h tudjak venni 5 kötet yyht
-
Szerk: ∂z 2010-03-10 09:28:22
Bár a cigi meg a pia még mindig jobb egy fokkal vagy kettővel,mint a fű,a porok,vagy a játékgépezés ^^"
Am én is tudnék évente 100 vagy még annál is több mangát venni akár,ha nem kéne szarságokra kölcsön adnom a pénzemből,mint pl. a lakáshitel,amit édesanyukám állandóan az én közreműködésemmel fizet ki sikeresen és tartozásmentesen ^^" Vagy vmi hasonló.Ebből adódóan eddig nekem egy IV-es Golf árával tartoznak...
De jó is ez az élet...
Lumana: 10 ezer manga? OMFG! Én deviantarton favolgatok be manga gyűjteményeket,de ott is ilyen 4-500 darab manga a rekord egy-egy tagnál.
Igen,az a csúnya melltartó,meg a bugyogó,hogy mindig olyankor van a lánykákon a Tenjho Tengében,amikor éppenséggel nem kéne xD
Am én is tudnék évente 100 vagy még annál is több mangát venni akár,ha nem kéne szarságokra kölcsön adnom a pénzemből,mint pl. a lakáshitel,amit édesanyukám állandóan az én közreműködésemmel fizet ki sikeresen és tartozásmentesen ^^" Vagy vmi hasonló.Ebből adódóan eddig nekem egy IV-es Golf árával tartoznak...
De jó is ez az élet...
Lumana: 10 ezer manga? OMFG! Én deviantarton favolgatok be manga gyűjteményeket,de ott is ilyen 4-500 darab manga a rekord egy-egy tagnál.
Igen,az a csúnya melltartó,meg a bugyogó,hogy mindig olyankor van a lánykákon a Tenjho Tengében,amikor éppenséggel nem kéne xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-10 08:07:43
beküldve: 2010-03-10 02:41:58
(#1340) Dz meglepődnél milyen sok pénzed lenne amit mangákra tudnál költeni, ha nem cigit veszel meg piát, hanem félre raknád :P
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-10 02:57:51
Francia gyűjteményeket szoktam nézegetni, ott vannak olyan tagok, akik már több mint 10ezer mangával rendelkeznek. Na onnan nekem is kéne az a 60-70%. Csak amit meghagynék szegénykének az jóval több mint ami most nekem van
Felesleges? Nem odaillő? Hm.... lássuk csak.. melltartó? XD
Szal akkor a 9diktől rájöttek, hogy a fanok nagyon ki vannak akadva, ha belerajzolgatnak csak úgy pluszba a mangájukba
Felesleges? Nem odaillő? Hm.... lássuk csak.. melltartó? XD
Szal akkor a 9diktől rájöttek, hogy a fanok nagyon ki vannak akadva, ha belerajzolgatnak csak úgy pluszba a mangájukba
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-09 22:27:36
Wow, majdnem 100 mangád van!
És azt hittem, még én költök sokat mangákra... pedig jó 16 kötetet rám vertél...
És azt hittem, még én költök sokat mangákra... pedig jó 16 kötetet rám vertél...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is megközelítőleg 3 éve gyűjtöm a mangákat.Csak eleinte nem foglalkoztam úgy komolyabban a dologgal,így akkoriban a megspórolt pénzem szépen elfogyogatott ^^"
Én a te gyűjteményed kb 60-70%-át elfogadnám csak úgy xD
Tenjho Tenge...én nem értem már lassan.A véres részek azok rendben vannak,ott semmi problémát nem észlelni.
Inkább a csajok ábrázolásával vannak bajok,néhány jelenetnél felesleges-nem odaillő ruhadarab van rajtuk,DE a 9. kötettől csak úgy megváltozik minden.Vagy ha onnan nem is,de a tizensokadik köteteknél már hanagolják a cenzúrázást.
Én a te gyűjteményed kb 60-70%-át elfogadnám csak úgy xD
Tenjho Tenge...én nem értem már lassan.A véres részek azok rendben vannak,ott semmi problémát nem észlelni.
Inkább a csajok ábrázolásával vannak bajok,néhány jelenetnél felesleges-nem odaillő ruhadarab van rajtuk,DE a 9. kötettől csak úgy megváltozik minden.Vagy ha onnan nem is,de a tizensokadik köteteknél már hanagolják a cenzúrázást.
Szerk: Souichiro 2010-03-09 21:37:10
beküldve: 2010-03-09 21:21:04
(#1336) Dz.: Nah azért ne túlozzunk! :) Nem fagy be télen a seggem és nem is éhezek, csak ügyesen oldom meg a pénzügyi dolgokat :) inkább mangára teszek félre mint másra.
Ja megszámolni néha kicsit problémás, de mindjárt 400an vannak, az majd kicsit könnyíti a matekot velük!
Ó és kb 3 év alatt gyűltek össze.
Souichiro: A Te gyűjteményed is csini! Irigylek is tőled pár dolgot! Mondjuk a Tenjou Tengék meg a Rebornok nekem is kellenének
Amúgy a Tenjou Tengék tényleg cenzúrázva vannak?
Ja megszámolni néha kicsit problémás, de mindjárt 400an vannak, az majd kicsit könnyíti a matekot velük!
Ó és kb 3 év alatt gyűltek össze.
Souichiro: A Te gyűjteményed is csini! Irigylek is tőled pár dolgot! Mondjuk a Tenjou Tengék meg a Rebornok nekem is kellenének
Amúgy a Tenjou Tengék tényleg cenzúrázva vannak?
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-09 21:22:54
Gyönyörű!
Asszem én le vagyok hozzád képest maradva,mint a borravaló ^^"
Dz:jaja,Lumana az igazi True mangafan!
Asszem én le vagyok hozzád képest maradva,mint a borravaló ^^"
Dz:jaja,Lumana az igazi True mangafan!
Szerk: Souichiro 2010-03-09 21:08:08
Nem eszek és nem iszok, szakadt cuccokban járok csak hogy mangákat tehessek a polcomra XD
mindenki mástól el kéne venni a true mangafan jelzőt és neked adni az összeset. vagy kérvényezhetnél egy külön ULTIMATE MANGAFAN státuszt. én még abban is elfáradtam, h összeszámoljam h mennyid van.
-
Nem eszek és nem iszok, szakadt cuccokban járok csak hogy mangákat tehessek a polcomra XD Azért ez csak félig igaz, de mivel még tanulok dolgozni se időm se késztetésem egyenlőre szal csak a spórolás maradt. Mondhatjuk úgy is, hogy Anyuék vették az összeset, csak ők azt hitték, hogy másra adták a pénzt :)
lumana.wordpress.com