Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bolondok Aranya
beküldve: 2010-02-05 18:32:04
(#32) Egész jó "manga" ha ennek lehet nevezni. Nem annyira mangás a grafikája mint pl. a Dramaconnak. A történet egyébként szerintem kicsit vontatott,de amúgy egész jó. Mintha ezt már mindtam volna.
beküldve: 2010-01-01 14:03:35
(#31) Nem tudja valaki, hogy a 3. kötet megjelent e már? Vagy nem értem. Hány kötetes? Biztos nem kettő. Mikor jön folytatás, vagy már nem is lesz?
”私は青空をみるのが好きだ。”
beküldve: 2009-12-05 22:09:41
(#30) Én a napokban olvastam el mind a 2 kötetet, nekem sem lett a kedvencem, de egynek jó volt (olvastam már sokkal rosszabb mangákat is). És az is biztos, hogy el fogom még olvasni, legalább egyszer. :) Azt viszont nagyon sajnálom, hogy nem lesz 3. kötet, kiváncsi lettem volna, hogy mi lesz a vége. Nem szeretem a lezáratlan történeteket.
beküldve: 2009-09-01 17:40:46
(#29) Az első kötet tetszett - nem lett a kedvencem, de egy esti olvasmánynak elment. Tetszett, ahogy egy általános helyzetet ábrázol.
Viszont a 2. kötetben annyira másak lettek a szereplők. Mi történt velük?
Ami a grafikáját illeti... Nem mondanám, hogy csúnya, de nem is a legszebb. Sokkal szebben megrajzolt mangákat láttam már. Bár az a sötét hajú csaj - nevekre már nem emlékszem xD - egész jól nézett ki :) Ő volt a manga grafikájának a csúcspontja
Viszont a 2. kötetben annyira másak lettek a szereplők. Mi történt velük?
Ami a grafikáját illeti... Nem mondanám, hogy csúnya, de nem is a legszebb. Sokkal szebben megrajzolt mangákat láttam már. Bár az a sötét hajú csaj - nevekre már nem emlékszem xD - egész jól nézett ki :) Ő volt a manga grafikájának a csúcspontja
Nincs mit tenni! De jó lenne egy Dramacon 4 is, de ha három van akkor három van.. Triológia,? Sztem a három nem olyan jó meseszámnak... Kettő, vagy négy! De ha fontos a storyval kapcsolatosan akkor lehet 3!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Nem tudtok valamit a 3. kötetről??Mikor fog kijönni?? SakuraCon 2009???
nem fog...legalábbis egy darabig....
a Tokyopop már rég felbontotta a szerződést a mangakájával....sajnos
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Nem tudtok valamit a 3. kötetről??Mikor fog kijönni?? SakuraCon 2009???
pfú,azt én is tudnám értékelni reméljük akkor^^
:D
beküldve: 2009-04-22 12:06:18
(#25) Nem tudtok valamit a 3. kötetről??Mikor fog kijönni?? SakuraCon 2009???
Kapaszkodj az álmaidba!!! T.T
beküldve: 2009-04-02 18:38:55
(#24) nekem az első kötet sokkal jobban tetszett,mint a második...nemtom..abban penny is sokkal szimpibb volt...meg valahogy nem volt annyira komoly
:D
beküldve: 2008-10-08 17:28:29
(#23) ááá olyan rossz a tavaszi conon vettem meg a 2. kötetet és azóta várom a folytatást. Remélem nemsokára kiadják magyarul is.
"A mandragóra meggyógyít minden betegséget, a test és a lélek összes kórságát. Csakhogy a lélek bajainak oka a való világ, ezért a mangdragóra mély álomba meríti használójátahol újraéli élete legfontosabb eseményeit, lelke nyugalmát keresve.És ha megtalálja a nyugalmat, akkor ott marad...örökre."
beküldve: 2008-07-28 12:59:34
(#22) Még az amcsiknál se jelent meg a 3. kötet, úgyhogy nem tudni nálunk mikor fog.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2008-07-28 08:26:41
(#21) beküldve: 2008-07-27 21:52:52
(#20) beküldve: 2008-06-04 17:11:15
(#19) Nem rossz. Eredetileg tesómnak vettem a szülinapjára az animeconon, -aki nem szeretni az ilyen animés, meg mangás cuccokat, de miután elolvasta, azt mondta ez király és várja a kövi kötetet ˘˘- de nekem is megtetszett, mikor elolvastam.
Hát én is kíváncsi vagyok a folytra!
Hát én is kíváncsi vagyok a folytra!
beküldve: 2008-04-25 18:27:54
(#18) Már egy ideje végeztem a 2. kötettel is. Érdekes fordulatok vannak a történetben. Remélem húgom megveszi a többi kötetet is.