Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Makrancos Hercegnő
beküldve: 2007-06-12 17:01:10
(#20) beküldve: 2007-06-12 16:35:50
(#19) Nekem naon teccet, le is töletöttem angolul az ucsó fejezetet, de ha megyek vietnamba, akkor megvszem mind az 5-öt. (Asszem ott má megjelelent mind az 5)
Igen, én is olvastam ^^ a rajzolás hát nemistenitem de szép ..kiváncsi leszek a következö részére :)
Azt nem tudja vki, mikor lejenik meg a következő kötet?
A beszélő szerencsesüti...
beküldve: 2007-05-31 15:59:58
(#17) Igen, én is olvastam ^^ a rajzolás hát nemistenitem de szép ..kiváncsi leszek a következö részére :)
lizaa
beküldve: 2007-05-31 14:56:36
(#16) EKler ! Itt a fórumja! I-Huan mangája. Kínában játszódik. A fiatal Ji-Fu hercegnőről szól, akit a háború elől elmenekítenek és megpróbálja visszaszerezni a rangját! Nekem nagyon tetszett! nagyon klassz a grafika és a történet is aranyos !
"Képregény=képsorokból álló művészet"
beküldve: 2007-05-30 17:21:49
(#15) Én elolvastam, jó a töeténete. Engem is érdekel, hogy kit fog a végén a legjobban szeretni a hercegnő.
Kedvenc animém az Ezüst Nyíl!
beküldve: 2007-05-18 19:55:39
(#14) Amelyik könyvesboltban jártam ott már mindenhol lehetett kapni Meg is vettem és nekem nagyon tetszett Tényleg nagyon jó! Kíváncsi vagyok, hogy a végén kivel jön össze a hercegnő Bár van egy sejtésem...
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)
Szerk: Izumi 2007-05-18 19:56:46
Melyik kiado forgalmazza ?:S:S csak tudni szeretném ,...vagy csak a conon lehetett 0megvenni ?
Delta Vision.
Hoppá, úgy néz ki, majdnem egyszerre válaszoltunk. IchiGo is betársult...
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Melyik kiado forgalmazza ?:S:S csak tudni szeretném ,...vagy csak a conon lehetett 0megvenni ?
Delta Vision.
Hoppá, úgy néz ki, majdnem egyszerre válaszoltunk. IchiGo is betársult...
Szerk: Kira 2007-05-16 18:57:47
Melyik kiado forgalmazza ?:S:S csak tudni szeretném ,...vagy csak a conon lehetett megvenni ?
Azt hiszem a Delta Vision a forgalmazója, s már lehet kapni az 576 shoppokban, meg kisebb könyvesboltokban, illetve ott ahol Delta Vision-os cuccokat árulnak (Camelot, stb.).
"A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnyaknak, melyek képtelenek repülni?" /Air/
Delta Vision.
Köszönöm
lizaa
Melyik kiado forgalmazza ?:S:S csak tudni szeretném ,...vagy csak a conon lehetett megvenni ?
A Delta Vision (vagy Deltavision, mind1), szerintem lesz majd a könyvesboltokban is.
Delta Vision.
beküldve: 2007-05-16 18:49:25
(#7) Melyik kiado forgalmazza ?:S:S csak tudni szeretném ,...vagy csak a conon lehetett megvenni ?
lizaa
beküldve: 2007-05-16 18:15:07
(#6) Ok. Köszi, akkor asszem én is megveszem
People think that I must be a very stange person. This is not correct. I have the heart of a small boy. It is in a glass jar on my desk. (Stephen King)