![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2010-03-10 20:33:57
(#1347) Souichiro: Van itt néhány francia gyűjtemény, egész szépek, jó nézegetni, hogy kinek mennyi mangája van :)
[Link]
Horsee: Fuh, akkor vajon mibe fogom beleerőszakolni azt az Azumangát?
A nagyobbakhoz majd kérek kölcsön Öcsikémtől képregény tasikat, még jó hogy ő azokat gyűjti!
És ez a válasz a Soul Eaterre is, mivel Öcsikém nem tud franciául ezért azokat a mangákat amiket valszeg ő is olvas majd inkább angolul veszem meg. Sajna most bajban vagyok, mert a Freesiát meg a Shikit megvették a franciák, mindjárt ki is jönnek, én meg nem vehetem meg, mert a tesóm is fixen kivi lenne rájuk.
Amúgy amellett, hogy a franciák gyorsabbak a kiadásban még olcsóbbak is és persze jóval közelebb is vannak! Ilyenkor úgy örülök, hogy franciát tanultam!![](/var/images/emotions/12.png)
A decemberi szám azért érdekelne, mert jár hozzá a Wolf and Spice novel eredeti borítója is. Megpróbáltam megrendelni, de nem tudták nekem beszerezni, a Trillianban se kapható, Amazonról meg nem merem megrendelni használtan, mert lehet h nincs benne... Szóóóval, arra szeretnék kilyukadni, hogy ha esetleg, véletlenül talán-talán nincs rá szükséged nagyon szívesen megszabadítanálak tőle, persze ellenjuttatásért cserébe
Slam Dunk most érkezik még, és akkor azzal is beérem az amcsi kiadástt! REALtől picit tartok, nekem a kereskocsis sportolók kicsit kemény témának tűnnek..
Első??? Hm... Sztem az Árnybíró volt az első :) Az után kaptam rá arra, hogy meg is vegyem a mangákat, addig csak a neten olvastam őket. Meg mondom őszintén, szégenlem de nem emlékszek mi volt az első angol mangám... magamat ismerve bizti valamelyik shoujo :P
Hanon: Igen~igen, nekem is kedvencek ám!![](/var/images/emotions/12.png)
Engem is irritál, de a földön azért mégse tarthatom őket!
Amint lesz rendes polcuk máris pakolok és lövök pár képet! :)
[Link]
Horsee: Fuh, akkor vajon mibe fogom beleerőszakolni azt az Azumangát?
![](/var/images/emotions/13.png)
És ez a válasz a Soul Eaterre is, mivel Öcsikém nem tud franciául ezért azokat a mangákat amiket valszeg ő is olvas majd inkább angolul veszem meg. Sajna most bajban vagyok, mert a Freesiát meg a Shikit megvették a franciák, mindjárt ki is jönnek, én meg nem vehetem meg, mert a tesóm is fixen kivi lenne rájuk.
![](/var/images/emotions/21.png)
Amúgy amellett, hogy a franciák gyorsabbak a kiadásban még olcsóbbak is és persze jóval közelebb is vannak! Ilyenkor úgy örülök, hogy franciát tanultam!
![](/var/images/emotions/12.png)
A decemberi szám azért érdekelne, mert jár hozzá a Wolf and Spice novel eredeti borítója is. Megpróbáltam megrendelni, de nem tudták nekem beszerezni, a Trillianban se kapható, Amazonról meg nem merem megrendelni használtan, mert lehet h nincs benne... Szóóóval, arra szeretnék kilyukadni, hogy ha esetleg, véletlenül talán-talán nincs rá szükséged nagyon szívesen megszabadítanálak tőle, persze ellenjuttatásért cserébe
![](/var/images/emotions/14.png)
Slam Dunk most érkezik még, és akkor azzal is beérem az amcsi kiadástt! REALtől picit tartok, nekem a kereskocsis sportolók kicsit kemény témának tűnnek..
Első??? Hm... Sztem az Árnybíró volt az első :) Az után kaptam rá arra, hogy meg is vegyem a mangákat, addig csak a neten olvastam őket. Meg mondom őszintén, szégenlem de nem emlékszek mi volt az első angol mangám... magamat ismerve bizti valamelyik shoujo :P
Hanon: Igen~igen, nekem is kedvencek ám!
Engem is irritál, de a földön azért mégse tarthatom őket!
![](/var/images/emotions/29.png)
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-10 22:13:50
beküldve: 2010-03-10 19:15:52
(#1346) olyan kellene ami nem csak a fanok egy részének tetszik. Nem tom mennyien ismerik de ha elkezdenék olvasni fogyna mint piacon a kaja. és ez nem más mint a ONE Piece. kicsit tul ragoztam de hát már irtam ezt nem is egyszer azért irtam egy kis rizsát ![](/var/images/emotions/12.png)
beküldve: 2010-03-10 17:56:48
(#1345) Előkerestem pár régi képet, azóta annyi a változás, h a Bania 5kötete és a Tarot Cafe 7kötete már nincs meg ![](/var/images/emotions/21.png)
+ gyarapodott az 1lemezes Bleach, DN és Fullmetal Alchemist DVD gyűjtemény, a Mondoval érkeztek ugye..
+ a Trigun mind az 5 DVD-je megvan azóta.
[Link]
[Link]
A Bleach és a DN 2. Box-ot meg odaképzelem..
Hátha valakinek még új lesz :)
szerk: Találtam ilyet is:
[Link]
MangaFanos tatyók![](/var/images/emotions/12.png)
Azóta persze abból is megvannak az újak xD
[Link]
Válság rulz, áldozatok lettek.. De a többit nincs szívem eladni...
![](/var/images/emotions/20.png)
+ gyarapodott az 1lemezes Bleach, DN és Fullmetal Alchemist DVD gyűjtemény, a Mondoval érkeztek ugye..
+ a Trigun mind az 5 DVD-je megvan azóta.
[Link]
[Link]
A Bleach és a DN 2. Box-ot meg odaképzelem..
Hátha valakinek még új lesz :)
szerk: Találtam ilyet is:
[Link]
MangaFanos tatyók
Azóta persze abból is megvannak az újak xD
[Link]
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-10 18:03:59
Aaaaw a HotDk milyen szépek ottan~
Amúgy grat hozzá. Én biztos nem bírnám őket hosszú távon így összeszórva tartani, mindig piszkálna, az elrendezés nekem kifejezetten fontos. xD Majd kérünk képeket az új polc felavatása után is~
Amúgy grat hozzá. Én biztos nem bírnám őket hosszú távon így összeszórva tartani, mindig piszkálna, az elrendezés nekem kifejezetten fontos. xD Majd kérünk képeket az új polc felavatása után is~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Horsee: De szép!
Egy dolgot nem szeretek a kiadásban. A borítókat. Azok rémesek. Fogtak egy-egy panelt vagy oldalt, kiszínezték és berakták előre. Ennyi erővel Inoue-senseit is felkérhették volna, hogy csináljon újakat. :(
Vajon egy sima képregényes zacsiba beleférne az Azumanga?
Nem, hidd el. Már próbáltam. Túl dagi. :) Van abból is egy rakás (nem csak mangákat gyűjtök). Azon gondolkoztam, hogy a Silver Age-méretűbe beleférne-e... (ugyanolyan magas, viszont szélesebb) de sajnos nem hiszem. A nagyobb méretű mangák (pl: D, a vámpírvadász) viszont csak a képregényes tasakba férnek bele.
Ugye jól rémlik, hogy Te veszed a Yen Plust? A 2009es decemberi szám megvan???
Jól rémlik, de a decemberi még nincs nálam, majd valszeg a conon veszem át, hogy megspóroljam a postaköltséget. Azért kérdezz ezzel kapcsolatban, hátha tudok válaszolni.
Gratulálok, nagyon szép gyűjtemény. Ha lehet, akkor feltennék egy-két kérdést... Ha tudsz franciául, hogyhogy nem úgy veszed a Soul Eatert? Az amerikai kiadás pokolian lassú lesz. Most adták ki a 2. kötetet és idén csak a 4.-ig jutnak el, míg a franciák a 8-nál tartanak és vagy 12-ig eljutnak év végére. Bár az igazat megvallva ők szinte mindenben előbb járnak, mint az amcsik (a Bleach is 35-nél jár, a D.Gray-man meg 18-nál). Egyébként látom van Slam Dunkod is. Szerintem próbáld meg a REAL-t is egyszer. Ez Inoue-sensei utolsó munkája (ami még fut a Vagabonddal karöltve). Ja, és még egy kérdés... melyik volt az első? :)
van benne valami, de a manga vásárlás elvonási tünetek csak 1-2 hónap után jönnek elő. mondjuk most pont visszafogtam magam, h tudjak venni 5 kötet yyht
-
Szerk: ∂z 2010-03-10 09:28:22
Bár a cigi meg a pia még mindig jobb egy fokkal vagy kettővel,mint a fű,a porok,vagy a játékgépezés ^^"
Am én is tudnék évente 100 vagy még annál is több mangát venni akár,ha nem kéne szarságokra kölcsön adnom a pénzemből,mint pl. a lakáshitel,amit édesanyukám állandóan az én közreműködésemmel fizet ki sikeresen és tartozásmentesen ^^" Vagy vmi hasonló.Ebből adódóan eddig nekem egy IV-es Golf árával tartoznak...
De jó is ez az élet...
Lumana: 10 ezer manga? OMFG! Én deviantarton favolgatok be manga gyűjteményeket,de ott is ilyen 4-500 darab manga a rekord egy-egy tagnál.
Igen,az a csúnya melltartó,meg a bugyogó,hogy mindig olyankor van a lánykákon a Tenjho Tengében,amikor éppenséggel nem kéne xD
Am én is tudnék évente 100 vagy még annál is több mangát venni akár,ha nem kéne szarságokra kölcsön adnom a pénzemből,mint pl. a lakáshitel,amit édesanyukám állandóan az én közreműködésemmel fizet ki sikeresen és tartozásmentesen ^^" Vagy vmi hasonló.Ebből adódóan eddig nekem egy IV-es Golf árával tartoznak...
De jó is ez az élet...
Lumana: 10 ezer manga? OMFG! Én deviantarton favolgatok be manga gyűjteményeket,de ott is ilyen 4-500 darab manga a rekord egy-egy tagnál.
Igen,az a csúnya melltartó,meg a bugyogó,hogy mindig olyankor van a lánykákon a Tenjho Tengében,amikor éppenséggel nem kéne xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-03-10 08:07:43
beküldve: 2010-03-10 02:41:58
(#1340) Dz meglepődnél milyen sok pénzed lenne amit mangákra tudnál költeni, ha nem cigit veszel meg piát, hanem félre raknád :P
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-03-10 02:57:51
Francia gyűjteményeket szoktam nézegetni, ott vannak olyan tagok, akik már több mint 10ezer mangával rendelkeznek. Na onnan nekem is kéne az a 60-70%. Csak amit meghagynék szegénykének az jóval több mint ami most nekem van
Felesleges? Nem odaillő? Hm.... lássuk csak.. melltartó? XD
Szal akkor a 9diktől rájöttek, hogy a fanok nagyon ki vannak akadva, ha belerajzolgatnak csak úgy pluszba a mangájukba
![](/var/images/emotions/17.png)
Felesleges? Nem odaillő? Hm.... lássuk csak.. melltartó? XD
Szal akkor a 9diktől rájöttek, hogy a fanok nagyon ki vannak akadva, ha belerajzolgatnak csak úgy pluszba a mangájukba
![](/var/images/emotions/14.png)
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-09 22:27:36
Wow, majdnem 100 mangád van!
És azt hittem, még én költök sokat mangákra... pedig jó 16 kötetet rám vertél...
![](/var/images/emotions/09.png)
És azt hittem, még én költök sokat mangákra... pedig jó 16 kötetet rám vertél...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is megközelítőleg 3 éve gyűjtöm a mangákat.Csak eleinte nem foglalkoztam úgy komolyabban a dologgal,így akkoriban a megspórolt pénzem szépen elfogyogatott ^^"
Én a te gyűjteményed kb 60-70%-át elfogadnám csak úgy xD
Tenjho Tenge...én nem értem már lassan.A véres részek azok rendben vannak,ott semmi problémát nem észlelni.
Inkább a csajok ábrázolásával vannak bajok,néhány jelenetnél felesleges-nem odaillő ruhadarab van rajtuk,DE a 9. kötettől csak úgy megváltozik minden.Vagy ha onnan nem is,de a tizensokadik köteteknél már hanagolják a cenzúrázást.
Én a te gyűjteményed kb 60-70%-át elfogadnám csak úgy xD
Tenjho Tenge...én nem értem már lassan.A véres részek azok rendben vannak,ott semmi problémát nem észlelni.
Inkább a csajok ábrázolásával vannak bajok,néhány jelenetnél felesleges-nem odaillő ruhadarab van rajtuk,DE a 9. kötettől csak úgy megváltozik minden.Vagy ha onnan nem is,de a tizensokadik köteteknél már hanagolják a cenzúrázást.
Szerk: Souichiro 2010-03-09 21:37:10
beküldve: 2010-03-09 21:21:04
(#1336) Dz.: Nah azért ne túlozzunk! :) Nem fagy be télen a seggem és nem is éhezek, csak ügyesen oldom meg a pénzügyi dolgokat :) inkább mangára teszek félre mint másra.
Ja megszámolni néha kicsit problémás, de mindjárt 400an vannak, az majd kicsit könnyíti a matekot velük!
Ó és kb 3 év alatt gyűltek össze.
Souichiro: A Te gyűjteményed is csini! Irigylek is tőled pár dolgot! Mondjuk a Tenjou Tengék meg a Rebornok nekem is kellenének
Amúgy a Tenjou Tengék tényleg cenzúrázva vannak?
Ja megszámolni néha kicsit problémás, de mindjárt 400an vannak, az majd kicsit könnyíti a matekot velük!
![](/var/images/emotions/17.png)
Ó és kb 3 év alatt gyűltek össze.
Souichiro: A Te gyűjteményed is csini! Irigylek is tőled pár dolgot! Mondjuk a Tenjou Tengék meg a Rebornok nekem is kellenének
![](/var/images/emotions/19.png)
Amúgy a Tenjou Tengék tényleg cenzúrázva vannak?
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2010-03-09 21:22:54
Gyönyörű!
Asszem én le vagyok hozzád képest maradva,mint a borravaló ^^"
Dz:jaja,Lumana az igazi True mangafan!
Asszem én le vagyok hozzád képest maradva,mint a borravaló ^^"
Dz:jaja,Lumana az igazi True mangafan!
Szerk: Souichiro 2010-03-09 21:08:08
Nem eszek és nem iszok, szakadt cuccokban járok csak hogy mangákat tehessek a polcomra XD
mindenki mástól el kéne venni a true mangafan jelzőt és neked adni az összeset. vagy kérvényezhetnél egy külön ULTIMATE MANGAFAN státuszt. én még abban is elfáradtam, h összeszámoljam h mennyid van.
-
Nem eszek és nem iszok, szakadt cuccokban járok csak hogy mangákat tehessek a polcomra XD Azért ez csak félig igaz, de mivel még tanulok dolgozni se időm se késztetésem egyenlőre szal csak a spórolás maradt. Mondhatjuk úgy is, hogy Anyuék vették az összeset, csak ők azt hitték, hogy másra adták a pénzt :)
lumana.wordpress.com