Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

[Link]
a képminőségéért előre is bocsesz... conon szerzek be még 3 mangát *o* alig várom

Én most léptem át a "mágikus" határt,51. manga "begyűjtve",mint holmi Pokémonos izé xD
49 és megvan a 100.Ki tudja,talán jövő ilyenkorra meglesz.
A kép itt megtalálható.
Yaven mester,gratula a gyűjteményedhez.Vampire Knight

Nállam a Soul Eater manga "gerince" van összegyűrődve.Ebből adódóan kopik szintúgy,mint a nemnormális.És igen,Yen Press mangáról van szó jelen esetben is.

az 1. kötet és egy kép a belsejéből:
[Link]
[Link]
a 2. kötet és abból is pár kép:
[Link]
[Link]
a gerinc és a méretek különbsége:
[Link]
és az összes bleaches könyvem
amire büszke vagyok *o*
:[Link]
és ma a nyuffi hozta a Soul Eater 1. kötetét *o* és bocs h egy kicsit késve hoztam képeket TT___TT
Ilyet nálunk is csinálhatnának. Csak mondjuk angol nyelvűeknek jobban örülnék.
A Higurashi mangát meg érdemes beszerezni, mert van olyan jó, mint az anime.
Rejtély. Mindenesetre ettől függetlenül is be szeretné már szerezni végre a Higurashit.>___<
A héten voltam Bécsben és láttunk a Westbanhof pályaudvaron egy újságosnál leértékelt mangákat. Aki tud németül annak ott egész kis kánaán nyílt volna: Fushigi Yuugi is volt, meg a legtöbb igényesebb rajzolásúnak tűnt - sajnos a címekre már nem emlékszem, csak erre az előbbire.... - és mindezek mindössze 3 euróért. Azt hittem elsírom magam.
Nah mindegy, elég az OFF-ból.^^
Lehet, hogy fogok rájuk venni. Am. nem tudom felfogni, hogy hogyan lehetséges az, hogy míg a VK köteteimet legalább 5x annyit olvasgatom, mint ezeket, azokon semmi hiba nincs? Ráadásul a Higurashik a belső lapjai sokkal jobb minőségű papírból is vannak...
Szerintem próbáld meg a védőfóliát, rontani nem ronthat a helyzeten - szerintem. Mindenesetre, ez elég tré, hogy így jártál velük.

Egyelőre csak 47 darab van, további 9 megrendelés alatt (Rozen Maiden 2, 4-6, Higurashi 5-6, Honey and Clover 1-2, Chobits omnibus 1), de még a Sakuraconon is szeretnék 6-ot beszerezni. Szóval majd valamikor május elején várható lesz egy frissített kép.
Az első darabot még 2008 októberében szereztem be; ez a Vampire Knight 1. volt, aztán jöttek a Death Note kötetek és így tovább. Legutóbbi szerzeményeim: Higurashi 4, Nausicaä 1.
Íme a képek:
Polcon: [Link]
Árnybírók kiterítve: [Link]
Death Note-ok kiterítve: [Link]
Higurashik kiterítve: [Link]
Vampire Knight-ok kiterítve: [Link]
Összes a földön^^": [Link]
Nem feltétlenül ide tartozik, de lenne egy kérdésem: a Higurashi mangáim gerinceinek szélei elkezdtek lekopni és most fehérlenek. Lehet ez ellen valamit tenni? Úgy vigyáztam rájuk, mint a szemem fényére, de egyre rosszabb az állapotuk

Hát igen. De legalább scanlation lenne. De nincs. Illetve az első 17 fejezet, utána meg összevissza a több, mint 730-ból. A Hajime no Ippo egy sokkal hosszabb (közel 900 fejezet) sportmanga, azt mégis végig megcsinálták (illetve csinálják a friss fejezeteket a mai napig).
Képet kaphatunk? Nagyon kiváncsi vagyok rá!
Bár ez nem nekem szólt, de azért mégis válaszolok. Az első novella az első mangakötet eseményeit írja le, a másodikat nem tudom.
Borítóképek:

(új kiadás)

valaho úgy

am ilyenekben nagy bleach fanatikus vagyok meg van azt artbook+ az angol character book is
de még az animation book az nincs x'D meg még pár...

#Sasakiii - Bleach novellák??? Nem is tudtam h van olyan...
ez egy érdekes történet x'D... a lényeg h összesen, csak egy azsiai webbolton találtam meg X'D jah és az angol wikipédián írnak róla keményen 2 sort

Köszi, elfogadnék pár ízelítő képet belőle. Múltkor pont ezt láttam ebay-en, csak sajna lemaradtam az aukcióról. (Utólag persze felkerült ismét, de nem tetszett az ára. :Đ)