Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
[Link]
a képminőségéért előre is bocsesz... conon szerzek be még 3 mangát *o* alig várom >_<
Én most léptem át a "mágikus" határt,51. manga "begyűjtve",mint holmi Pokémonos izé xD
49 és megvan a 100.Ki tudja,talán jövő ilyenkorra meglesz.
A kép itt megtalálható.
Yaven mester,gratula a gyűjteményedhez.Vampire Knight Na majd idővel én is begyűjtöm a hiányzó köteteket.
Nállam a Soul Eater manga "gerince" van összegyűrődve.Ebből adódóan kopik szintúgy,mint a nemnormális.És igen,Yen Press mangáról van szó jelen esetben is.
az 1. kötet és egy kép a belsejéből:
[Link]
[Link]
a 2. kötet és abból is pár kép:
[Link]
[Link]
a gerinc és a méretek különbsége:
[Link]
és az összes bleaches könyvem
amire büszke vagyok *o*
:[Link]
és ma a nyuffi hozta a Soul Eater 1. kötetét *o* és bocs h egy kicsit késve hoztam képeket TT___TT
Ilyet nálunk is csinálhatnának. Csak mondjuk angol nyelvűeknek jobban örülnék.
A Higurashi mangát meg érdemes beszerezni, mert van olyan jó, mint az anime.
Rejtély. Mindenesetre ettől függetlenül is be szeretné már szerezni végre a Higurashit.>___<
A héten voltam Bécsben és láttunk a Westbanhof pályaudvaron egy újságosnál leértékelt mangákat. Aki tud németül annak ott egész kis kánaán nyílt volna: Fushigi Yuugi is volt, meg a legtöbb igényesebb rajzolásúnak tűnt - sajnos a címekre már nem emlékszem, csak erre az előbbire.... - és mindezek mindössze 3 euróért. Azt hittem elsírom magam.
Nah mindegy, elég az OFF-ból.^^
Lehet, hogy fogok rájuk venni. Am. nem tudom felfogni, hogy hogyan lehetséges az, hogy míg a VK köteteimet legalább 5x annyit olvasgatom, mint ezeket, azokon semmi hiba nincs? Ráadásul a Higurashik a belső lapjai sokkal jobb minőségű papírból is vannak...
Szerintem próbáld meg a védőfóliát, rontani nem ronthat a helyzeten - szerintem. Mindenesetre, ez elég tré, hogy így jártál velük.
Egyelőre csak 47 darab van, további 9 megrendelés alatt (Rozen Maiden 2, 4-6, Higurashi 5-6, Honey and Clover 1-2, Chobits omnibus 1), de még a Sakuraconon is szeretnék 6-ot beszerezni. Szóval majd valamikor május elején várható lesz egy frissített kép.
Az első darabot még 2008 októberében szereztem be; ez a Vampire Knight 1. volt, aztán jöttek a Death Note kötetek és így tovább. Legutóbbi szerzeményeim: Higurashi 4, Nausicaä 1.
Íme a képek:
Polcon: [Link]
Árnybírók kiterítve: [Link]
Death Note-ok kiterítve: [Link]
Higurashik kiterítve: [Link]
Vampire Knight-ok kiterítve: [Link]
Összes a földön^^": [Link]
Nem feltétlenül ide tartozik, de lenne egy kérdésem: a Higurashi mangáim gerinceinek szélei elkezdtek lekopni és most fehérlenek. Lehet ez ellen valamit tenni? Úgy vigyáztam rájuk, mint a szemem fényére, de egyre rosszabb az állapotuk Megoldás lehet a problémára a védő fólia, vagy csak vegyem tudomásul, hogy a Yen Press igénytelen borítóval adja ki?
Hát igen. De legalább scanlation lenne. De nincs. Illetve az első 17 fejezet, utána meg összevissza a több, mint 730-ból. A Hajime no Ippo egy sokkal hosszabb (közel 900 fejezet) sportmanga, azt mégis végig megcsinálták (illetve csinálják a friss fejezeteket a mai napig).
Képet kaphatunk? Nagyon kiváncsi vagyok rá!
Bár ez nem nekem szólt, de azért mégis válaszolok. Az első novella az első mangakötet eseményeit írja le, a másodikat nem tudom.
Borítóképek:
(új kiadás)
valaho úgy meg persze pár szót nagyából tudok x'D... am kép azonnal csinálok... amm valami olyasmi így a benne lévő képek alapján, h az első kötet a papagájos storyig terjed de a 2. kötetben x'D valami eszméletlen nagy baromságok lehetnek. olyan képek vannak benne, szal azok sztem ilyen mellék story x'D de mindjárt csinok pár képet x'D
am ilyenekben nagy bleach fanatikus vagyok meg van azt artbook+ az angol character book is de még az animation book az nincs x'D meg még pár...
#Sasakiii - Bleach novellák??? Nem is tudtam h van olyan...
ez egy érdekes történet x'D... a lényeg h összesen, csak egy azsiai webbolton találtam meg X'D jah és az angol wikipédián írnak róla keményen 2 sort de szeressük az animelandet segétségükkel hoztam be x'D remélem nem mondtam méD x'D
Köszi, elfogadnék pár ízelítő képet belőle. Múltkor pont ezt láttam ebay-en, csak sajna lemaradtam az aukcióról. (Utólag persze felkerült ismét, de nem tetszett az ára. :Đ)